Şimdi Ara

ilişkim hakkında (ciddi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşım yukarıdaki arkadaşların oyununa gelme.. Hep bu tarz insanlar yüzünden ayrılıklar oluyor. Benim arkadaşın teyze ve kuzeni de uzakta nasıl güveneceksinle lafa girdiler ayrılıkla bitirince biz de ayrıldık. Onu tanıyorsan ne yapıp yapmayacağını da biliyorsun. He ne yapıyorsun diye de sor ama gün aşırı değil. Bir öğün sabah bir öğünde akşam sor. Ben bunları yaptım sen neler yaptım diye lafa girebilirsin Ayrıca arada mesafe olup mutlu olanlar da var ama bu tamamen sizde bitiyor. Hatta internetten tanışıp arada mesafe olmasına rağmen evlenenler bile var Takıldığım bi kadınlar sitesi var orada okumuştum.. He biz de arada mesafe var diye ayrıldık orası da ayrı bir konu. Artık aşk yaşayabilmen için illa yanında olmak gerekiyor , fedakar olanlar azaldı.

İyide buradaki arkadaşların çoğu kıza değil kızın çevresine güvenme demek istiyor.Kötü niyetli insanlar olabilir,kızdan hoşlanıp sevgilisinden soğutmaya çalışanlar olabilir.Kızı çoklu ilişkiye yönlendiren kız arkadaşları olabilir.Demek istediğim bu.

Bu tür örnekler çevremizde de var yani,en basitinden benim çevremde var mesela.

Ayrıca tartışmalar,kavgalarda cabası.Önü tıkalı gibi duruyor ilişkinin.Tabi zaman gösterir ne olucağını.

• Arkadaş destek almak için konu açmış ama ilişkinin durumuda ortada.Kendi psikolojisi ve kızın umursamaz tavırlarınıda eklersek dediğim gibi pek iyi bir son görünmüyor.

Şu andan sonra ilk önce kim ayrılıcak diye beklersek yeridir diyebilirim.
  • mesajlaşmak yerine konuşun bence.kaç kere mesajlarda derdimi anlatamadığım için kavga ettim kızlarla.sonra bırakıp gittiler o ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS

Benim 6 ay önceki halimi gördüm sende. Sonuç ; Tam 6 ay önce bugün su saatte ayrıldık.

Farklı illerde yürümüyo. Onu sıktıgına göre belli ki gerçekten çok seviyosun. Bu forumda sana 1000 kişi de kızı sıkma kaybedersin dese sen yine kıskanacaksın,yine merak edeceksin.

Ama güvenceksin. Ben mesela aşırı derecede güveniyodum kıza, o bana güvenmiyodu. Aslında erkeklerle konusan oydu,ben yoldan geçen bir kıza bile bakmıyodum.

Aynı senin olayları yasadım. Kızla sürekli kavga ediyoduk,her türlü olayda suçlu nedense hep ben olurdum. O üzülmesin diye sesimi çıkarmazdım pısırık olurduk. Sesimi çıkarırdım,anlayıssız.

Başlarda kız çok baglıydı bana ama son zamanlarda her hareketim gözüne batar oldu. Nedenleri sunlar olabilirdi ; 1-Kız bana olan ilgisini kaybetti,çünkü ona sevgimi asırı derecede belli ettim. 2- Kız baska birisine ilgi duymaya basladı 3- Asırı ilgiden dolayı bunaldı,ve iliski heyecan kaybetti demeye basladı.

Ha bir de sunu söylemek isterim. Burada sana her ne kadar 1-2 gün msj atma onun atmasını bekle deseler de için içini yiyecek, atacaksın. Bende geçtim o yollardan. Ben kıza olan sinirimden bi filmi aynı gün içinde 4 kere izledigimi bilirim.

edit: Kız öyle sey yapmaz deyip foruma kafa tutuyosun. Aynı benim eski halim ya. Ama emin ol kokusu yakında çıkıyo. En geç 1-2 ay içinde gelip kızdan ayrıldım hemen birisini bulmus diye buraya konu açarsın. Zaten böyle bir konu açtıgına göre mutsuzsun ve kızın seni sevdiginden şüphe ediyosun.

Aynılarını şu an yaşıyorum yazdıklarının sanki kendim yazmışım gibi hissettim

İlgi göstersen olmuyor, göstermesen olmuyor, kıskansan güvensiz oluyorsun kıskanmasan sen beni neden kıskanmıyosun benimle ilgilenmiyosun, görüşürsen offf sıkıldım görüşmezsen offf soğudum kafayı yicem nerdeyse. Ama oluruna bıraktım takmıyorum şuan üstüne gitmiyorum soğursa soğusun umrumda değil böyle osuruktan nem kapan hemen soğudum diyen kişilerle ömür geçirmeyi düşünemeyiz sonuçta. Allah herkese hayırlısını versin.

• Bir Hollanda atasözü derki; "ey oğul madem kızlarla sevgili olmak bir dert, o zaman sende erkeklerle dene"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

quote:

Orijinalden alıntı: ALP CANDAN

quote:

Orijinalden alıntı: RippedHeart

orda neler yaptığı belli değil ya aldatıyosa seni ? ya mesaj atmadığı zamanlarda başkasıyla buluşuyosa? ya işim var banyoya giriyorum falan diyip gezip tozuyosa? bunları bilemezsin ayrıl gitsin

O kadar kolay değil ayrıca senin bu dediklerini yapmaz rahat ol

biz rahatız merak etme sen ayık ol yeter kardeş

ama sana abi tavsiyesi uzaktan olan ilişki yürümüyor demedi deme acı da olsa gerçek bu

5 senenin icindeyiz cokta güzel devam ediyor aslan parcasi..

• durumu düzeltmek istiyosan fırsat yarat ve git yanına birkaç saatte olsa delice seviş ve sonra dön geri. bu herşeyi yoluna sokar
  • bu tarz sorunları ben de yasıyorum ilişkimde ama çok şükür şimdiye kadar üstesinden gelebildik 2 yıl oluyor..face açmasına müsade etmiyorum açtığında da bana söylüyor zaten şifresini de biliyorum..bu sene hazırlanıyor seneye üni.tercihlerinde uzak yerleri yazmıycak..yakın bi ilde olursa da sık sık yanına gideceğim bu tarz sorunlar yaşamamk için..ama çokk sevmek ve sadık olmak çok önemli..söyle bi çevrenize bakın: elbette ki sizden yakışıklı ya da sevgilinizden daha güzel kişileri rahatlıkla görebilirsiniz gözünüz kayabilir..ama insanın sadık olması kendinden emin olması önemli..yola çıktığı kişiyle birlikte bitirmesi önemli o güzel yolu..sevdiğinizin bu kriterde biri olduğundan eminseniz, hiçç kafanıza takmayın hiçbir sorun olmayacaktır.
    sonu kesin ayrılık diyenlere de aldırmayın içinizi rahat olsun..
  • quote:

bi kereden bişey olmaz ya ayrıl gitsin

oldu mu bu şimdi ?
  • YA MİLLET KIZLARA GÜVENME O KADAR FELAN DİYORSUNUZDA EĞER GÜVENMEZSE İLİŞKİNİN BİR ANLAMI KALMAZKİ.SANA AŞKIM DEMESİ DIŞINDA BİR ARKADAŞTAN FARKI KALMAZ.YORUMLARIN YARISI GEREKSİZ
  • Bunu ona anlat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_cool

quote:

bi kereden bişey olmaz ya ayrıl gitsin

oldu mu bu şimdi ?

çohda güzel oldu tağam mığğğğğğğ

RippedHeart kızmıdır nedir anlamadım ama kızsa eğer şu karakterde bi sevgilim olucağına elizabeth devam ederim.

• Profilim açık sevgili arkadaşım.Mantıklı,destekli bi cevap vermek istersen aç bak araştır bi sonra gel buraya cevabını yaz.
  • şehirler arası mesafe ne kadar ben olsam haftada 1 mutlaka görürdüm çok uzak değilse şehirlerin arası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

şehirler arası mesafe ne kadar ben olsam haftada 1 mutlaka görürdüm çok uzak değilse şehirlerin arası

verilen yol parasına değmez

aynı sorun senin erkek arkadaşınla senin aranda geçse yine böyle konuşabilir miydin çok merak ediyorum

• Ayrı şehirlerde olmak çok koyar adama.Ama kızın açısından bir sorun olmuyor çünkü kızlar gamsız.Gerçekten diyorum ki gamsız.İstanbul'dan Adana'ya haftada 1 kere gidiyorum kız için,50 tl gidiş 50 tl geliş parası veriyorum ki düşün sözlüyüm kızı da canımdan çok seviyorum.Ama bu hafta bambaşka biri oldu kız herşeyi göze aldığım, onun da herşeyi göze aldığını sanıyordum.Kızlar aynı kim ne derse desin kardeşim sevdiğin yanında değilse bırak hiçbirşeyi yanımda olmasın.Ruhu mu yanımda olcak?Başlarım öyle işe ben madem seviyor aynı şehirde kazansın birşeyler yapsın aynı şehirde olalım.Gerekiyorsa kaydını dondursun gelsin beklesin ben de orayı kazanana kadar otursun evinde.Seven insan fedakarlık eder günlerinden,yıllarından gerekiyorsa verir.Ama şu kızlarda gram merhamet yok inan.Sevdiğine laf etmiyorum yanlış anlama ama o kadar da güvenme.Sevgilisi başka şehirlerde olan kızlar neler yapıyor neler burada başkasıyla öpüşürken sevgilisi arıyor dersteyim diyenler var.Benim aklıma geldikçe kafayı yiyorum ben.Ama her koyun kendi bacağından asılır size kalmış birşey.Ben de bu önümüzdeki hafta sonuna kadar mantıklı düşünüp ayrılıcam kızla gerekiyorsa.İnceldiği yerden kopar ölüm yok ucunda seviyorsa da bazı şeylerden fedakarlık etsin arkadaş hep ben mi yapıcam herşeyi.

Kusura bakma sizin konunuza içimi döker gibi oldu biraz,iyi akşamlar.

• walla kardesım sana sunu deyım herkeste olur oyle ama kızdan supelenıyorsan bı ara yanına gıt ve bi baskın yap derım sunuda deyım 2 tane goruntulu gorusmelı tel al bırını ona bırını kendın al ve arada vıdeolu ara derım
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

şehirler arası mesafe ne kadar ben olsam haftada 1 mutlaka görürdüm çok uzak değilse şehirlerin arası

verilen yol parasına değmez

aynı sorun senin erkek arkadaşınla senin aranda geçse yine böyle konuşabilir miydin çok merak ediyorum

konuşamaz kardeşim konuşamaz böyleleri sadece atar tutar. asıl konuya gelince bence gerçekten seviyosa iki tarafta bi şekilde ayda bikere görüşmek bile yeterli olur. kasmamalısın zaten sevmiyorsa yapcak bişey yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Ayrı şehirlerde olmak çok koyar adama.Ama kızın açısından bir sorun olmuyor çünkü kızlar gamsız.Gerçekten diyorum ki gamsız.İstanbul'dan Adana'ya haftada 1 kere gidiyorum kız için,50 tl gidiş 50 tl geliş parası veriyorum ki düşün sözlüyüm kızı da canımdan çok seviyorum.Ama bu hafta bambaşka biri oldu kız herşeyi göze aldığım, onun da herşeyi göze aldığını sanıyordum.Kızlar aynı kim ne derse desin kardeşim sevdiğin yanında değilse bırak hiçbirşeyi yanımda olmasın.Ruhu mu yanımda olcak?Başlarım öyle işe ben madem seviyor aynı şehirde kazansın birşeyler yapsın aynı şehirde olalım.Gerekiyorsa kaydını dondursun gelsin beklesin ben de orayı kazanana kadar otursun evinde.Seven insan fedakarlık eder günlerinden,yıllarından gerekiyorsa verir.Ama şu kızlarda gram merhamet yok inan.Sevdiğine laf etmiyorum yanlış anlama ama o kadar da güvenme.Sevgilisi başka şehirlerde olan kızlar neler yapıyor neler burada başkasıyla öpüşürken sevgilisi arıyor dersteyim diyenler var.Benim aklıma geldikçe kafayı yiyorum ben.Ama her koyun kendi bacağından asılır size kalmış birşey.Ben de bu önümüzdeki hafta sonuna kadar mantıklı düşünüp ayrılıcam kızla gerekiyorsa.İnceldiği yerden kopar ölüm yok ucunda seviyorsa da bazı şeylerden fedakarlık etsin arkadaş hep ben mi yapıcam herşeyi.

ben konuştum mesela kız arkadaşımla mersin ve yakın illeri yazcak başlara.seven insan bi şeylerden fedakarlık yapacak elbette mesela karadeniz e gitmek istiyordu ama konuştum kendisiyle olacakları anlattım.ikna oldu evet haklısın dedi ve yakın yerler yazmaya karar verdi.şimdi düşünüyorum da yakın bi ilde bile olsa aynı ilde olmaya göre çokk zor bi durum..tek hayalim okumak diyor ve çok çalışıyor kazanır bu gidişle halbuki benim içim şimdiden rahat değil..herşeyin hayırlısı diyelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Ayrı şehirlerde olmak çok koyar adama.Ama kızın açısından bir sorun olmuyor çünkü kızlar gamsız.Gerçekten diyorum ki gamsız.İstanbul'dan Adana'ya haftada 1 kere gidiyorum kız için,50 tl gidiş 50 tl geliş parası veriyorum ki düşün sözlüyüm kızı da canımdan çok seviyorum.Ama bu hafta bambaşka biri oldu kız herşeyi göze aldığım, onun da herşeyi göze aldığını sanıyordum.Kızlar aynı kim ne derse desin kardeşim sevdiğin yanında değilse bırak hiçbirşeyi yanımda olmasın.Ruhu mu yanımda olcak?Başlarım öyle işe ben madem seviyor aynı şehirde kazansın birşeyler yapsın aynı şehirde olalım.Gerekiyorsa kaydını dondursun gelsin beklesin ben de orayı kazanana kadar otursun evinde.Seven insan fedakarlık eder günlerinden,yıllarından gerekiyorsa verir.Ama şu kızlarda gram merhamet yok inan.Sevdiğine laf etmiyorum yanlış anlama ama o kadar da güvenme.Sevgilisi başka şehirlerde olan kızlar neler yapıyor neler burada başkasıyla öpüşürken sevgilisi arıyor dersteyim diyenler var.Benim aklıma geldikçe kafayı yiyorum ben.Ama her koyun kendi bacağından asılır size kalmış birşey.Ben de bu önümüzdeki hafta sonuna kadar mantıklı düşünüp ayrılıcam kızla gerekiyorsa.İnceldiği yerden kopar ölüm yok ucunda seviyorsa da bazı şeylerden fedakarlık etsin arkadaş hep ben mi yapıcam herşeyi.

ben konuştum mesela kız arkadaşımla mersin ve yakın illeri yazcak başlara.seven insan bi şeylerden fedakarlık yapacak elbette mesela karadeniz e gitmek istiyordu ama konuştum kendisiyle olacakları anlattım.ikna oldu evet haklısın dedi ve yakın yerler yazmaya karar verdi.şimdi düşünüyorum da yakın bi ilde bile olsa aynı ilde olmaya göre çokk zor bi durum..tek hayalim okumak diyor ve çok çalışıyor kazanır bu gidişle halbuki benim içim şimdiden rahat değil..herşeyin hayırlısı diyelim.

Aynen öyle oluyor.Ben Mersin Tarsus'a kadar gittim işte İstanbul'dan kız orda diye ve her hafta gidiyor(DUM) bu hafta gitmedim.İnsan birşeylerden fedakarlık etmesi lazım karşındaki de insan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.