Şimdi Ara

ilişkim hakkında (ciddi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

Orijinalden alıntı: the_cool

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Ayrı şehirlerde olmak çok koyar adama.Ama kızın açısından bir sorun olmuyor çünkü kızlar gamsız.Gerçekten diyorum ki gamsız.İstanbul'dan Adana'ya haftada 1 kere gidiyorum kız için,50 tl gidiş 50 tl geliş parası veriyorum ki düşün sözlüyüm kızı da canımdan çok seviyorum.Ama bu hafta bambaşka biri oldu kız herşeyi göze aldığım, onun da herşeyi göze aldığını sanıyordum.Kızlar aynı kim ne derse desin kardeşim sevdiğin yanında değilse bırak hiçbirşeyi yanımda olmasın.Ruhu mu yanımda olcak?Başlarım öyle işe ben madem seviyor aynı şehirde kazansın birşeyler yapsın aynı şehirde olalım.Gerekiyorsa kaydını dondursun gelsin beklesin ben de orayı kazanana kadar otursun evinde.Seven insan fedakarlık eder günlerinden,yıllarından gerekiyorsa verir.Ama şu kızlarda gram merhamet yok inan.Sevdiğine laf etmiyorum yanlış anlama ama o kadar da güvenme.Sevgilisi başka şehirlerde olan kızlar neler yapıyor neler burada başkasıyla öpüşürken sevgilisi arıyor dersteyim diyenler var.Benim aklıma geldikçe kafayı yiyorum ben.Ama her koyun kendi bacağından asılır size kalmış birşey.Ben de bu önümüzdeki hafta sonuna kadar mantıklı düşünüp ayrılıcam kızla gerekiyorsa.İnceldiği yerden kopar ölüm yok ucunda seviyorsa da bazı şeylerden fedakarlık etsin arkadaş hep ben mi yapıcam herşeyi.

Kusura bakma sizin konunuza içimi döker gibi oldu biraz,iyi akşamlar.

ben konuştum mesela kız arkadaşımla mersin ve yakın illeri yazcak başlara.seven insan bi şeylerden fedakarlık yapacak elbette mesela karadeniz e gitmek istiyordu ama konuştum kendisiyle olacakları anlattım.ikna oldu evet haklısın dedi ve yakın yerler yazmaya karar verdi.şimdi düşünüyorum da yakın bi ilde bile olsa aynı ilde olmaya göre çokk zor bi durum..tek hayalim okumak diyor ve çok çalışıyor kazanır bu gidişle halbuki benim içim şimdiden rahat değil..herşeyin hayırlısı diyelim.

Aynen öyle oluyor.Ben Mersin Tarsus'a kadar gittim işte İstanbul'dan kız orda diye ve her hafta gidiyor(DUM) bu hafta gitmedim.İnsan birşeylerden fedakarlık etmesi lazım karşındaki de insan.

aynen usta ya keşke kızlar da bizi anlasalar..inşallah anlarlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

walla kardesım sana sunu deyım herkeste olur oyle ama kızdan supelenıyorsan bı ara yanına gıt ve bi baskın yap derım sunuda deyım 2 tane goruntulu gorusmelı tel al bırını ona bırını kendın al ve arada vıdeolu ara derım

çavuşum çözümün fena değil olabilir.özellikle de kızın bulunduğu ile sık gidip gelme imkanı olmayanlar için güzel bi çözüm..
  • Kişiliği oturmuş insanlar bana göre aldatmaz buna gerek olmaz ayrılır yapacağını yapar yani...İnsanın biraz kendine saygısı olursa aldatmamalı..Arkadaş biraz haklı kızlar bazen aşırı gamsız,vurdum duymaz olabiliyorlar.Onlarıda öyle kabul etmek gerekiyor bir insanı değiştirmek çok zor çok uğraşıyorum olmuyor belkide kabul etmem gerekiyor seviyorsam sende kabullenmen gerekiyor olabilir...Ama çek karşına lafını esirgemeden konuş ama güçlü ol.
  • quote:

quote:

walla kardesım sana sunu deyım herkeste olur oyle ama kızdan supelenıyorsan bı ara yanına gıt ve bi baskın yap derım sunuda deyım 2 tane goruntulu gorusmelı tel al bırını ona bırını kendın al ve arada vıdeolu ara derım

çavuşum çözümün fena değil olabilir.özellikle de kızın bulunduğu ile sık gidip gelme imkanı olmayanlar için güzel bi çözüm..

yani en mantıklısı bu sık sık gıdıp gelme olayı olmuyorsa süpelendıgın an çat görüntülü ara açmazsa sabaha kadar tavır yap
  • quote:

quote:

quote:

yani en mantıklısı bu sık sık gıdıp gelme olayı olmuyorsa süpelendıgın an çat görüntülü ara açmazsa sabaha kadar tavır yap

tabi usta kıvırma ve bahane uydurma ihtimali otomatikmen sıfırlanıyor...

• Belki söyleyeceklerim acı birazda saçma gelebilir size ama söylüyeyim yinede,Türk kızı evlendikten sonra gerçek karakterine kavuşuyor yani evlenmeden normal sevgiliyken farklı karakterlere şekillere bürünüyor hep ve güvenilmez bi hal alıyor dünya öyle bi dünya olduki esas kızlara güvenilmez erkeklere güvenilir bi araştırma yapılsa eminimki kızlar daha çok sevgilisini aldatıyordur,benimde geçen ay biti ilişkim elazığda oturuyorum ben burda tanıştım kız Karsta okuyordu yakında gelecekti ama uzakta olunca çok saçma sapan şeyler oluyor ve çekilmiyor bende çalışan bi insanım işten geliyorum yorgun argın cidden bazen çekemiyorum.

Allah var içimden diyiyrum yanında olsam elini tutsam sevsem,öpsem insan bunları istiyor,bazıları sevmek hissetmektir diyiyor bu kesinlikle saçmalık o zaman evlenelim kız oturma odasında ben salonda oturayım hiç yanına yaklaşmıyayım hissederekmi seveyim bu laf bana her zaman saçma sapan bi laf gelmiştir elini tutmadığın öpmediğin bi kızı sevemessin.Bence sen nerde okuyorsan hayatnı yaşa hayatın tadını çıkar sonra iyi bi işe gir evlenilecek normal birini bul ve uzatmadan evlenbence hayat böyle olmalı inan bi süre sonra hiç çeilmiyor saçma sapan sevgililik olayları.

• Merak etsen bile her zaman belli etmeyeceksin..Bırak o sana sorsun neden beni hiç merak etmiyosun diye..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.