Şimdi Ara

İlginç Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Superonlineden D-smartın Smile internetine geçtim. Herşey hoş güzel testte ping 9-12 down. hızı da 7 -8 arası çıkıyor. fakat oyunlarda ping 50-60 arası oluyor ve cok rahatsız ediyor. Sebebi nedir bunun acaba ?

• Yokmu yardım edecek ?
  • aaron ramsey kullanıcısına yanıt
    Öncellikle 9-12 Arası aldığın ping değeri muhtemelen kendi şehrindeki sunucuya yanıt süren. CSGO ve Lol gibi oyunlarda genellikle avrupa sunucularında oynandığı için 50-60 normal bir değerdir ancak bu değeri türkiye sunucularında alıyorsan Durum farklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoff26

Öncellikle 9-12 Arası aldığın ping değeri muhtemelen kendi şehrindeki sunucuya yanıt süren. CSGO ve Lol gibi oyunlarda genellikle avrupa sunucularında oynandığı için 50-60 normal bir değerdir ancak bu değeri türkiye sunucularında alıyorsan Durum farklı olabilir

Öncelikle cevapladığın için teşekkürler hocam. Şöyle ki CSGO değilde 1.6 oynuyorum Tr sunucusundan alıyourm bu değeri. Superonlinede hiç böyle birşey yoktu. sanırım 2 sene işkence çekeceğim yine ...
  • Speeftest değerlerini gerçek kullanımda görmek çok zor. Bende de 12 gözüküyor ama oyunda 20-30 filan.
    1.6'da 50-60 ping işkence gibi olur. modem yakınsa kabloyla bağla. Yine ping düşmezse yapacak pek birşey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.