Morgana var ve iyi de oynarım. Sorun kasılmak değil ki. 4.maçıma bak, sadece ekran görüntüsüne. Biri afk biri de tek başına takılan tf kazandığımızda kule almaya gelmeyen adam. Yani tek iyi sensen bi afk bi maç satan adam varsa bişey yapamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: IraArel
Morgana var ve iyi de oynarım. Sorun kasılmak değil ki. 4.maçıma bak, sadece ekran görüntüsüne. Biri afk biri de tek başına takılan tf kazandığımızda kule almaya gelmeyen adam. Yani tek iyi sensen bi afk bi maç satan adam varsa bişey yapamazsın.
Kanla sendede şans yok ben unrankedken bana Bi takım geliodu görmen lazım ama çok fazla free win almadım 2 3 tane en fazla geçen Bi olaf geldi takımıma adam tek başına toptan nexusa kadar girdi birazda şans işi ama bot pre yapmayı dene gerçekten işe yarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Güncelledim arkadaşlar. Şanş hala yanımda değil maalesef.
Gümüş4 e düştüm arkadaşlar 5/5 yaparak. Oyundan hiç ama hiç anlamayan onca insan var ki, şaşırmamak elde değil. Kimse bilmeyince zor oluyor taşımak. Rünleri geçtim ama insanlar kabiliyetleri kullanmıyor, her maç 30 kabiliyet kullanmayan bolca insan gördüm:)
@darkavenger61@Regulus Black
Quit attıklarım yenilgi sayılmadı arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme