Şimdi Ara

ilk 100 için hazırlananlar toplanıyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 6 Ekim 2012; 12:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Üniversitede okuyanlar ilk 100 için sınava girmesin. Boşu boşuna sıralama değişiyor.Ve girenlerin hakkı yeniyor.

hakkı mı yeniyor
  • Yaz beni de mf 8bin tm 4bindim ilk 100 istiyorum bu sene. Burs için istemiyorum içimde kaldı açıkçası ondan istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 7 Ekim 2012; 10:57:20 >
  • ilk 1000 deseydin yaz derdimde 100 çok zor ya günde 10 ile 15 saat arası ders çalışmam ben şahsen.
  • quote:

Üniversitede okuyanlar ilk 100 için sınava girmesin. Boşu boşuna sıralama değişiyor.Ve ilk kez girenlerin hakkı yeniyor.

Sen de çalış ilk 100'e giren adamı geç ozaman kafaya bak.Hem hakkızlık demişsin de tercih yapmayacak bir adamın sana ne gibi bir zararı var
  • İlk 100 yalan.Herkes istediği yere girsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Üniversitede okuyanlar ilk 100 için sınava girmesin. Boşu boşuna sıralama değişiyor.Ve ilk kez girenlerin hakkı yeniyor.

Sen de çalış ilk 100'e giren adamı geç ozaman kafaya bak.Hem hakkızlık demişsin de tercih yapmayacak bir adamın sana ne gibi bir zararı var

haklısın. ilk defa bu kadar mantıklı konuşan birine rastladım şu forumda.
  • quote:

o zaman ben hiç girmeyeyim matematik öğretmeniyim bir devlet lisesinde ve bu sene tekrar giriyorum sınava....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathan

evet, malum burslar dehşet. ilk senesi olanlar ya da tekrar girecekler burs için (bknz ben ) toplanalım. ygs de mi yoksa lysde mi girmek istiyorsunuz? planını yapalım şu işin.

hem ygs hem de lys de ilk 100 .hedef hacettepe tıp ingilizce olunca mecbur gircem.çok merak ediyodum iyiki açmışsınız bu konuyu ellerinize sağlık.
    ygs de ilk 100 e giren bir öğrenci aylık ne kadar burs alıyor?bulunduğum ilde bir çocuk derece yaptı lys de 170te 170 yapmıştı Türkiye'de 15.miydi neydi çocuk şu an hacettepe tıpta(ing).onunla aynı okulda olan arkadaşlarım var onlar söylediler çocuk öğretmenlerini ziyarete gelince demişki aylık 3500tl burs alıyorum.acaba doğrumu ?bir de o çocuğun ailesinin maddi durumu pek iyi değilmiş belki vakıf bursları çok alıyordur

• oo ilk yüzün 20 si dh den çıkıyor heralde
  • Sınavdan bi çıkın sınavınız iyi geçsin onlar en son iş :)
  • İngilizce LYS'si ile ilk 100 bursu alabiliyor muyuz? Eğer alabiliyorsak ben de talibim bu bursa.
  • ilk 100 ham puan mı yerleştirme puanında mı
  • quote:

Neyin hakkı yeniyor? Adamlar tercih mi yapıyor? Hadi yaptı diyelim seni geçmişse demek ki senden fazla hakketmiş hakkıyla yapar tercihini ki zaten bu konuda yazanlar tercih yapmayacak kişiler (yapsa bile hakkı) seni 1-2 kişi geri götürecek diye hak mı yiyor yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

ilk 1000 deseydin yaz derdimde 100 çok zor ya günde 10 ile 15 saat arası ders çalışmam ben şahsen.

+1
    zaten ilk 100 giremem çalışsam da
  • Bende ilk hedefim ilk 100 falan diyordum. Sonra dışarıdan bakınca ne kadar kibirli ve kendini bişey sanıyormuş gibi göründüğümü anladım. Artık bana komik geliyor bunlar. Aylık 250 lira bursa da dehşet burs denmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 6 Ekim 2012; 16:56:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesdincer

Bende ilk hedefim ilk 100 falan diyordum. Sonra dışarıdan bakınca ne kadar kibirli ve kendini bişey sanıyormuş gibi göründüğümü anladım. Artık bana komik geliyor bunlar. Aylık 250 lira bursa da dehşet burs denmez sanırım

250 değil 950 lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide yazın gençler
  • Beni de ekle
    Boğaziçi beni bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 7 Ekim 2012; 9:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kusura bakmayın ama ilk 100e hatta ilk bine girecek olan adam 18 yıllık ömrünün 50 yılını çalışmayla geçirmiştir.Bunlar boş laf.Bırakın ilk 100ü burda konuşupda 5 k ya girecek adam zor bulunur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.