Şimdi Ara

ilk 100 için hazırlananlar toplanıyoruz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Beyler kusura bakmayın ama ilk 100e hatta ilk bine girecek olan adam 18 yıllık ömrünün 50 yılını çalışmayla geçirmiştir.Bunlar boş laf.Bırakın ilk 100ü burda konuşupda 5 k ya girecek adam zor bulunur
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 23 Ocak 2014; 19:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: It is not impossible

quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Beyler kusura bakmayın ama ilk 100e hatta ilk bine girecek olan adam 18 yıllık ömrünün 50 yılını çalışmayla geçirmiştir.Bunlar boş laf.Bırakın ilk 100ü burda konuşupda 5 k ya girecek adam zor bulunur

[size=3]O kadar çalışmadığımızı nereden biliyorsun?

Çalışmışsan kolay gelsin sana yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

quote:

quote:

Çalışmışsan kolay gelsin sana yapacak bir şey yok.

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 23 Ocak 2014; 19:59:24 >

• quote:

quote:

:D süper cevap :D
    Azmin elinden bi sey kurtulmaz simdi calismak zamanidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcenika

quote:

quote:

:D süper cevap :D
    Azmin elinden bi sey kurtulmaz simdi calismak zamanidir

Hangi okula gidiyorsun ?Robert koleji falan mı ?

• zor arkadaslar ama imkansiz degil . bende elimden geleni yapacagim

• quote:

Nerden biliyorsun buraya yazanların birçoğu ilk sene ilk 5k ya girmiştir belki? Konuyu açan arkadaş tm'de ilk 1000'deydi mesela sayısalda da 2000 diye hatırlıyorum. Bu adam stres altında kalmadan konuları genel bir tekrarla bence ilk 100'e girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeryüzü doktoru

quote:

Orijinalden alıntı: mathan

evet, malum burslar dehşet. ilk senesi olanlar ya da tekrar girecekler burs için (bknz ben ) toplanalım. ygs de mi yoksa lysde mi girmek istiyorsunuz? planını yapalım şu işin.

hem ygs hem de lys de ilk 100 .hedef hacettepe tıp ingilizce olunca mecbur gircem.çok merak ediyodum iyiki açmışsınız bu konuyu ellerinize sağlık.
    ygs de ilk 100 e giren bir öğrenci aylık ne kadar burs alıyor?bulunduğum ilde bir çocuk derece yaptı lys de 170te 170 yapmıştı Türkiye'de 15.miydi neydi çocuk şu an hacettepe tıpta(ing).onunla aynı okulda olan arkadaşlarım var onlar söylediler çocuk öğretmenlerini ziyarete gelince demişki aylık 3500tl burs alıyorum.acaba doğrumu ?bir de o çocuğun ailesinin maddi durumu pek iyi değilmiş belki vakıf bursları çok alıyordur

doğrudur dostum. hatta 3500 alıyorsa az bile alıyor.

• quote:

saf saf konuşma. 2012 lys de mf de 1808. tm de 531. ts de 864. yüm. ne boş konuşuyorsunuz yahu? ilk 1000 oluyorsa ilk 100 de olur. güvenin yoksa kendine yok.

inanmıyorsanhttp://a1209.hizliresim.com/11/1/cjumv.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathan -- 7 Ekim 2012; 17:00:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Nerden biliyorsun buraya yazanların birçoğu ilk sene ilk 5k ya girmiştir belki? Konuyu açan arkadaş tm'de ilk 1000'deydi mesela sayısalda da 2000 diye hatırlıyorum. Bu adam stres altında kalmadan konuları genel bir tekrarla bence ilk 100'e girer.

sağolasın dostum. işte her sene böyle boş konuşan kişiler türüyor maalesef. burada foruma girip de ilk 100 e giren kişilerle konuştum. işin stratejisi hakkında boş yorumlar gelince uyuz oluyorum.

• up! gaz ver, kastır!
  • arkadaşlar ben de ikinci senemdeyim istanbul üni hukuk istiyorum türkçemle sosyalim iyi fakat matematiğim düşük lys mat yok bile acaba nasıl bir yol izlemeliyim lys mat mı çalışmalıyım çok yoğun bi şekilde lütfen cevaplarmısınız özellikle burda işinin ehli insanlara yazıyorum hepiniz bu işi oldukça ciddiye alıyosunuz lütfen bana yardım edermisiniz ne yapmalıyım
  • matematiğin kötüyse matematik yoğunluklu çalışman lehine olacaktır. sana tavsiyem konu çalış ve çözümlü örnekleri iyice analiz et. sonra bol bol soru. ama kilit nokta örnekleri iyi kavramak. mat2 ise konu ile ilgili formül ve teori iyi bilinmeli.
  • bende ilk 20k için hazırlanıyorum siz epey uçmuşsunuz
  • Ygs Lys farkediyor mu?Ben girmek istiyorum ygsde giremezsek lysde girsek olurmu ya da tam tersi?Birde atıyorum tsden ilk 100'e girdik.Ama mf den tercih yaptık gene alabiliyormuyuz bursu?Birde son güncel hali ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasagiç2700

ilk 100 ham puan mı yerleştirme puanında mı

ham puan
  • Yaz beni hazırlanmıyorum ama hedef ilk 100
  • olur olur hadi gençler ilk 20yi biz dolduralım.
  • Dogru ve duzenli bir calismayla olmayacak bir hedef degil. Tabi ygs alt yapisi sart

• En on benimdiirrrrr

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.