Şimdi Ara

İlk 11 Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
2
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ersun hoca kovulmak için uğraşsa bundan aha iyi bir performans gösteremezdi
  • Hocanın bir bildiği vardır galiba o kadar Eskişehiri çalıştırdı.
  • webo'nun yerine kadlec ile başlayıp caner'i ileri alsaydı daha iyiydi, biraz riskli kadro olmuş kaybedersek ersun hoca'nın hiç bir şansı kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defencer

Kadronun böyle olduğunu söyleyenler de var ;

İlk 11 Açıklandı

başta bende öyle düşündüm ama 3-5-2 olamaz çünküğ defansın 3 lüsü stoperden oluşur gökhan kuytın yerine oynasa 3-5-2 olurdu ama bu şekilde olamaz
  • İyi olmuş iyi. Ruhsuz heriflerin belki ruhu gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk ile ne gibi bir bildiği olabilir yahu? Cristian'ı koy, Topal'ı koy, Salih'i koy, Raul'ü yahut Emre'yi koy. Selçuk Şahin'in ne anlamı olabilir.
  • Herşeyi geçtim Topal'ı oynatmamak neyin nesidir?
  • Selçuk defol git be adam..

Ayrıca ligin daha ikinci haftası yine Selçuk'a kalıyorsak kepenkleri kapamanın zamanı çoktan gelmiştir.
  • Selçuk var, Sow oynamıyor.

Ersun Yanal taraftarla dalga geçiyor herhalde.

• Antik kuntik yorum atanlar atmasın bari ya, adamın zaten yıllardır sistemi bu eskişehiride böyle bu sistemde çalıştırıyordu ve 4 büyüklere ciddi rakip olmuştu eskişehir. bilip bilmeden konuşmayın bari Fenere göre bir teknik adam olmayabilir, ki fenerin teknik direktör olarak kapısından giremicek beden hocasına 3 yıl sabrettik bunada bir kaç hafta sabredelim bakalım neler yapacak zaten kaybediceğimiz kadar kaybettik bazı taraftar kitlesi ve saha içindeki teknik heyet ve yöneticiler sayesinde.
  • taktik 4-3-1-2 olabilir mi acaba.kuyt'u oos olarak oynatıyor olabilir
  • Sağ ve sol bek GG ve Caner. Ve 4-4-2 oynayacak FB, ofansif bir 11. Arsenal maçının provası mı diye düşünmeden edemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan selçuk malı yerine Topal var orada gidiyorsun selçuk malını koyuyorsun. YA GEL DE ERSUNA SÖVME.
  • Bu takım sanırım 3-5-2 oynayacak sağ stoperde gökhan Nasıl oynayacak merakdayım.Yeni bir deneme belli olmaz tutabilir.

• Ersun yanalcılar hadi daha erken diye decam edin. Bu kadro Anadolu takımlarını yener belki ama avrupada napar bir düşünün çapsız yönetim çapsız hoca
  • Bence o kadar abartılacak riskli bir kadro değil. Yalnızca Hasan Ali'nin olmamasına şaşırdım o kadar. Topal Arsenal maçında sakat sakat oynadı, Emre kötüydü, onlar kesilince yerlerine Selçuk'un oynaması gayet normal. Holmen'in de olmadığını göz önüne alırsak.

Bana kalırsa şu kadroda Holmen cidden iyi iş yapar.
  • SALİH KADRODA YOK . DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM BARİ YEDEĞE KOY BE ADAM .
  • çok başarılı bir kadro değil ama kötü oynayana çiziği atmasını takdir ettim.
  • Ulan bu ne ya bu adam neyin peşinde ya

• Selçuk oynar Ersun gider.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.