Şimdi Ara

ilişkim hakkında (ciddi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi ilişkim var fakat ayrı sehirlerdeyiz üniversite yüzünden 3-4 ay once baska sehire gitmek zorunda kaldım ilişkim 14ay falan oluyo fakat 1aydır gmremiyorum sevgilimi
    cok sıkıntılııym bi yere gidiyo nerdesin kiminlesin falan sürekli sorular sormaya basladım kızda sıkma beni bu kadar diyor dogal olarak kıskanıyorum falan kafam dolu gibi yani anlamıyorum ama gözlerim falan dönüyo cok özlüyorum orası tamam da ne yapmam gerekiyo nsıl davranmam gerekiyo geceleri agladıgım oluyo..
    cok sıkıntılıyım .

• quote:

Orijinalden alıntı: ALP CANDAN

Çok fazla sıkarsan kaybedersin hocam. Daha zekice sorular sorarak gün içerisinde neler yaptığını öğrenebilirsin ama böyle sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Çok fazla sıkarsan kaybedersin hocam. Daha zekice sorular sorarak gün içerisinde neler yaptığını öğrenebilirsin ama böyle sorma

Alıntıları Göster
    ya haklısın bende biliyorum oyle olamaz ama işte kafam yerinde değil bu aralar cok ozledim güvensizlik olustu neden bilmiyorum basım dönüyo aglıyorum falan kavga ediyoruz benim ters ters davranıslarımdan dolayı..

• ona güvendigini belli et cool ol ahtapot tarzi iliskiden hic bir kiz hoslanmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

ona güvendigini belli et cool ol ahtapot tarzi iliskiden hic bir kiz hoslanmaz..
    sürekli ters ters konusuyoruz rahat olmaya calısıyorum ama elim gidiyo gene telefona yalnıs birsey yazıyorum kavga ediyorz kafam dolu hep dolu kötüyüm..
    Ahtapot gibi değil tabikide... :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: RippedHeart

orda neler yaptığı belli değil ya aldatıyosa seni ? ya mesaj atmadığı zamanlarda başkasıyla buluşuyosa? ya işim var banyoya giriyorum falan diyip gezip tozuyosa? bunları bilemezsin ayrıl gitsin

O kadar kolay değil ayrıca senin bu dediklerini yapmaz rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yekdusecar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aynısını sen de yap.Sende çık dışarı gez o da merak etsin seni
  • quote:

quote:

orda neler yaptığı belli değil ya aldatıyosa seni ? ya mesaj atmadığı zamanlarda başkasıyla buluşuyosa? ya işim var banyoya giriyorum falan diyip gezip tozuyosa? bunları bilemezsin ayrıl gitsin

sen öyle san

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Yapıyorum zaten de o sıkmıyo beni bu kadar merak ediyorda işte kafam cok karısık ne yapcagımı bilmiyorm gücsüz kaldım
  • quote:

quote:

biz rahatız merak etme sen ayık ol yeter kardeş

ama sana abi tavsiyesi uzaktan olan ilişki yürümüyor demedi deme acı da olsa gerçek bu

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim 6 ay önceki halimi gördüm sende. Sonuç ; Tam 6 ay önce bugün su saatte ayrıldık.

Farklı illerde yürümüyo. Onu sıktıgına göre belli ki gerçekten çok seviyosun. Bu forumda sana 1000 kişi de kızı sıkma kaybedersin dese sen yine kıskanacaksın,yine merak edeceksin.

Ama güvenceksin. Ben mesela aşırı derecede güveniyodum kıza, o bana güvenmiyodu. Aslında erkeklerle konusan oydu,ben yoldan geçen bir kıza bile bakmıyodum.

Aynı senin olayları yasadım. Kızla sürekli kavga ediyoduk,her türlü olayda suçlu nedense hep ben olurdum. O üzülmesin diye sesimi çıkarmazdım pısırık olurduk. Sesimi çıkarırdım,anlayıssız.

Başlarda kız çok baglıydı bana ama son zamanlarda her hareketim gözüne batar oldu. Nedenleri sunlar olabilirdi ; 1-Kız bana olan ilgisini kaybetti,çünkü ona sevgimi asırı derecede belli ettim. 2- Kız baska birisine ilgi duymaya basladı 3- Asırı ilgiden dolayı bunaldı,ve iliski heyecan kaybetti demeye basladı.

Ha bir de sunu söylemek isterim. Burada sana her ne kadar 1-2 gün msj atma onun atmasını bekle deseler de için içini yiyecek, atacaksın. Bende geçtim o yollardan. Ben kıza olan sinirimden bi filmi aynı gün içinde 4 kere izledigimi bilirim.

edit: Kız öyle sey yapmaz deyip foruma kafa tutuyosun. Aynı benim eski halim ya. Ama emin ol kokusu yakında çıkıyo. En geç 1-2 ay içinde gelip kızdan ayrıldım hemen birisini bulmus diye buraya konu açarsın. Zaten böyle bir konu açtıgına göre mutsuzsun ve kızın seni sevdiginden şüphe ediyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.R.O -- 19 Aralık 2010; 19:40:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Yapıyorum zaten de o sıkmıyo beni bu kadar merak ediyorda işte kafam cok karısık ne yapcagımı bilmiyorm gücsüz kaldım

Alıntıları Göster
    şimdiden kendine yeni bi hatun bakmaya başla hertürlü ayrılacaksınız
    çok sıkarsan sıkıyorsun diye bitecek
    sıkmazsan başkasına gönlü kayacak
    ilgilenmiyorsun dicek vs vs vs sonuçta hertürlü bitcek
    2 sevgilimide amerikada bu şekilde kaybettim
    ilkini(3 seneyi devirmişltik) fazla sıktım bitirdi
    ikincisini (2 seneyi geçmişti 1.5 senedir beraber yaşıyorduk) hiç sıkmadım başka birini buldu kendine

diceğim odurki tecrübeyle sabittir hertürlü ayrılacaksınız ayrı yerlerde kalırsanız

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım yukarıdaki arkadaşların oyununa gelme.. Hep bu tarz insanlar yüzünden ayrılıklar oluyor. Benim arkadaşın teyze ve kuzeni de uzakta nasıl güveneceksinle lafa girdiler ayrılıkla bitirince biz de ayrıldık. Onu tanıyorsan ne yapıp yapmayacağını da biliyorsun. He ne yapıyorsun diye de sor ama gün aşırı değil. Bir öğün sabah bir öğünde akşam sor. Ben bunları yaptım sen neler yaptım diye lafa girebilirsin Ayrıca arada mesafe olup mutlu olanlar da var ama bu tamamen sizde bitiyor. Hatta internetten tanışıp arada mesafe olmasına rağmen evlenenler bile var Takıldığım bi kadınlar sitesi var orada okumuştum.. He biz de arada mesafe var diye ayrıldık orası da ayrı bir konu. Artık aşk yaşayabilmen için illa yanında olmak gerekiyor , fedakar olanlar azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 19 Aralık 2010; 19:52:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

sen öyle san

katılıyorum sen öyle san

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 19 Aralık 2010; 19:50:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşım yukarıdaki arkadaşların oyununa gelme.. Hep bu tarz insanlar yüzünden ayrılıklar oluyor. Benim arkadaşın teyze ve kuzeni de uzakta nasıl güveneceksinle lafa girdiler ayrılıkla bitirince biz de ayrıldık. Onu tanıyorsan ne yapıp yapmayacağını da biliyorsun. He ne yapıyorsun diye de sor ama gün aşırı değil. Bir öğün sabah bir öğünde akşam sor. Ben bunları yaptım sen neler yaptım diye lafa girebilirsin

kimseye oyun fln oynamıyorum sadece tecrübelerimi paylaşıyorum
    insandan insana farkeden bir durum tabiiki şansını denemesinden zarar gelmez ama eninde sonunda bitecek daha yaşıda ufak ondan yedekte 1 tane bulundursun

• quote:

iyi güzel diyosunda insan bu yani kimseye güvenmiceksin. yapmıcak insan yoktur. aldatmıcak insan yoktur. (;

Aldatmıcak insan yoktur 3 sevgilim oldu hadi 1.si pek sevgili sayılmazda bu 2 sevgilide de arada mesafe vardı bir kere bile aldatmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşım yukarıdaki arkadaşların oyununa gelme.. Hep bu tarz insanlar yüzünden ayrılıklar oluyor. Benim arkadaşın teyze ve kuzeni de uzakta nasıl güveneceksinle lafa girdiler ayrılıkla bitirince biz de ayrıldık. Onu tanıyorsan ne yapıp yapmayacağını da biliyorsun. He ne yapıyorsun diye de sor ama gün aşırı değil. Bir öğün sabah bir öğünde akşam sor. Ben bunları yaptım sen neler yaptım diye lafa girebilirsin

kimseye oyun fln oynamıyorum sadece tecrübelerimi paylaşıyorum
    insandan insana farkeden bir durum tabiiki şansını denemesinden zarar gelmez ama eninde sonunda bitecek daha yaşıda ufak ondan yedekte 1 tane bulundursun

Alıntıları Göster
    sen kalbini ferah tut dostum iyi bir kız olduguna inanıyorsan bilki seni üzecek birsey yapmaz...
    bırak arkadaslarıyla gezsin tozsun merak etme seni unutmaz tam tersi sana daha cok yaklasır özler baglanır...
    ama cokta bası bos bırakma kimlerle nereye gittigini ne yaptıgını bil yeter...
    hiç merak ettme ilişkiyi ayakta tutatacak biri varsa oda eerkek olarak sensin kazanmakta kaybetmekte senin elinde

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
     ilişkim hakkında (ciddi )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

sen öyle san

katılıyorum sen öyle san

+1

+192154054 :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.