merhaba arkadaşlar. bilgisayarıma format attımsa da kurtulamadığım bi sorunla karşı karşıyayım. 12-13 adet bilgisayarın bağlandığı bir ağa bağlanıyorum.başlangıçta hiçbir sorun yoktu , sadece yavaşlama ve bazen kopma oluyordu. ancak şimdi durum farklı.ağın ismi protokol olmasına rağmen , zar zor bağlandıktan sonra ağın ismi "protokol 2" olarak gözüküyor.yine gayet yavaş , kopa kopa nete giriyorum , sonra tekrar gidiyor net ( ağ var ama internet yok gösteriyor , malum ünlem işareti ) .diğer arkadaşlar da aynı ağa bağlanıyorlar , onlar da ağ ismi protokol olarak gözüküyor ve internet kullanımları bana göre daha hızlı ve kopmasız.sorun benim pc de ama bir türlü çözemedim.
bilgisayar :casper , core i7 işlemci , 6 gb ram , windows 32 bit ultimate , bilgisayardaki modem lan atheros marka.
pc de başka hiçbir sorun yok.virüs uyarısı falan da vermiyor.kaldı ki kimi zaman 1-2 saat süre ki bu benim için uzun bir süre , nete girebiliyorum.ama bazen de saatlerce kopuyor arkadaşlar aynı ağda interneti gayet rahat kullanırken...
Virüs programından kaynaklanabilir benim başıma da gelmişti virüs programını kontrol etmeni öneririm.