Herkese iyi geceler. Benim sorunum internetimin hızı gayet iyi olduğu halde sitelere bağlanırken ve dolaşırken yaşanan gecikme. Öncelikle sistemimi yazayım: Anakart:H81m-d İşlemci:i5 4440 3.1 ghz Ram:Hyperx 8gb ddr3 1600 mhz Ekran Kartı:Asus r7 265 İşletim sistemi:Windows 10 64 bit İnternet hızım: Download:70 mbps Upload:3.95 mbps http://www.speedtest.net/result/5298366202.png
Acaba hız testinde aldığım ping yüksek o yüzden mi sitelerde dolaşırken gecikme yaşıyorum. Aklıma bir de chrome kullandığımdan dolayı çok fazla sekme açtığımda ramden dolayı böyle bir sorun yaşıyor olabileceğim geliyor. Pingden dolayıysa bina içindeki tesisatı yenileyerek bunu azaltabilir miyim ? Değilse sorun nedir herhangi bir fikri olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ulaştırma Bakanı ve dolayısıyla iktidar değiştiğinde yada Türk Telekom alternatifi rakip firmalar ortaya çıktığında yavaşlık sorununun bitebilme ihtimali var.
TurkforceT
kullanıcısına yanıt
Tam olarak aradığım cevap bu değildi ama ...
Kısıcası beklemeyin hızlanmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme