arkadaşlar ben bu media player olaylarına baya uzak kaldım. TV'de usb bellekle NBA maçları izleyeceğimden aşağıdaki özellikleri barındıran uygun fiyatlı bir media player arıyorum.
bende bu özelliklere sahip eski bi egreat media player var ancak 60 fps'de sorun çıkartıyor. özellikler ilginç gelebilir ama benim için önemli. usb belleği tv'ye taksam süre falan gözüküyor. ya da media playerdan başka farklı çözüm bir öneriniz var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 9 Mart 2021; 20:36:50 > |
ilginç özellikli media player arayışım
-
-
bilen yok mu arkadaşlar?
-
Tavsiye konusuna yazınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sizin bu sorunuzu bir ay önce, konuyu ilk açtığınızda da görmüştüm. Hatta üşenmedim, elimdeki birkaç cihazda ve birkaç media player uygulamasında ileri sararken süreyi gösteriyor mu diye baktım. Ama maalesef hepsinde de gösteriyor. O yüzden cevap yazamamıştım.
Siz bu özelliği neden istiyorsunuz? Maçın uzatmaya gittiğini anlamamak için mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazzaroBen sizin bu sorunuzu bir ay önce, konuyu ilk açtığınızda da görmüştüm. Hatta üşenmedim, elimdeki birkaç cihazda ve birkaç media player uygulamasında ileri sararken süreyi gösteriyor mu diye baktım. Ama maalesef hepsinde de gösteriyor. O yüzden cevap yazamamıştım.
Siz bu özelliği neden istiyorsunuz? Maçın uzatmaya gittiğini anlamamak için mi?
aynen hocam maçın uzatmaya gittiği belli oluyor. ileri sarmayı geçtim, dosya boyutunu ve ilk açtığımda süreyi göstermese ona da razıyım. yine de yanıtın için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk maddenin media player'la ne ilgisi var, uygulamayla alakalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X