Şimdi Ara

İlk 50.000 Olayı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paketlerde falan yazıyor ya hani ilk 50000 müşterimiz şu fiyat diğerleri şu fiyat falan.
    Peki kaçıncı başvuruda olduğumuzu önceden nerden bileceğiz? Bunu anlamanın yolu nedir acaba?
    Eğer ilk 50000 deysem alacağım yoksa almayacağım mesela, bundan dolayı fazladan para vermek istemiyorum..

• Müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef avea boyle bir bilgi vermiyor... Woops paketine gecerken aramistim "paketi alacagim ama kac kisi oldu 50bin doldu mu?" diye sordugumda "onu biz bilemeyiz mesaj atin gelen cevaba gore ogrenirsiniz" dediler... "iyi de ben 50bindeysem faydalanmak istiyorum degilsem pahali almak istemiyorum" dedigimdeyse "maalesef boyle bir bilgi veremiyoruz" dediler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu üç kağıtçıların hilesine bakarmısın. Aslında günümüzün kalpazanları bankacılar derler ama aslında bana göre bu gsm şirketleri. Banka her kuruşun ektrasını belirtiyor en azından bu şirketlerin kestiklerini kimse bilmiyor.

Geçen 19.00 tl lik bir paket yükledik 1.35 tl telsiz haracı kesildi zaten alıştık bu kazığa onu anladım. Dolayısıyla yüklediğimiz 20 tl den eksilme oldu ve bakiye 18.65 tl oldu. 2 tl daha transfer ettim başka hattan bakiye 20.65 tl oldu. Bu yüklemenin bedeli ise 1.19 tl. Ondan sonra hala neden kesildiğini anlamadığım bu ücret daha kesildi bir baktım bakiye 19.85 tl ye düştü tekrar. Bu sefer 1 tl daha transfer edeyim dedim bari ve yine bir para transfer ücreti olarak 1.19 tl kesildi. Ve hattım 20.85 tl oldu sonunda. Nedir bu kesinti diye müşteri hizmetlerini aradım ama bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım çünkü tele sekreter menüsünden o kısmı kaldırmışlar müşteri temsilcisine bağlanamadım bir türlü ve pes etim.. Bundan dolayı 500 ü arama bedeli olarak 0.5 tl daha kesildi hattan. Eskiden para transferine ücret yoktu sonradan nedir bu ya hırsızlıkdır bu.

Bu bakiyeyi elde edebilmek için masrafım: 1.19+1.19+1.35+0.5=4.23 tl. Böylece 19 tl lik bu paketin bana maliyeti 24.23 tl oldu. Yani 5.23 tl fazla para verdim. Milyonlarca kişi böyle durumlarda oluyor ve şu dönen çılgın parayı hiç bir faiz lobisi elde edemiyor. Biri bu hırsızlara dur demeli. Hakkını arama bile ücretli. Daha fazla para gitmesin diye tekrar arayamıyorsun bile. Yıpratma ve sindirme politikası ile bunu engelliyorlar işte. Bu telsiz vergisini de hükümetin kazzığı zaten hadi onu gsm şirketine yüklemiyorum ama bu gsm şirketleri ile hükümet birbirine göbek bağıyla bağlı biliyorsunuz. Bunlar hep kayınço şirketleri..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.