Şimdi Ara

İlk 15 Bine Girmek Zor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
7
Favori
31.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trident682

fen çalış fen

Ygs fende calisilacak bisey yok ki okul donemi hallederim.

Lys fende de bio sistemler fizik elektrik kimya asit baz kc calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul baslamadan calismalarini arttir ama lys ye daha cok calis zaten sonra sinir stres yuzunden batirabiliyor insan ve cok fazla soru coz

• quote:

Orijinalden alıntı: nearyone

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

fen çalış fen

Ygs fende calisilacak bisey yok ki okul donemi hallederim.

Lys fende de bio sistemler fizik elektrik kimya asit baz kc calisiyorum

tamam lys fen çalış zaten ygs konularıda var içinde ama fen çok önemli mf3 için diyorum tabi
  • Hmm anladim tesekkur ederim yardimlariniz icin :)

• nearyone N kullanıcısına yanıt
    HORT
    hocam naptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: matrak002

HORT
    hocam naptınız?

25 bin ytü makina

• quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

ygs mata ben yeni başladım daha :) bence zaman bol :) yaparız inş bir şeyler :)

heresi oldu hocam
  • -xenon kullanıcısına yanıt
    Sanjarya tıpstar'mış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nearyone N kullanıcısına yanıt
    Hocama sonuna kadar katılıyorum.Adam sen de böyle yap demiyo.Bak şimdi son 4-5 yılda oluşan bir kültür var.Başlangıçta fem açı gibi dershanelerin rehberlik broşürleri sayesinde tanıştık bu kültürle.Sonra internet yaygınlaştı gri koç gibi siteler çıktı insanlar birbirine tavsiyeler vermeye başladı.Geldigimiz son nokta bu.Tüm 12ler forumlarda gruplarda soruyor:yazın şunu bitireyim kışın şunu çözeyim bla bla bla.Bence bunların hepsi hikaye ben bunlara en başından beri soğuk yaklaştım.Herkes kendini tanımalı ve kendine uygun davranmalı Örneğin ben sene içinde yaklaşık 100 program hazırlamışımdır günde 5 6 saat çalışmalı.Bu modern kültür yüzünden böyle programlar hazırlayıp hazirlayıp uygulayamayıp çöpe attım.Şimdi burada gri koça bir garezim yok insanlara yardımcı olmaya calisiyor kabul aklıma ilk o geldiği için ona sallayım biraz.Sana birinci önerim sınav döneminde o adamın videolarını izleme acayip derecede demotive olursun çalışma isteğin azalır.Adam boktan bi universitenin boktan bi bolumunden mezun olmuş kendini psikiyatr sanıyor.Mesela şu an gir bak instagramına psikopat ne diyor biliyor musun.hadi çok geç kaldın çalışmaya.bayramda da çalış.ilk 20k ya girmek için her dersten 3 kitap bitir.hadi güzel insan...ebenin örekesi afedersiniz böyle hayat mı olur? Dedigim gibi KENDİNİ TANI.kendimden örnek vereyim.bunu uygula demiyorum fakat bu modern kölelıge uymadan sayısız kitap okuyarak dizi bitirerek ailemle vakit geçirerek nasıl istediğimi elde ettiğimi anlatayım.

Mezundum bu senenin başında 12 olsam aynı şeyi yapardım.12 yi sorma sınav dışı birçok nedenden ötürü çalışamadim.

Adam gibi çalışmaya Ağustosun sonunda başladım.Kutupuaneye gittim.2 gunde bir ygs denemesi çözdüm.her gun veya 2 günde bir lys konusu bitirmeye çalıştım.ygs ye kadar böyle devam etti.ygs 10k geldi.(3 soruyu optige kodlamayı unuttum muhtemelen 8.5k gelecekti).20 nisan civarı tekrar çalışmaya başladım.yayin denizinin lys fizik kimya ve biyo el kitabini aldım.3 unu 1 haftada okudum.mattan integral kalmıştı onu da hocalara geldikten izledim sadece.(kimyayi okumadim).kimya hariç son haftaya kadar tüm derslerden deneme çözdüm.son hafta elimdeki kimya notlarıni okudum ve denemelere devam ettim.bi aksilik olmazsa 10-12k bandında kalıyorum.

Çok uzun oldu.özet:kendini tanı
    Çalıştığım tum saatleri toplayıp gun sayısına bölsem gün başına 25-30dk felan düşer.

FUCKK!!! tarihe bakmamışım ne anlatıyorum 2015 te giren adama neyse başka okuyan olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzdaripstudent -- 26 Haziran 2017; 10:19:44 >

• Yazdıklarına katılıyorum dostum

• hort
  • değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: -xenon

quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

ygs mata ben yeni başladım daha :) bence zaman bol :) yaparız inş bir şeyler :)

heresi oldu hocam

olmadı diyomuşum xd
  • williampaley W kullanıcısına yanıt
    Okul puanınız nedir hocam? Meraktan soruyorum mezuna kalma ihtimalim var da

• Makina mi makine mi

• selimgero kullanıcısına yanıt
    inanılmaz bir mesajla hortlatma yapmışsın
  • Bu yıl ilk 15 bine girdim

Önümüzdeki yıl ilk 15 hedefliyorum

• Çok kolay her yıl 30bin kişi ilk 15 bine giriyor.
  • Tıpbanacokmu T kullanıcısına yanıt
    O zaman tıp sana çok reis ne deyim kskskks

• quote:

Orijinalden alıntı: 2010cuyakışıklı

O zaman tıp sana çok reis ne deyim kskskks
    Obp yakıyor beni

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.