Şimdi Ara

ilginç bir usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bir müşterimin ilginç bir sorunu var, mouse arada bir donuyor, ve usb aygıtlardan biri çalışmadığı için.... mesajı veriyor. usb driverlerını yeniledim, ramleri denedim, işlemcinin ısınmasıyla ilgilendim. ama hala aynı problem devam ediyor, ne zaman donacağı belli olmuyor, bazen 2-3 saat sorunsuz çalışıyor bazen 10 15 dakika sonra donuyor. mouse donduğu zaman usb klavye gayet güzel çalışıyor. ps2 mouse vermitim müşteriye yine aynısını yaptığını söyledi. şimdi bende ps2 deneyeceğim. bunun sonucunu da anlatırım. ayrıca format atamıyorum çünkü kullandığı programlar hiç bir yerde olmayan acayip değişik programlar. başına daha önce böyle birşey gelen varsa, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Mausede sorun var işte.
  • başka mouse da aynı sorun oluyor yanlız ?? mouse başka bilgisayarda düzgün çalışıyor.
  • Bir virus bu işi yapıyo olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redi_red

başka mouse da aynı sorun oluyor yanlız ?? mouse başka bilgisayarda düzgün çalışıyor.

Bilgisayar Masaüstü ise, kasayı açın, USB girişlerinin oraları bi kontrol edin. Temassızlık oluşmuştur..
    Mouse ile alakalı bir durum değil.
  • O zaman usb girişlerinde sorun var, hepsindemi böyle ?
  • Task menager ı acıp bı bak cpu ve ram kullanımına eger degerler yuksek ve abuk subuk program çalısıyorsa onları kapat ve kullanıma devam et işlem devam ederse ram yada hdd sorunu olabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    10 ay önce açıldı
    İlginç Bir Klavye Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.