Bildirim
Ilk 19000 e cekmem lazim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
boyle yaparsan girdn zaren
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geo?
Elinde 25 binden ilk 20 bine girmisbsonuc belgesi olan var mii
var bnm arkdasim gOumun onunde 28 bnden 13 bine cekti
Geometri 25 net gelir
Giremezsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni durumdayiz dostum, ancak benim ki mf4'te. Umarim cekebiliriz
sirlamam ne olur peki
Ygsde sosyal netin fazlaysa cekersin cok rahat cunku sosyal bayaa etki ediyo mf3e ben de 14k yim ben de anca o netleri yaparım heralde insallah 15kdan kotu bi siralama gelmez bana da sana da kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: astepsiyon
Ygsde sosyal netin fazlaysa cekersin cok rahat cunku sosyal bayaa etki ediyo mf3e ben de 14k yim ben de anca o netleri yaparım heralde insallah 15kdan kotu bi siralama gelmez bana da sana da kardesim
hocam adamsın sen . ben de böyle bildiğim için ygsde sosyal çözdüm . sınavdan çıkınca kime sorduysam keşke onu çözmeyip 3-4 mat veya fen çözseydin dedi .
demekki varmış böyle bir şey çok iyi oldu bunu duymam -
Dogru kardesim var tabi var oyle bisi mat fen cozmek yalan yani mf3te 11 sosyal 6-7 mata falan esit oluyo yani sosyal yaptiysan bayaa etki ediyo ben de oyle yaptim bakicaz bakalim neler olucak
benimde ygs 2 sıralamam 21 bin 15 bine çekmek için kaç net yapmam lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X