Butun egitim hayatinda mi devam ediyor bir sene mi ve ham puan mi obpli mi?kisi ilk 100 de olunca otomatik baglaniyor mu basvurru mu gerekli? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 10 Temmuz 2024; 13:7:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk 100 bursu
-
-
Bütün eğitim hayatın boyunca, E-Devlet üzerinden KYK'ya başvurur gibi başvurman gerekiyor.
-
Hocam bildiğim kadarıyla sayısal, eşit ağırlık, sözel ya da dil alanından (bu sıralamalar tyt sıralamasıyla beraber hesaplanıyor ama tyt sıralamasının kendisi dahil değil ilk 100 bursu için) ilk 100'e ham sıralamayla girerseniz kredi ve burs başvuruları açıldığında ilk 100 bursunu tercih ettiğiniz zaman bursu alıyorsunuz. Bir öğrenim programına yani üniversiteye de yerleşmiş olmanız da lazım diye biliyorum ilk 100 bursu için. Bursu alırken de şartlarına sahip olduğunuz sürece öğrenim gördüğünüz zaman boyunca burs devam ediyor diye biliyorum ama şartlar tam olarak neydi hatırlayamadım. Ortalama, belirli sayıdan fazla dersten kalmama gibi şartlar bunlar da genel itibarıyla
-
Tüm eğitim hayatı boyunca ve ham sıralamaya göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X