Şimdi Ara

İlişkimin Beni Yıpratacan Cinsten Bitmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana zaten arkadaşlarının şahsım adına negatif yorum yaptığını söylemişti son buluşmamızın akşamında(biz konuşurken kafası bizde değildi falan filan vs.)

• Şöyle vıcık vıcık ilişkiler beni hayattan soğutuyor.

• Keske benim kizarkadasimda, kizarkadaslarini birlikte bulusmaya cagirip sonra beni onlarla basbasa biraksaydi . Beni onlarla tanistirmadi bile. Cok hayiflandim simdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumda Çift Turbo var. Bir Turbo'nun nesi var, iki Turbo'nun sesi var.

• ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN. Derde bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 28 Mayıs 2024; 21:2:54 >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt

ne takılması

bi de ilişki demiş

kızın eline dokununca sevgili oldular sanmış

hahahahahahhaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rtuzz kullanıcısına yanıt

evet

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    quote:

LastStand@ 2 gün

Sana olayın aslını söyleyeyim, kız, arkadaşlarından senle ilgili negatif yorum aldı. Seni yakıştırmadılar. Kızın aklını çeldiler ve bu saçma sebepten kız senden soğudu. tc kızları herhangi bir kişiliğe sahip olmadığı için sadece başkalarının davranışlarıyla hareket ederler.

Daha kaç defa söyleyeceğim, şu tc kızlarını ciddiye almayın diye

kız friend zone'a atmış ama senin de dediğin gibi arkadaşları soğutmuş olabilir.

konu sahibine hitaben: şimdi sende deneyim olmadığı için bu söyleyeceğin tuhaf gelebilir ama, kızla ilk ya da ikinci buluşmadan kıza dokunman lazım yani kız soğuk davranmadığı durumda sen vitesi arttırıp önce telefondan birşey gösterir gibi yanına kaykılacan falan derken en kısa sürede kızın omzuna girmen lazım. hani pervasız ol demiyorum, kız olumsuz mimik yaparsa geri adım at ama olumsuz birşey yapmaz da çekingen davranırsa bu "vitesi arttır" mesajıdır.

bunu yapmazsan, masada karşılıklı oturup gülümseyerek sohbet ederseniz, işin biter. kadın erkek çekimi fiziksel temas ile, kokuyla falan gelişir. bu fiziksel teması kurmak da erkeğin işidir. kadın zaten bunu ister. yahu orta okulda bile ön sırada oturan kızların saçlarıyla oynuyoduk hiçbiri ses çıkartmıyodu farketmemiş gibi davranıyolardı hep. susuyolardı çünkü hoşlarına gidiyodu.

ben yakışıklı olmayan hatta cılız olan biri olarak bunu birsürü kıza yaptım. noldu sence? çoğu çekimser davranıp susuyor ve ben vites arttırıyorum. sonra ilerlemezse zorlamıyorum. hatta iletişim koparsa kopuyor. aradan vakit geçince kız kendi arayıp dönüyor ve döndüğü zaman kız seni bir arkadaş değil erkek olarak gördüğü için dönüyor. çünkü kız biliyor ki ben korkmadan kıza erkek gibi yaklaştım, onun elini tuttum, omzuna girdim. ben kızın gözünde erkeğim. onu yatağa atıp becermek isteyen kişiyim. onunla Spotify'da şarkı dinlemek isteyen kişi değilim. kız beni böyle görüyor. ve, böyle gördüğü için, ya iletişimi kesiyor, ya da canı şey istediği zaman beni arıyor buluşalım diyor. bu şekilde sonradan dönen kız sayısı az değil. dönmeyen daha çok ama hiç sorun yok çünkü o dönmeyenlere baştan arkadaş gibi yaklaşmış olsaydım da birşey olmayacaktı.

bu yöntemi taciz değildir yanlış anlaşılmasın. bu yöntemde kızı gördüğün an git yapış demiyorum. kıza adım adım vitesi arttıracaksın, kız susuyorsa, olumsuz mimik yapmıyorsa, arttır. kaç tane kızın daha ilk akşam ilk oturuşta omzuna girdim ama işte bunu her yerde yapamazsın, tatilde festivalde falan buluştuğun kıza yaparsın, Tinder dan buluştuğun kıza yaparsın ama mesela ortak tanıdığın olan bi kızla buluşunca bunu yapmak sıkıntı olabilir. görücü usulü buluştuğun kıza hiç yapamazsın ki zaten öyle bi buluşma yapma yani asla. aynı işyerinden kıza da bunu yapmam. kız suskun davranıp onaylasa da vitesi arttırmam yani. hatta aynı işyerinden kızla buluşmam bile. bunu yapacağın kız yarın görüşmeyi kesebileceğin bi kız olmalı. herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda kız gidip ortak tanıdığa senin hakkında konuşamamalı. bide şey sıkıntısı var mesela bi keresinde otelde tek zannettiğim kızın omzuna girmiştim ama kız kendi istemişti yani (ne yaptıysam sustu çünkü) meğerse annesiyle gelmiş. bişey olmadı ama dikkat etmek lazım yani (O kız da önce kopup sonradan arayıp dönüş yapanlardan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Mayıs 2024; 1:24:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    quote:

tc kızları herhangi bir kişiliğe sahip olmadığı için sadece başkalarının davranışlarıyla hareket ederler

senin söylemek istediğin şey aslında şu: kız kendi karar vermekten çekiniyo. Türk kızı ilişki ister ama ilişkinin kendi isteğiyle başlamış olmasını istemez. Türk kızı buna 2 farklı çözüm bulur:

1- erkek kızı tutup ilişkiye çekecek hızlıca (üstteki mesajımda anlattığım tarz) böylece kız şunu diyecek: "ay ben ne olduğunu anlamadan kendimi ilişkinin içinde buldum"
    2- erkek bunu yapmıyorsa, erkek yavaş davranıyorsa, ateşli moda geçilemiyorsa, bu durumda kız arkadaşlarına danışır. kararı arkadaşları vermiş gibi olur.

kızın ilişkiyi bu şekilde başlatmak istemesinin nedeni şudur: yarın bir gün kız ilişkiyi bitirecek olursa: "zaten ben istemedim ki bu ilişkiyi" diyerek bitirir. yani herhangi bir sorumluluk üstlenmeden bitirebilmek ister.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

dostum,2.buluşmadan itibaren sürekli temas halindeydik.Ayrıntı belirtmek istemiyorum ama öpüşme hariç sürekli temas halindeydik.Son buluşmada omuzlarımda yatıyordu.Tecrübe kısmına geleceksem bir çok kızla takıldım.Sadece bu kıza sevgi ve ciddi hissettiğim için takıntı yaptım.

• azziers kullanıcısına yanıt
    anladım dostum o zaman boşver. olur öyle. kızlarla deneyim yaşayınca bunlar illa yaşanıyor. salla geç.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.