Şimdi Ara

ilk 100 için hazırlananlar toplanıyoruz! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantrt

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantrt

Ya arkadaşlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama gerçek şu ODTÜ İŞLETME de okuyan abiniz olarak söylüyorum bunu ilk 100 için hazırlanmak diye bişey yoktur zaten 100. olan la 1. olan arasındada öyle bi bilgi uçurumu yoktur tüm olay gününde olmak ve şansının yaver gitmesidir. İstedigin kadar bilgin tam olsun herşeyi bil yinede yapamassın ilk 100 böyle bişey örnek vereyim sizi 2010 ygs 1 veya 2. cisi 2011 dede girdi bu seferinde 423. cü oldu böyle bi olay ilk 100 şansa kalmış bi iş

Peki güzel de bunun odtü işletme okumayla ne alakası var?

ya arkadaşm ben burda hava olsun vs. olsun diye atmadım bu mesajı sadece mesajımın takınırlığı yüksek olmasın uyguladım ve başardım deneyimim buydu ve aktardım bunu belirtmek için attım boş söz söyleyenlerden değilim ..siz cok yanlış anlamışsınız beni böyle bi insan değilim zaten mesajım yanlıs anlasılmasın lütfen.

Kızmana gerek yok hocam, mesajına hak verdim sadece odtü işletmeyle alakasını çözemediğimden yazdım orda arel ekonomi ya da ne biliyim erciyes at biniciliği yazsa yine yorumum aynı olurdu.

yok hocam estafurullah kızmıyorum dediğim gibi neyse arkadaşlara başarılar :) ben ilk 100 ü başaramadım inşallah başarırlar

• up beyler bayanlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathan

up beyler bayanlar :)

ilk 100 hedefliyoruz iyi güzel de hiç paslaşmıyoruz ya.konularda nerdesiniz ya da konuları bitiren var mı?durumlar nedir beyler bayanlar:):):)
  • olm bi basın gidin lan ahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankzhehe

olm bi basın gidin lan ahaha

zoruna gidiyorsa okuma ikile koçum.
  • quote:

quote:

he zoruma gidiyor
  • quote:

quote:

Bu adam işte doktor olup hastaları tersliyecek,içinizde hortum unutacak tiplerden.
  • gercekci olmak gerekirse hedefi ilk yuz olan adamın burada işi yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeryüzü doktoru

quote:

ilk 100 hedefliyoruz iyi güzel de hiç paslaşmıyoruz ya.konularda nerdesiniz ya da konuları bitiren var mı?durumlar nedir beyler bayanlar:):):)

dostum bu işi ciddiye alanlar yavaş yavaş belli oluyor. ben vizelerimle uğraşıyorum şu aralar. ondan sonra tarih-coğrafya-felsefe kaldığım yerden bitiricem. yeni fem vb.denemeleri alacağım. bitirmeyi düşünüyorum. sen?
  • quote:

quote:

quote:

dostum bu işi ciddiye alanlar yavaş yavaş belli oluyor. ben vizelerimle uğraşıyorum şu aralar. ondan sonra tarih-coğrafya-felsefe kaldığım yerden bitiricem. yeni fem vb.denemeleri alacağım. bitirmeyi düşünüyorum. sen?

Kocta tipler nasil hocam dedikleri gibi dengesiz dolu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitive Man

İlk 100 nedir lan !? İlk 10 bine girsem istanbuldan antalyaya depar atarak giderim

Aynen lan! ilk 18.000 akarrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

quote:

quote:

quote:

Kocta tipler nasil hocam dedikleri gibi dengesiz dolu mu?

alakası yok. dengesiz tipleri 7tepede arayın. Koç gayet elit ve seviyelidir. Ucuz kriterlere göre ayrım yapılması kadar acizce birşey göremezsiniz burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

quote:

Bu adam işte doktor olup hastaları tersliyecek,içinizde hortum unutacak tiplerden.

hehe tamam aferin.

• BOUN: Elektrik-Elektronik Mühendislisliği, İşletme, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, belki bir de Makine Mühendisliği olabilir.

Alternatifler:

ODTU: Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, belki bir de Makine Mühendisliği olabilir.

ITU: Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, belki bir de Makine Mühendisliği olabilir.

Bilkent Üniversitesi: Elektrik-Elektronik Mühendisliği(Tam burs), Endüstri Mühendisliği(Tam burs), Bilgisayar Mühendisliği(Tam burs), belki bir de Makine Mühendisliği(Tam burs) olabilir.

• Benim birader girdiği sene 67. oldu sadece kyk bursu değil bankalardan vs bir sürü para akıyor yani haberiniz olsun :) İş bankası 2000 lira nakit vermişti tek seferlik. Demek istediğim sadece kyk'ya bağlı kalmayın düzenli çalışırda girerseniz araştırın. sadece benim bildiğim 2000 lira civarı aylığı vardı çok yere başvurmamış olmasına rağmen. Diğer yerleride bir araştırın bankalar vakıflar vs. Sormak istediğiniz birşey varsa sorarım kendisine.
  • quote:

quote:

quote:

ilk cümlede ne demek istedin pek anlamadım.konulara gelince benim daha var mezumun diye konuları sallayarak geçmiyorum sindire sindire gittiğim için biraz uzadı.sözelleri de aralık ilk 2 haftası bakcam.durum bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgunow

Benim birader girdiği sene 67. oldu sadece kyk bursu değil bankalardan vs bir sürü para akıyor yani haberiniz olsun :) İş bankası 2000 lira nakit vermişti tek seferlik. Demek istediğim sadece kyk'ya bağlı kalmayın düzenli çalışırda girerseniz araştırın. sadece benim bildiğim 2000 lira civarı aylığı vardı çok yere başvurmamış olmasına rağmen. Diğer yerleride bir araştırın bankalar vakıflar vs. Sormak istediğiniz birşey varsa sorarım kendisine.

senin kardeşin hangi üniversitede hangi bölümü okuyor ve bu sıralaması ygsde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıcıtayfun

gercekci olmak gerekirse hedefi ilk yuz olan adamın burada işi yok bence

dostum biraz tecrübem var kendime kadar. biraz yorum yapabileyim değil mi? forumda takılanlardan da ilk 100 de adam var. ;)
  • beni de yaz hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgunow

Benim birader girdiği sene 67. oldu sadece kyk bursu değil bankalardan vs bir sürü para akıyor yani haberiniz olsun :) İş bankası 2000 lira nakit vermişti tek seferlik. Demek istediğim sadece kyk'ya bağlı kalmayın düzenli çalışırda girerseniz araştırın. sadece benim bildiğim 2000 lira civarı aylığı vardı çok yere başvurmamış olmasına rağmen. Diğer yerleride bir araştırın bankalar vakıflar vs. Sormak istediğiniz birşey varsa sorarım kendisine.

senin kardeşin hangi üniversitede hangi bölümü okuyor ve bu sıralaması ygsde mi?

koç üniversitesi ekonomi + matematik okudu şu anda yüksek lisans için burs arıyor bitirdi okulu bu sene . onun gırdıgı sene ygs lys dıye ayırılmamıştı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.