Şimdi Ara

İlk 11 Açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    okuyamadım ...
  • yahu selçuk şahinin yerine hasan aliyi koy 4-4-2 çık işte mis gibi. ilginç gerçekten.
  • Adam takımın banko isimlerine ayar vermiş işte aylardır istediğiniz bu değilmiydi ? selçuk var sow yok diyenler ortasahada selçuktan başka canerden başka alternatifin mi var? stochu, alexi gönderen aykutunuza tekrar gidin sorun. üstüne eğer yukarda yazılan gibi oynarsak 3lü defans vesaire eskişehirdeki sistemini oynatmış olur en azından bir şeyler denemiş olur adam. topalda geçen maç iğneyle oynamıştı o yüzden yoktur bunuda bilmeyen takımından haberi gelipte saydırmasın izleyip görelim 4-3-3 ten kurtarsın bizi 1 kişi defansa bile razıyım.
  • 4-4-2 oynuyoruz. selcuk meirreles gobekte. sagda kuyt. solda alper. ntvspor soyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

çok başarılı bir kadro değil ama kötü oynayana çiziği atmasını takdir ettim.

Kuyt ne iş o zaman ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egemen'i gördüm sevindim ama Selçuk kısa süreli bir şok yaşattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

quote:

Kuyt ne iş o zaman ?

Kuyt a mevki vermemişler sadece R1+X e bas başkada bişi yapma demişler
  • Selçuğu koyması korkaklığının devam ettiğinin göstergesidir. Sahada koşmaktan başka hiçbir işe yaramayan Kuyt gene 11 de. Formsuzluğun dibinde olan Webo en uçta ve tek başına. Emenike olmaması gereken yerde. Alınacak bir mağlubiyet Ersun'a çok pahalıya mal olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Bu takım sanırım 3-5-2 oynayacak sağ stoperde gökhan Nasıl oynayacak merakdayım.Yeni bir deneme belli olmaz tutabilir.
    Hiç sanmıyorum ama eğer taktik 3-4-3 ise, belki 3.stoper mevkisi için Selçuk olabilir. Kanat-bek Caner ve Gökhan olur. İleri üçlümüzde hazır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

quote:

Kuyt ne iş o zaman ?

Mücadele etmeyenleri/kondisyonlarını 90 Dakika'ya yayamayanlari diye düzelteyim o zaman

• Bugün Selçuk'tan gol bekliyorum.

• Bu terste bir işlik var ama anlamadım gitti
  • kuyt,webo selçuk.
    nedir bizim çilemiz.bu haşofmanlıdan beter çıktı
  • Bu maçın klit adamı caner.Çünkü sol kanadı tek başına sırtlaması gerekecek.ona destek olabilecek dikin oynayabilen tek alper var ya da kuyt yardıma gelebilir diğer kanattan.her halükarda sol tarafa dikkat etmesi gerek fenerbahçenin.Selçuk bizim sabri gibi başınıza bela ama biz nasıl sabriyi artık maskotumuz kaptanımız seviyorsak çekiyorsak siz de çekeceksiniz yapacak bişi yok 604 'e aziz destek verseydi böyle olmazdı.

Hang, kadroyla çıkarsa çıksın Es Es fenere yatar , ersun'un öğrencileri bu akşam fazla zorlamaz zaten Ersun da konuşmuştur bir yoklamıştır onları.
    Rahatlıkla ilkyarı ve ms 1 basılabilir maça..
  • Orta sahanın dinamosu Selçuk :) hahaha
  • şaka gibi la
  • Ntvspor 442 dedi solda Alper sağda kuyt ilerisi ve geri belli zaten Caner bek oynuyor

• Abo kadroya bak la!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Arsenal maçından sonra Kuyt - Webo nasıl forma buluyor şaştım doğrusu

Bir de biz anlasak..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.