Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icolie

quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

quote:

Orijinalden alıntı: icolie

quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

Seçmiş olduğunuz kampanyaya ait üyeliğiniz bulunmamaktadır. Detaylı bilgi için 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden bize ulaşabilirsiniz

böyle bi hata alıyorum ya ?

Başkasının hattına ait şifreyle kendi hesabınızdan mı almaya çalışıyorsunuz? O hatayı bende alıyorum :)

aynen dostum hat babamım üzerine 18yaş altındayken almış hala kullanıyorum bu hattı. ne yapmak lazım acaba? adamın sarı kutuya uyelıgı de yoktur buyuk ıhtımalle bilmiyorum ayrı yaşıyoruz

Yapacak bişey olmadığı için ben hat sahibinin üzerinden kendi adres bilgilerimi girmeyi düşünüyorum. Umarım sorun olmaz :)

aldım sonunda dostum. ben 2.hatla da hedıye ceki almıştım ama o hattın sarı kutu uyelıgı yokmus. kardeşimin hattı bu. en son bununla girip aldığım için de turkcellmagaza.com da bu hatla giriş yapılmış. sonra çıkış yapıp kendi hat numaram ve şifremle girdim siteye öyle alabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

FAturalı hatlara olmuyor mu bu babamın hattı turkcell faturalı ondan alamazmıyıma acaba ??

ilk sayfadaki link faturalı hatlar için zaten ..sorun yok alınır
  • 50 tl altı herşey bitmiş. Haber veren arkadaşa teşekkürler pusuda beklicez artık.
  • Efsanevi sıcak fırsat budur işte.

Daha dün alınacaklar listesi yaptım ve kulaklık yazmıştım daha dışarı çıkmadan üstünü çizdim

Başlığı açana çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

bu kulaklık güzelmiş piyasa fiyatından ucuz üstelik bedava

http://magaza.turkcell.com.tr/aksesuar/Sony-Sony-ZX300-KulaklIk/1007269/.html

Bir tane de ben aldim , :) zaten kulaklik ve data kablosu disinda bisi de yok..
  • tane sony kulaklık kaptım.. Diğer hatla da alayım 1 tane şifre
  • Beyler hat arkadaşımın adına bende onun adı kendi mailimi kullanarak kayıt oldum..Adres bilgilerinde kendi adımı kullanıyorum..Ve şifre kısmınada kendi 6 haneli şifremi yazıyorum fakat şifre hatalı mesajı alıyorum.. sebebi ne ola ki??
  • Akşama kadar bitmez heralde saat 22 ye kadar ? babamınkiylede hafıza kartı anneminkiyle mouse falan alıyım :D kendim sony kulaklığı kaptım valla haber verdiğin için sağol. Keşke bana pm atsaydın konu açtın şimdi tükenecek tüm mallar
  • puan düştü kod gelmedi, birde her ay 300 paan gelmesi için en az 20 tl yüklenmesi gerekiyormuş her ay..
  • satın aldım ancak şifre gelmiyor satın aldım da gözüküyor tekrar şifre göndertme yolu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

puan düştü kod gelmedi, birde her ay 300 paan gelmesi için en az 20 tl yüklenmesi gerekiyormuş her ay..

6 saniye arayla atmısız anneme söyledim bende halbuki onun hatta faturalı neden gelmedi acaba?
  • arkadaşlar 300 puan var olan bakiyeden mi düşüyor yoksa bize 300 puan yeni mi veriyorlar ben bi tanıdıgın hattı üzerinden aldım ama onun daha öcneki puanlarıonımı kullanmış oldum anlamadım bı aydınlatırsanız sevinirim saygılar
  • Kulaklık satın aldım. Siparişlerimde görünmüyor. Ne iş?
  • Çeki aldım ödeme bölümünde sarıkutuyu seçince şifre soruyor ama gelmedi telefona şifre mifre

Edit: hediye sepetimden onaylamak gerekiyormuş önce. Sony zx-300 beyaz kaptım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 10 Ekim 2013; 16:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

puan düştü kod gelmedi, birde her ay 300 paan gelmesi için en az 20 tl yüklenmesi gerekiyormuş her ay..

6 saniye arayla atmısız anneme söyledim bende halbuki onun hatta faturalı neden gelmedi acaba?

hocam canlı desteğe sordum, biraz daha bekleyin dedi, gelmezse tekrar bildirin dedi.
  • Eve gıdene kadar bıtırmeyınnnnnnn :D
  • Oh be, Sony kulaklık da aldım 1 tane. Sağolasın Turkcell, bayram ruhu budur işte, sevindirdin bizi, Allah da seni sevindirsin inşallah.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    hocam annem aradı gelmiş şimdi bende birtane kulaklık aldım haberin olsun gelir birazdan sanada inşallah:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

arkadaşlar 300 puan var olan bakiyeden mi düşüyor yoksa bize 300 puan yeni mi veriyorlar ben bi tanıdıgın hattı üzerinden aldım ama onun daha öcneki puanlarıonımı kullanmış oldum anlamadım bı aydınlatırsanız sevinirim saygılar

arkadaşlar lütfen cevap verinarkadaşlar lütfen cevap verin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.