Şimdi Ara

İlk 10 maç günlüğüm(Cehenneme Hoşgeldiniz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kralorti70

Bende niye böyle şeyler olmuyor

Bazı insanlar neden sakat doğuyor, bazı insanlar neden çok yakışıklı, bazıları neden çok zengin, bazıları nasıl loto tutturuyor vs.
    Şanş dediğimiz arka planında Kader dediğimi olay bu.
    Beni tanıyan herkes sıkça şanşsız olduğumu dile getirir zaten.
    Ve gördüğün gibi son iki maçımın linki var, ne olduğunu inceleyebilirsin.
    Sence takımımda birinin oyuna hiç bağlanmamasını ben mi sağlıyorum:)

Knight oynadığımız dönemler kesmediğim boss kalmadı hep rob aldım.
    Ticarete yöneldim benim günlerce uğraşıp kastığım gblerden fazlasını en yakın arkadaşıma adam gem yaktım oyunu bırakıyorum diyerek trade atıp düşen itemları verdi. Hatta tirina ve cash var ama level sınırına (55 olmak gerekiyordu sanırım adamın 2 level kalmıştı) takıldım kasarım 2 level diyorsan id pass vereyim dedi. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş şanş yoksa hiçbişey yoktur.

• West de 1.5 2 yıldır unrankeda hesap kasmayı ve oynamayı çok seven biriyim , 4 tane hesabım var bir o kadar da sattım . unranked hesabın ilk 10 maçı bronze 5 oyunundan bile kötüdür . Bronze da ki adam 500 maç atıp bronze dan çıkmaya çalışıyor ve bir şekilde az çok oyun bilgisi oluyor lakin unranked adamlar genelde 16 şampiyonlu ve yeni 30 level olmuş ortalama 225~ maç oynamış tipler haliyle de laftan sözden anlamıyorlar .

Unranked hesap da ilk 3 maç çok önemli , eğer ilk 3 maçı kazanırsan devamı çok rahat gelir ve 8-2 , 9-1 vs dereceler almak çok kolay oluyor çünkü ilk 3 maçı kazanınca genelde unranked yerine silverlar ile eşleşme oluyor ve takımı yönlendirmek çok daha kolay oluyor . Sizin için durum tam tersi eşleşmeler de hala size unranked bulmaya devam edecek kolay gelsin ne diyim
  • Başlık welcometoohell - aotrox aklıma getirdi
  • Teşekkürler.
    Çok çok kötüler. Hangi spellerin alınacağından başlıyorum anlatmaya. Durum o kadar vahim:)

Üstlerde bi arkadaşın söylediği gibi maç spamliyeceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Teşekkürler.
    Çok çok kötüler. Hangi spellerin alınacağından başlıyorum anlatmaya. Durum o kadar vahim:)

Üstlerde bi arkadaşın söylediği gibi maç spamliyeceğim sanırım.

şuan 0-5 mi yani :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

"Sakin olmalarını söyledim, benim suçum olmadığını söyledim ama hayır flame başladı."

Nedense burada güldüm, Allah sabır versin kardeşim.

ahahaha edebi bir yazı, nihat hatipoğlunun olayları anlatışından bir cümle gibi geldi
    feedlemeyin diyordu irarel, feedlemeyin flamelemeyin diyordu, ama hayır flame başladı..

• Aynen öyle olmuş.
  • bol sans umarim emegini alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil hesabim plat olmasina ragmen kardesimin hesabi anca 10 oyunda silvera cikartabildim öyle sacma adamlar geliyorki gülmekten oynayamiyorum
    Adam supporta nasus alip 2 lvlde trade giriyor sonra diyoki bu champ ne bicim hic vurmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSaffron -- 25 Ağustos 2014; 10:06:42 >
  • Yazık olmuş ya oyun bilgin fena değil gibi
  • Tamamen maçı kazanacağına kesin olarak inanarak girmekle alakalı maçı kazanman başka bir şey değil.

Not:İyi bir duo bulman lazım
  • bazı maçlar için yapacak hiçbirşey olmuyor. sende o bazı maçlara denk gelmişsin. bundan sonrası için good luck haketmediğin bir liğe dogru gidiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Foruma attığın mesajlardan az çok biliyorum seni oyun bilgin baya iyi görünüyor. Şey sormak istiyorum duo girdiğin kişi yakın arkadaşın falan mı yoksa forum vs. gibi yerlerden mi buldun? Böyle forumdan bulup girince pek sağlıklı olmuyor o yüzden soruyorum. LolKing'ine baktım Syndra ile oynadığın maçlar da farmın gayet iyi skor olarak da iyisin baya ama dediğin türde adamlar vs. gelince kazanmak çok zorlaşıyor haklısın. Bende yaşadım bu tür olaylar. Placement maçlarımda rünsüz giren AD Carry, dakika 30'da 30 farm ile dolaşan Veigar vb.. Ama devam etmeni tavsiye ederim ranked oynamaya. Niye diye sorarsan herkes normal oyunu bıraktı millet maç spamlama derdinde çünkü orta derece veya üstünde oyun bilgin ve yeteneğin var ise TR Sunucusu'nda maç spamlayarak Plat, Diamond vs. oluyorsun. Hatta oyun bilgisi az olan adam bile spamlayarak çıkıyor onu da gördüm. Bence devam et, lose streak yaptığında o gün girme. Forumda bir arkadaş vardı bir gün 2 kere falan yenilirsem ertesi gün devam ediyorum diye mantıklı bir hareket moralin bozuluyorsa o gün bırak tekrar devam edersin.

O veigarin karsisinda lb mi vardi

• @oynakbalina
    Hayır dostum 1/3 şuan.

@AnnieADC@hakan0403
    Teşekkürler:) Umarım bundan sonrası iyi olur, hedefim 5/5 oldu şuan:)

@Artemissaaa
    Bir tane Eva Green'im olsa hiç gerek yok good luck'a :D

@zileantek
    Maçlarıma gelenlerden çok daha iyi olan unranked bir arkadaşım var, onla giricem muhtemelen.
  • Kardesim uzulerek soyluyorum ki quit atinca oyunun yenilgi sayiliyo hic oynamadan kaybetmeyi tercih etmissin diger oyunlarinda bol sans

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkavenger61

Kardesim uzulerek soyluyorum ki quit atinca oyunun yenilgi sayiliyo hic oynamadan kaybetmeyi tercih etmissin diger oyunlarinda bol sans

O zaman bronze 5 de başarılar bana :D
    Bıraksam mı ne yapsam acaba:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkavenger61

Kardesim uzulerek soyluyorum ki quit atinca oyunun yenilgi sayiliyo hic oynamadan kaybetmeyi tercih etmissin diger oyunlarinda bol sans

O zaman bronze 5 de başarılar bana :D
    Bıraksam mı ne yapsam acaba:)

Oyuna ne zaman basladin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Akali vardı. West'deki smurf hesabımın placement maçlarıydı.
  • darkavenger61 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl mayısta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

Bende niye böyle şeyler olmuyor

Bazı insanlar neden sakat doğuyor, bazı insanlar neden çok yakışıklı, bazıları neden çok zengin, bazıları nasıl loto tutturuyor vs.
    Şanş dediğimiz arka planında Kader dediğimi olay bu.
    Beni tanıyan herkes sıkça şanşsız olduğumu dile getirir zaten.
    Ve gördüğün gibi son iki maçımın linki var, ne olduğunu inceleyebilirsin.
    Sence takımımda birinin oyuna hiç bağlanmamasını ben mi sağlıyorum:)

Knight oynadığımız dönemler kesmediğim boss kalmadı hep rob aldım.
    Ticarete yöneldim benim günlerce uğraşıp kastığım gblerden fazlasını en yakın arkadaşıma adam gem yaktım oyunu bırakıyorum diyerek trade atıp düşen itemları verdi. Hatta tirina ve cash var ama level sınırına (55 olmak gerekiyordu sanırım adamın 2 level kalmıştı) takıldım kasarım 2 level diyorsan id pass vereyim dedi. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş şanş yoksa hiçbişey yoktur.

O zaman ben sana son zamanlardaki basarımın sırrını soyliyim marketten kendine Morgana alıyorsun ve iyi bir adc bulana kadar normal Game atıyosun ondan sonra ranked girebilirsin karşı takımda ya apc ya adc hasar vuracak siz zaten adcyi saf dışı bırakacaksınız apc yide e skilinle mal edeceksin isterse takımda 3 kişi fedlesin isterse afk olsun cc yemeyen bir adcyi benim liginde tutamıyolar oyunu alıyoruz.

Eğer Farm yapmayı bilen Bi adc isen iyi oynayan bütün adcleri ekliyorum beraber girebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorti70 -- 25 Ağustos 2014; 12:14:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.