Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: idris.peh

Telefona kodun gelmesi uzun sürüyor mu yaptım ama herhangi bir kod gelmedi ?

note2 için kılıf var mı arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racnas

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/sarikutu/Sayfalar/turkcellmagaza-comda-50-TL-hediye-ceki.aspx

300 PUANA ALTLİMİTSİZ 50 TL TURKCELL MAĞAZA DA KULLANILABİLEN HEDİYE ÇEKİ VERİLİYOR. ŞİFRE CEBE MESAJLA GELİYOR, SATINALMA SAYFASINDA SARI KUTU KAMPANYASI SEÇİLİP ŞİFRE GİRİLİNCE AKTİFLENİYOR.

ALT LİMİT YOK. 49 TL LİK ÜRÜN ALDIM. 1 TL Yİ ONLARA BIRAKTIM.

YETİŞEN ALIR. UMARIM FAYDALI OLUR

PS : capslock açık kalmış sonradan farkettim silip tekrar yazmaya üşendim.

teşekkürler 2 kılıf 1 jelatin aldım :D

• aldım çok tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

beyler şifre aldımda şuan kullanabiliyormuyum ?

?

hemen kullanabiliyorsun tabi hala 50 tl altında bişey kaldıysa
  • haber veren arkadaşa teşekkürler, notebook standı aldım 3 tane.

3 standı napıcam orasını bilmiyorum ama yaşasın sıcak fırsatçı ruhu dedim aldım
  • ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Hat Annem'in üzerine , hattı yıllardır kardeşim kullanıyor.Kardeşimin tc kimlik numarasını verdim.Kargoda kardeşimin ismine gelecek.Sıkıntı çıkmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

kafama birşey takıldı, benim siparişte sıkıntı yok ama ablamın hattı dedemin üstüne görünüyor.ben ablamım kimlik numarasını adresini bilgilerini yazdım sıkıntı olurmu acaba?

Sıkıntı olacağını sanmıyorum o kısımları ile ilgilenmez, önemlı olan adresı yazarken teslım alacak kişi :D
  • İki hat için Sony ZX300 kulaklık aldım birer tane. Tek kuruş ödemedim, tam 50 liraydı kulaklık. :) Süper oldu, teşekkür ediyorum haber verene arkadaşa. Yılın sıcak fırsatlarından biriydi. Turkcell'in operasyon merkezine meteor düştü muhtemelen, tek üzüntüm bu oldu.
  • Kulaklık alacaktık millet sömürmüş Yeniden stoğa girermi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 10 Ekim 2013; 20:37:06 >
  • ilk 4000 bitti mi arkadaşlar faturalı hat sahipleri yararlanabilir diyor ?
  • evde tek türkselli annemdi. telefonunu aldım mesaj attım 500 küsür puanı varmış. 300'ünü harcadım aldım :D iyiymiş sağolun. kılıf bakiyim note 3 kılıfı güzel oldu la bu olay sağolun haber verdiğiniz için. popüler konularda görmeseydim haberim olmazdı yine. öğlen 2 den beri 4000 kişi dolmamış ilginç şanslıyım

bilgi vermek amacıyla annemin hattı turkcell faturalıydı.
    SARIKUTU 2222 mesaj atıp puanım geldi. daha sonra ürünü sepete at diyip telefon numarasını ve turkcell şifresini yazdım. hemen anında aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 10 Ekim 2013; 20:43:37 >
  • Z1 kılıfı varmıdır ki??
  • Forum hariç bu kampanyadan haberi olan yoktu belli ki turkcell müşteri hizmetlerine bile ben anlattım kampanyayı
  • teşekkürler arkadaşlar, yanlız ben ablamın tc numarayada benimkini yazmıştım sıkıntı olmaz inş.
  • 3 tane kaptım, sene sonuna kadar stok olur diye düşünüyorum, teşekkürler.
  • yasir19 Y kullanıcısına yanıt
    üstten hazırkartı seçip alın
  • 3 tane aldım eyw
  • ARKADAŞLAR ALDIĞINIZ ÜRÜNLERİN LİNKLERİNİ ATAR MISINIZ BİZDE BAKALIM BEN BULAMADIM GÜZEL BİŞEY. SİZ NE KULAKLIĞI ALDINIZ MERAK ETTİM LİNK VAR MI.
  • Bu kodu ne zamana kadar kullanabiliriz patlamaz dimi elimizde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Pwnage

3 tane aldım eyw

ne aldınız hocam
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.