Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

300 Puan nasıl alınacak?

turkcellı olduğun hergün 1 puan geliyor yani 1 yıldır turkcell de isen 300 puanın vardır.

Programa katılan müşteriler katılım günlerine kadar Turkcell'de geçirdikleri her gün için 1 Sarı Puan, Turkcell'li olmaya devam ettikleri her gün için ise 10 Sarı Puan toplar ve bu Sarı Puan'lar ile Sarı Kutu kataloğundan diledikleri hediyeyi seçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 10 Ekim 2013; 19:25:14 >
  • 20 lira yükleme yapsak hattımıza 300 puan mı geliyor ? bilen var mı ? Sinema kampanyasında kullanmıştık 106 puan kalmış
  • İndiriminiz uygulanamadı.
    hatası alan bir tek ben miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

300 Puan nasıl alınacak?

turkcellı olduğun hergün 1 puan geliyor yani 1 yıldır turkcell de isen 300 puanın vardır.

Programa katılan müşteriler katılım günlerine kadar Turkcell'de geçirdikleri her gün için 1 Sarı Puan, Turkcell'li olmaya devam ettikleri her gün için ise 10 Sarı Puan toplar ve bu Sarı Puan'lar ile Sarı Kutu kataloğundan diledikleri hediyeyi seçebilirler.

yani günlük 11 puan değilmi ? bu arada stok varmı ?

• arkadaşlar 2 tane sipariş geçtim bir kulaklık.birinde sorun yok ama hattın biri dedemin üstüne kayıtlı kendi tc numaramı ve adımı yazdım sıkıntı çıkarırlar mı acaba?
  • Sömürdünüz la Turkcell'i
  • 2088 puanım varmış ama alıcak dogru düzgün birşeyler kalmamış ki
  • Konuyu açana tşk ler. Bende bugün babamın hazırkartıyla 50TL indirimi kazandım. Fakat harcıyacak birşey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreBngll

İndiriminiz uygulanamadı.
    hatası alan bir tek ben miyim?

bende aynı hatayı aldım hocam..
  • ödeme ekranında mağaza indirim kuponu değil sarı kutu kampanyası seçeceksiniz yoksa dediğiniz gibi indirim uygulanamadı hatası veriyor
  • 4850 puanım var.Yalnızca bir 50 tl mi alabiliyorum ?
  • beyler şifre aldımda şuan kullanabiliyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

20 lira yükleme yapsak hattımıza 300 puan mı geliyor ? bilen var mı ? Sinema kampanyasında kullanmıştık 106 puan kalmış

evet tek seferde 20 tl yüklemeniz lazım o ay puan alabilmeniz için, yanlız puanlar 25 inde yükleniyormuş
  • beyler bekleyın ürünler gelecektir.
  • beyler şifre niye gelmedi aldim ama bana şifre vermedi
  • Kaptım kupondan bir adet çok teşekkürler.
  • ALAMIYORMUYUZ ARTIK BİTTİ Mİ
  • 2.hattım kontörlü. onada sarı kutuya uye yapıp 50 tl lik çek aldım. ancak alacak bişey kalmadaı benlik bekleyelimde bu seferde kargo ücreti çıkmasa
  • mağaza sayfası çöktü la
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

beyler şifre niye gelmedi aldim ama bana şifre vermedi

yokmu bilen
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.