Şimdi Ara

İlhan cavcav : Aziz Yıldırım Cürmü Kadar Yer Yakar .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Kulüpler birliği toplantısına katılmayan Aziz yıldırıma Yüklendi .
    "AZİZ YILDIRIM CÜRMÜ KADAR YER YAKAR"

Başkan İlhan Cavcav, yapılan Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısına katılmayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili bir soruya da cevap verdi. Yapılanın yanlış olduğunu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun toplantıya geldiğini ve çok önemli işi olduğu için izin alarak ayrıldığını da belirten Cavcav, şöyle konuştu:

"Kulüplerin başında olan insanlar dünyada gelip geçicidir. Kim ne yaparsa kendine yapar. Bugün ben de burada açıklıyorum. Bugün Fenerbahçe demek Türkiye'de çok fazla taraftarı olan ve nezih insanların oluşturduğu bir topluluktur. Aziz Yıldırım'da cürmü kadar yer yakar. Buraya katılmamakla bir daha Kulüpler Birliği'ne gelmeyeceğim gibi sözlerle ikinci başkandan duyduğumuz laflarla olmaz. Kim ne yapıyorsa kötülüğü kendine yapar.

Şike sürecinde bu 17 takımdan kim vardı ki Fenerbahçenin yanında Şimdi Artislik yapıyolar. Bana Dokunmayan Yılan bin yaşasın dediler. Gitmemekte Sonuna Kadar Haklı Başkan bence

• Hem övmüş, hem sövmüş.
  • Cavcav artık senden kazık oyuncu almıyoruz diye içerledin mi nedir? Artık favorimiz recep mamur ve süleyman hurma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • designr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • Kulüpler birliği ne işe yarar pardon?
    Bu saçma yabancı kuralını hem onaylayıp hemde itiraz eden de kendileri değil miydi?
    Bari toplantıya eşlerini de getirip altın günü yapsınlar. Daha faydalı olur.

•  İlhan cavcav : Aziz Yıldırım Cürmü Kadar Yer Yakar .

• alkol krizi gelmiş bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamanında aziz yıldırıma terörist diyende bu degilmiydi
  • Aziz Yildirim : iplemiyoruz beyler

• Bu adami gorunce aklima jurassic park geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cavcav konuşmasın öğle bir laf ediyor ki o laftan sonra diğer kulüplerin başkanları tepki göstermeliydi. Kulüpler Birliğini ben kurdum , Fenerbahçe ve Aziz Yıldırımı ihraç ederim diyor. Birileride çıkıp sen kurdun da burada senin dışında başka kulüpler de var sen bizim adımıza karar veremezsin diyemiyor. Adam resmen diğer takımları hiçe saydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.