Şimdi Ara

iLGİNÇ BİR WİRELESS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarıma format attımsa da kurtulamadığım bi sorunla karşı karşıyayım.
    12-13 adet bilgisayarın bağlandığı bir ağa bağlanıyorum.başlangıçta hiçbir sorun yoktu , sadece yavaşlama ve bazen kopma oluyordu.
    ancak şimdi durum farklı.ağın ismi protokol olmasına rağmen , zar zor bağlandıktan sonra ağın ismi "protokol 2" olarak gözüküyor.yine gayet yavaş , kopa kopa nete giriyorum , sonra tekrar gidiyor net ( ağ var ama internet yok gösteriyor , malum ünlem işareti ) .diğer arkadaşlar da aynı ağa bağlanıyorlar , onlar da ağ ismi protokol olarak gözüküyor ve internet kullanımları bana göre daha hızlı ve kopmasız.sorun benim pc de ama bir türlü çözemedim.

bilgisayar :casper , core i7 işlemci , 6 gb ram , windows 32 bit ultimate , bilgisayardaki modem lan atheros marka.

pc de başka hiçbir sorun yok.virüs uyarısı falan da vermiyor.kaldı ki kimi zaman 1-2 saat süre ki bu benim için uzun bir süre , nete girebiliyorum.ama bazen de saatlerce kopuyor arkadaşlar aynı ağda interneti gayet rahat kullanırken...

• Virüs programından kaynaklanabilir benim başıma da gelmişti virüs programını kontrol etmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.