Arkadaşlar topic düşüyor birşeyler yazın hiç mi seven dinleyen yok İlhan abi yi
kısmen iyi şarkıları var dinlenmeli.hatta bazı şarkıları akıl hastanesinde falan dinletiliomuş terapy amacıyla.yemyeşil bir denizzzzz.güldürecekmisin sevgiliiiiiiimmmmmm
Söz - Müzik: İlhan İrem Şarkı sözü: Hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz Mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz Kimi pulda parada aşkı arar, kimimiz Düşünür kara kara , ağlar çaresiz..
Ağlama arkadaş, ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin? Ağlama arkadaş, ağlama aşk için Bu günler geri gelmez , gider gençliğin
Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun
Kapılma hayallere bir gün dönecek diye Haydi sil gözlerini bakma maziye Sakın kanma bir daha, kanma tatlı sözlere Bu ders olsun sizlere, yaşlı gözlere
Evet bunu bende duymuştum. Hakikaten adamın şarkıları psikolojiyi etkileyen şarkılar.
yeni Albümü de çıkmış çok güzel....
quote:
Orjinalden alıntı: savkar
kısmen iyi şarkıları var dinlenmeli.hatta bazı şarkıları akıl hastanesinde falan dinletiliomuş terapy amacıyla.yemyeşil bir denizzzzz.güldürecekmisin sevgiliiiiiiimmmmmm
evet kendisi hafif müzikle uğraşıyoru ve gerçekten şarkıları sakinleştirici bir özelliğe sahip.
üçüncü göz isimli şarkısı bambaşka,tavsiye ederim
sevmeyeni sevmeyeyim...
ya bişey soracam kim bu ilhan irem????wallahi bilmiyomm cvplarınızı beklıyorumm şaka oolsun diye demiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
cok severim..
cok kaliteli bir insan..
cıkardıgı son cd muhteşem güsel..ilahi cdsi.
ilahi cd sini cıkardıgında kanserdi + son değildi ondan sonrada albüm cıktı + ilahi cd sini (yeraltından fısılıtıar, şaamar) bu albüm 1999 - 2000 yıllarında cıkmıştır!
Arkadaşlar ben de İLHAN İREM hastasıyım.Bu adam nerede yaşıyor ya bilen var mı?Çok merak ediyorum doğrusu.Böyle kaliteli insanlar neden bu ülkede yok olup gidiyor anlamıyorum.