Şimdi Ara

ilk 1000 için yetermi daha 20 gün var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ocak1 den ocak 15 e kadar ygs çalıştım temelim vardı tabi mezunum 115-120 arasından 130-140 aralığına çıkardım çözdüğüm denemeler
    zaman denemesi
    özdebir 10lu
    fdd 6 lı
    final 3 lü
    fen bilimleri yıldız serisi 5 li
    palme 5 li
    türkçe 30 35 ortalama
    sos 30 35
    mat35 40
    fen32 36
    hedef ilk 1000 bu denemeler kolaymı sizce
    20 gün boyunca ygs çalışcam yeteri kadar arttıracağımı düşünüyorum
    345 orta seviye ilk deneme 110 geldi feleğimi şaşırttı diğer lerini çözmedim
    biraz çalışıp öyle çözcem onda 130 u görmryi hedefliyorum görürsem ilk bin olur diye düşünüyorum ben
    sizin fikriniz nedir bu konuda

• Hocam yanlış anlama ama yukardaki denemeler öyle çok kaşıntı denemeler değil. Yani rehavete kapılma diye söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ne kadar cozdugun degil ne kadar verimli cozdugundur ama sinavda sakin kalirsan 5bin gelir gibi

• LesAnders kullanıcısına yanıt
    farkındayım hocam zaten fark ettiysen bu tip denemelerde 120 lerden 140 lara geldim ama 15 gün ciddi bir çalışmayla bu sene için daha 20 gün var sağlam bir çalışma uygularsam artırırm dedim ve elimde 345 orta seviye ve fem 1 li 2li 3 lü 4 lü denemeleri var bide çıkmış sorular 2011 den itibaren bunların güzel deneme olduğunu düşünüyorum zor deneme tavsiye ederbisin
  • netlerin güzel, çözdüğün denemelerin hepsini ya inceledim ya çözdüm,ilk 1000 istiyorsan fen kasmalısın,seviyenin iyi olduğunu varsayarsak matda fireyi sıfıra yaklaştırmalısın
  • LesAnders kullanıcısına yanıt
    ayrıca uyarın için sağol hocam ama yani rehavete kapıldığım yok bu netleri yaptığım da sevinemiyorum ama hedefim de ilk bin yani 20 gün çalışırsam yapabilirim Allah ın izinyle diye düşünüyorum
  • PusLu1 kullanıcısına yanıt
    geçen sene ygs 24 bin geldi sınavda sakindim gayet ama çok çalışmıyodum geçen sene bide geçen senennin çalışmayla fazla alakası yoktu tabi
    5 bin de çok iyi bir sıralama ama ben kendi kapasitemin daha iyisini başarabileceğini inanaıyorum inşallah yapabilirm ssen kaç yapıyosun nerde okuyon mezun musun ne istiyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 yim hocam sene basinda 10bin diyordumda suan ki halimle 20 25 gelcek gibi ama sinav tecrubem yok bakalim hayirlisi artik

• quote:

Orijinalden alıntı: loki17

netlerin güzel, çözdüğün denemelerin hepsini ya inceledim ya çözdüm,ilk 1000 istiyorsan fen kasmalısın,seviyenin iyi olduğunu varsayarsak matda fireyi sıfıra yaklaştırmalısın

matta dikkatsizlikten gidiyor 1 2 tane bende fen kasmayı düşünüyorum acayip derece teşekkürler kardeşim ayrıca
  • PusLu1 kullanıcısına yanıt
    sınavda çok değişik birşey olmuyor bol bol sınav ortamında deneme çözüp sınav ani sadece sınva odaklanmak gerekiyor daha 20 gün var 10 bin de yapabilirsin istersen hayırlısı artık
  • takıntılı tıpçı T kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra ne yapmayı düşünüyorsun ?ilk bin için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Bu saatten sonra ne yapmayı düşünüyorsun ?ilk bin için?
    345 te 130 u görürsen valla helal olsun 1000 garanti derim.
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    hayatım dan biraz fedakarlık yapma zamanımın geldiğini düşünüyorum ders çalışmayı 30 gündür yaptığım gibi her gün 1 deneme hatta artık 2 deneme çözmeyi düşünüyorum şimdiye kadar çalışmadığım için pişman değilim çünkü geçen sene (kalcağımı bilmeden) bu sınava bir ay çalışsam aynı neti yapardım dedim . işte bu sene o çalışmadıklarım yerinede çalışmayı özellikle fenim biraz kötü onu 35 üstüne çıkarmayı sosyal ve türkçeyi sağlamlaştırmayı matamatikte süre kısaltmak için apotemi branş denemesi ile takviye yapmayı ve hedefi me ulaşmayı düşünüyorum canım kardeşim...
    fazla bi iddam da yok ben biraz yüksekten uçmayı severim geeçen senede iyi yapcağımı düşünmüştüm ama çalışmamıştım çok ama bu sene çalışıyom kendime sadece tek bir soru soruyorum neden olmasın ve hayaller...

• Ygs gununde heycanlanmassan su an 3000 i gorursun 15/20 gun fen kasarsam 1500 e de cekebilirsin tabi onemli olan sinavda yapicaklarin

• Allah kolaylık versin kardeşim

• Ygs için durumun iyi ama ilk bini belirleyen sınav Lys'dir hocam lys durumun iyiyse olur.

• O netlerden daha iyisini yapıp kendimi ilk 10k da zor görüyorum, sen gelmiş ilk 1000 diyorsun

• takıntılı tıpçı T kullanıcısına yanıt
    rica ederim her konuda fikir alışverişinde bulunabiliriz,unutmadan çözdüğümüz denemelerin sözeli gerçek sınava göre daha kolay diye duyuyorum,hayal kırıklığı yaşamamak için bu noktayı unutmamak lazım
    mutlaka biliyorsunuzdur ama puanza.com çok işe yarıyor tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: loki17

rica ederim her konuda fikir alışverişinde bulunabiliriz,unutmadan çözdüğümüz denemelerin sözeli gerçek sınava göre daha kolay diye duyuyorum,hayal kırıklığı yaşamamak için bu noktayı unutmamak lazım
    mutlaka biliyorsunuzdur ama puanza.com çok işe yarıyor tavsiye ederim
    merhaba öncelikle hangi okuldan mezun olduğunuzu ve deshaneye gidip ditmedğinizi söylerseniz daha doğru yorum yapabilirim
  • Bende öyle düşünüyorum ama zor olduğunu da biliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.