Şimdi Ara

İlk 2000 i hedefliyorum yapabilir miyim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel bir fen lisesinden mezunum , temelim var yani ama biraz rahatıma düşkün olduğumdan mezun senemde çalışmadım sene boyunca uyudum denilebilir ama şimdi aklım başıma geldi ve 1 eylülde hızlı bir şekilde çalışmaya başlamayı düşünüyorum.Tyt den birer soru bankası çözüp denemlere geçmeyi ; ayt den ise 5 dersin de çap setini bitirip ardından 2-3 soru bankası çözüp denemelere geçmeyi düşünüyorum sizce imkansız mı ilk 2 bin ?????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shsbvd kendimi gördüm.Kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence biyoloji için çap almayın apotemiden ilerleyin bu şekilde daha iyi olur

• minaroza M kullanıcısına yanıt
    Yerleştiniz mi yoksa siz de mi mezunsunuz

• OHenry O kullanıcısına yanıt
    Cap fena durmuyor onu bitirecem ama ikinci dönem apotemi sistemleri çözmeyi düşünüyorum

• hızlıca tempo yakalaman zor olabilir.pes etme.
    Branş denemelerine vakit ayırmaya çalış.
    2k büyük bir hedef olsa da yapamaman için bir neden yok.daha 10 ay var .kg.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.jackshepard D kullanıcısına yanıt
    Senin öğrenme sistemine yakınsa eğer çaptan fayda sağlayabilirsin ama ben pek beğenmemiştim

• dr.jackshepard D kullanıcısına yanıt
    Mezunum :)

• Yapamazsın imkanı yok.

• aynı durumdayız 12de çalışmadım mezun senemde ise ocakta başladım şimdi eylülde başlıyorum aşırı rahatıma düşkünüm sıkıntı oluyor bende 2 bin falan heedfliyorum eada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivenordisco -- 28 Ağustos 2019; 22:16:10 >
  • Hangi fen lisesi mezunu ?

• yapamazsın da diyecekler yaparsın da diyecekler sen kendine bakacaksın. isterse herkes yapamaz desin sen yine yapacağına inanacaksın ve çabalayacaksın. kimse sana inanmasa bile sen kendine inanacaksın başka türlü olmaz. her şeyini ver olmazsa bile için rahat olur, her şeyini vermeden, çabalamadan başarısız olursan o zaman işte en kötü şeyi yaşarsın: bir şeyler yapmamanın pişmanlığı. tecrübe ettiğime göre bu yapmadan kaybetmek, yaparak kaybetme pişmanlığından daha kötü bir şey çünkü bir şeyler yaptığın, çabaladığın zaman en azından denemiş oluyorsun. diğer türlüsü hep içinde kalır. keşke yapsaydım, dersin. o yüzden kendine inan ve çabala.

biraz da kendime yazmış oldum bu yazıyı. başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.