Şimdi Ara

İlk 5 ücretli SMS'ten sonra gün boyu Turkcell’lilerle mesajlaşmak BEDAVA! (Kampanya devam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında, her gün ilk 5 ücretli SMS'ten sonra gün boyu Turkcell’lilerle mesajlaşmak BEDAVA!

Günde en fazla 1.000 adet ücretsiz mesaj gönderilebilir.
    SMS paketi olan aboneler, paketteki mesajlar bittikten sonra kampanyadan faydalanabilir.
    Ücretli ilk 5 SMS’e; Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen mesajlar dahildir. WebMesaj, AkılllıMesaj, BizBize Kamu ve doğumgünü kampanyasından gönderilen ücretsiz mesajlar ile servis kısa numaralarına yollanan mesajlar dahil değildir.
    Hazır Kartlı BizBize Kampus aboneleri kampanyadan faydalanarak Turkcell’lilerle ücretsiz mesajlaşabilir, faturalı BizBize Kampus aboneleri için günlük kampus içi mesajlaşma tarifesi devam edecektir.
    Kampanyadan bireysel Hazır Kartlı aboneler faydalanabilir.
    Kampanyada verilen ücretsiz kısa mesajlar sadece kişisel kullanımınız içindir, ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz.
    Turkcell hiçbir gerekçe göstermeksizin kampanya süresini değiştirme, kapsamını kısıtlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.
    Kampanya kimler için geçerlidir?
    Kampanyadan Hazır Kartlı tüm bireysel aboneler faydalanabilecektir.

• FATURALI HAT kullananlara bu tür avantajlar neden yok ..?
  • Faturalı Hatlar herzaman daha fazla para ödüyo ondan olabilir :) Kontörlü hattı öğrenciler kullanır öğrenci adam da sürekli mesaj çeker. Faturalı adam ne yapsın :P Şaka bir yana elbette Turkcell'in bu kampanyaları da acayip çelişkili neden yapmıyor faruralılara anlamak zor.

Arkadaşlar Turkcell 1 haftalığına bir kampanya daha yaptı. 15-22 Ocak tarihleri arasında en az 100 Kontör yükleyip 2180e KAYIT yazıp mesaj gönderirseniz Her yöne yurtiçi 500 SMS veriyor.
    Bu kampanyadan sadece HazırKartlılar yararlanabiliyor Faturalılara yokmuş :P
  • Bunu bende hiç anlamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Bico

FATURALI HAT kullananlara bu tür avantajlar neden yok ..?

• yine mi çıktı kampanya güzel olmus çıkarmaları
  • Ben kaç kere msj gönderdim.10 nu buldugunu hatırlıyorum ama yınede kontor dustuler..
  • Uzun süredir var bu kampanya aslında habire tarihi uzatıyorlar..
    Ama güzel oluyo beleş mesaj sallamak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodafone 1 ay bedava internet???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kampuste ztn var hep arada tcellere yapıyolar ama farketmio bize yine aynı kişilere atıorm ztn
  • günde 10 kontörlük sms atınca gerisi bedava..ayda yapar 300 kontörpehh

viva avea!
  • çok pahalı en iyisi avea turkcell hiçbir kampanyasıyla aveayı geçemez
  • bu kampanyayı çok seviyorum günde rahat 400 sms atıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: omegama

günde 10 kontörlük sms atınca gerisi bedava..ayda yapar 300 kontörpehh

viva avea!

bizde 1 msj 1 kontor yani günde 5 kontore geliyo
  • bu 5 smsteki açığı kapatmışlar ya ne güzel ilk 5ide beleş atıyoduk
  • aynen çok üzüldüm
  • Faturalı aboneler üvey evlat , onlara yok.
  • Bu kampanya uzadı mı? yoksa ayın 15inde bitiyor mu arkadaşlar bir bilgisi olan var mı?
  • evet bende bi hesap yaptım 5sms=10 kontör ayda eder 300 kontör=48 ytl bide buna konuşma parası ekliyeceksiniz biraz pahalıya geliyor
  • 30 HAZİRAN'a kadar uzatılmış arkadaşlar haberiniz olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: holymann

30 HAZİRAN'a kadar uzatılmış arkadaşlar haberiniz olsun...

Tüm turkcellilere yine dimi?
  • Hey gidi günler. Mesajın altın olduğu dönemlerdi. Kampanya bir ara Ramazan bayramına denk gelince Turkcell bayram hariç demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.