Şimdi Ara

İlk 10 maç duo aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon 4 ü gold 3 bitirdim ilk 10 maç için duo gircek varsa girebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bişey sorucam,mesela ben bronzum dıamond adam da sıfırlandı ben de sıfırlandım o adamın hakkı gitti mi.Ben gold olucam mesela o da gold olucak saçma değilş mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

ya bişey sorucam,mesela ben bronzum dıamond adam da sıfırlandı ben de sıfırlandım o adamın hakkı gitti mi.Ben gold olucam mesela o da gold olucak saçma değilş mi.

Sen mesela 10 maçta 7 win aldın oda 10 maçta 7 win aldı ikinizi aynı kümeye atmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

Sezon 4 ü gold 3 bitirdim ilk 10 maç için duo gircek varsa girebiliriz

Main neresi?

• Diayım bende duo arıyorum.İlgilenenler pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

ya bişey sorucam,mesela ben bronzum dıamond adam da sıfırlandı ben de sıfırlandım o adamın hakkı gitti mi.Ben gold olucam mesela o da gold olucak saçma değilş mi.

Sen mesela 10 maçta 7 win aldın oda 10 maçta 7 win aldı ikinizi aynı kümeye atmaz

hmm güzel o zaman :) Ben zaten unrankeddım,şimdi oynayacağım seri kümemi belirleyecek

• Solo main ama jung ve midde oynarım bot lanede çok iyi değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis_furkan -- 21 Ocak 2015; 11:56:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benle gir dicemde hafif gelirim ben sana :)

• quote:

Benle gir dicemde hafif gelirim ben sana :)

Hocam plat olsaydınız olurdu ona bile razıyım.
  • arkadaşlar ben de duo arıyorum westte main adc sezon 4te trde gold5tim weste geçince silver4e attı ve sezonu silver2 bitirdim duo girmek isteyen varsa pm atsın
  • zaten ilk 3 maçımı solo attım ilkinde xerath tım ezdiler bildiğin elimize verdiler. diğer ikisinde mao aldım soloda asıl yerime gittim 10 5 14 ve 8 6 17 bitirdim 2 win aldım 3 de 2 fena değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis_furkan -- 21 Ocak 2015; 17:38:24 >
  • quote:

zaten ilk 3 maçımı solo attım ilkinde xerath tım ezdiler bildiğin elimize verdiler. diğer ikisinde mao aldım soloda asıl yerime gittim 10 5 14 ve 8 6 17 bitirdim 2 win aldım 3 de 2 fena değil gibi

Bende 4 lose 3 win aldım kötü başladım ama düzeltcem inşallah
  • quote:

Sezon 4 ü gold 3 bitirdim ilk 10 maç için duo gircek varsa girebiliriz

hocam bende geçen sezon gold 3 bitirdim nickinizi yazarsanız oyundan konuşalım isterseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.