Şimdi Ara

İlk 100'e girenlere KYK bursu başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel devletimin çalışkan memurları -işleri başından aşkın olacak ki- telefonlara bakma zahmetinde bulunmadıkları için bu konuda bu sene verilmiş bir bilgi sahibi değilim. Benim de bursa başvurmam gerekiyor mu bu sene kyk sitesinden? Geçen senelerde adreslere belge geliyormuş bu bursu kazandığımıza dair, sonra onaylattırıp tekrar gönderdiğimizde burs bağlanıyormuş. Yani başvuru yapmaya gerek yokmuş. Ancak bu sene de aynı mıdır acaba? Kyk'ya nasıl ulaşıp sorumu sorabileceğim, bilen var mı?

• ilk 100 dışındakilere hiç bir yerden burs bulunamaz mı yaw? ham puanda en iyi derecem 125.lik.
  • o dereceyle de birçok burs bulabilirsin, biraz araştır.
  • Bende ilk 100deyim ama dediğin gibi hiçbir yerden bilgi alamıyorum,lütfen bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notequestrian -- 16 Mart 2014; 22:50:47 >
  • yetkili bir kimseden net bir bilgi alamadım ancak geçen senelerde bu bursu alanlarla konuştum. bazıları başvurmuşlar bazıları başvurmamışlar ancak hepsi 3 kat burstan faydalanıyor. ben riske atmayıp başvurmayı düşünüyorum.
  • arkadaslar basvururken hangı bolumu sececeksınız burs,katkı kredısı olanı mı yoksa burs,katkı kredısı,ogrenım kredisi mı
    sadece burs olan bolum yok bunlardan bırını secınce kredı cıkma sansı da yok mu??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.