Bildirim
ilk 10k duser miyim yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
10.000 den daha geriye atcağını sanmıyorum geometrin fena değilmiş yine ama 8-10 k arası olursun diye düşünüyorum -
Hocam ygsmiz ve netlerimiz yaklaşık aynı ben en kötü 13 bin diyorum , forumda sorduklarıma göre 8bin civarı diyorlar,galiba sosyali iyi yapmışsınız o size katkı sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 22 Haziran 2015; 12:54:05 > -
İnsallah öyle olur ya herkesin cok iyi gibi korkuyorum keşke kocaeli olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen nereyi istiyorsun hocam insallah 10k dan dusmeyiz ya forumdaki herkesin netlerine inanmiyorum
sosyal 26 civarı ama turkce 35 hocam o kurtardı beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedvulf -- 22 Haziran 2015; 12:59:38 >
Ygs
Turkce 10 yanlis 1 bos
Sosyal 8 yanlis
Matematik 1 yanlis
Fen 5 yanlis
Sıralama 2.600
Lys
Mat 43 net
Geo 19.5 net
Fizik 21.25
Kimya 28.75
Biyo 26.25 net
Okul 1.ligi kontenjanı bende 97 ortalamam var ben 3.500 de kalir miyim .
Trol diyecekler onceki mesajlarıma bakabilir asla oyle bisey yapmam
quote:
Orijinalden alıntı: bedvulf
Sen nereyi istiyorsun hocam insallah 10k dan dusmeyiz ya forumdaki herkesin netlerine inanmiyorum
sosyal 26 civarı ama turkce 35 hocam o kurtardı beni
erciyes tıp istiyorum ama biraz zor , en son 13 bin olsa yeter benim için , siz nereyi istiyorsunuz ? -
Kocaeli tip ben 7700:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X