Şimdi Ara

ilişkime CİDDİ yorum yapabilir misiniz? Bu kızın amacı ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan yaklaşık 2 sene önceydi.10.sınıf falan oluyor. Facebooktan bir kız ekledim ama hiç tanımadığım birisi sadece resimlerinden çok güzel olduğunu paylaşımlarından da kafa dengi birisi olduğunu biliyordum.O sıralar özgüvenim fazlaydı . Kabul etti kız böyle havadan sudan konusmaya başladık .Ben onun ne kadar güzel olduğundan falan bahsediyordum. Hatta ilk başta fake olduğunu düşündüm çünkü buralarda bu kadar güzel bi kız görmedim ona da söyledim bu düşüncemi.

böyle böyle bunla basbayağı kanka olduk.Ama ben bunu içten içe daha çok sevmeye başladım tanıdıkça.O beni masum bir arkadaş bense hayatımın geri kalanını geriçebileceğimi düşündüğüm sevgilim olarak . Kız hakkında daha fazla şeyler bilmek için yakın arkadaşları ile de yakın oldum . Herneyse fazla uzatmıycam buna bi 6 ay sonra dayanamıyıp İlan-ı Aşk ettim . Tabi şaşırdı üzüldü çünkü beni çok değer verdiği kaybetmeyi istemediği bi arkadaşı olarak görüyormuş.Hala hafiften bi umudum vardı taaki okuduğu okuldaki hiç duymadığım sevgilisini öğreninceye kadar. daha önce ne o bahsetmişti nede ben sormuştum. Zaten mesajlarımızı gören sevgilisi beni engellemişti. arkadasının facebookundan sevgilisinin engellediğini söyleyerek özür diledi .

Ben yaklaşık bi 6 ay toparlayamadım.Hep içimde bi burukluk vardı.Özgüvenim zedelenmişti.
    Bu sırada okul sebebiyle isveçe gitmem gerekiyordu.Bi 15 gün falan sonra arlanda dan sabiha gökçene gelirken çağdaş isimli biri düştü yan koltuğa . İlk başta bana üniversite üzerine abi tavsiyesi veriyordu sonralardan hep kafamda olan kız meselesine döndü olay. 3,5 saat yol boyunca bana dönüm noktası olabilecek tavsiyeler verdi.Telefonumu aldı bende onunkini aldım .1 ay boyunca bu bana samimi derecede tavsiyeler taktikler verdi .
    İsveçinde verdiği özgüvenle ben 7 ay sonra bu kıza istek gönderdim.3 dakka sonra kabul etti .O kadar heyecanlıydım ki 3 gün selam yazamadım .

Bununla tekrardan samimi olduk . Sevgilisinden ayrıldığını öğrendim . Ama bu sefer bi farklılık vardı hiç kanka olarak hitap etmiyordum . Arada zararsız iltifatlar ediyordum.Sanki daha önce ona aşık olduğumdan habersizmiş gibi davranıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsveç Dilberi -- 3 Kasım 2014; 16:23:46 >

• Bi bok olmaz o ilişkiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin amacin ne ? Sevmiyorsa gidiceksin.

• csb yazıyor, tahminen dağ faresi
  • okumayın fake kız fena işletiyor.avi
  • ne diyim eskiden bu tür konuları dinler yorumlardık forumun ortamını sevmiyorum artık . eyvallah yinede .
  • Kardeş kızla ilgili bişiy yazmamışsın ki,kızın amacını anlıyalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barfee

ne diyim eskiden bu tür konuları dinler yorumlardık forumun ortamını sevmiyorum artık . eyvallah yinede .

Hep böyle yazıp yazıp sonunada zebani dağ faresi ekliyorusunuz sonra ortamı sevmiyorum

Ne derdin varsa yaz tamamını doğruysa cevabını veririz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.