Galatasaray XI: Muslera, Cavanda, Ahmet, Semih, Linnes, Selçuk, Josue, Yasin, Rodrigues, Podolski, Eren Derdiyok.
ben bol gollü bir maç bekliyom 5-2 4-2 falan bitebilir
Diziliş 4-4-2 mi olacak 3-5-2 mı acaba çok merak ediyorum.
Umarım 4-4-2 şeklinde çıkarız. Takım çok rahat oynar. Bu oyuncularla 3-5-2 zorlama olur. Stoper Cavanda, sağ taraf Yasin olursa çok zorlama bir diziliş olur.
___Muslera___
Cavanda-Semih-Ahmet-Linnes
Yasin-Josue-Selcuk-Gary
__Eren-Podolski__
Bu şekilde daha ideal olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Mevcut kadro kalitesinde Josue ve Rodrigues her türlü 11 oynar. Josue orta sahanın ortasında elimizdeki bütün orta sahalardan daha efektif oynuyor. 10 numaradan ziyade orta sahada kullanmalıyız.
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
Umarım 4-4-2 şeklinde çıkarız. Takım çok rahat oynar. Bu oyuncularla 3-5-2 zorlama olur. Stoper Cavanda, sağ taraf Yasin olursa çok zorlama bir diziliş olur.
___Muslera___
Yasin-Josue-Selcuk-Gary
__Eren-Podolski__
rodri eren poldi linnes josue selçuk yasin semih ahmet cavanda muslera
WINTER IS COMING
kullanıcısına yanıt
diziliş 4-4-2 hocam muslera cavanda ahmet semih linnes yasin selçuk josue rodriguez eren poldi
bu kadro 3-5-2, 4-2-3-1, 4-4-2 oynar. duruma göre evrilecek. sonuç olarak 2-1 alırız diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
___Muslera___
Yasin-Josue-Selcuk-Gary
__Eren-Podolski__
Valla tam 4-4-2'lik kadro cikarmis. Yukarida yazdigin sekilde oynasak dagitiriz Adana'yi.
Ama pek umudum yok. Yine Cavanda'yi stoper, Yasin'i bek, Gary'i forvete koyar 3-5-2'yi oynatir.
quote:
Orijinalden alıntı: ercn80
diziliş 4-4-2 hocam muslera cavanda ahmet semih linnes yasin selçuk josue rodriguez eren poldi
aynen 4lü savunmaymış tudor dedi
4 lu defans oynuyoruz. Süper .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 3 Nisan 2017; 19:35:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
4 gol attık ama yemedik çok enteresan tahminde yanıldık ama doğruluk payı da yok değil
Takım kaliteli futbol oynamıyor, oynaması için yeterli etkenlere sahip değiliz...Gelecek yılın büyük adımları yavaştan atılmalı, ya yönetim akıllanacak ya camia yoksa bu takımda hayır gelmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme