Şimdi Ara

İlk 5000 Hedefleyenler Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
15
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ondokuzmayıstıp

Yani 10 000 çok kötü falan diye düşünmeyin bana kalırsa hatta şu puan gelse şu olurum diye de çok kafa yormayın.Tecrübelerimden yola çıkaral söylüyorum geçen sene son 4 ay 450 altına düşmeyen bir arkadaşım vardı sabancı veya ingilizce tıp istiyodu ygs sıralaması 14 bin geldi ne kadar yıkıcı tahmin edebiliyosundur.Lys de 3 bine çekti ki hakettiği sıralama oydu zaten.Demek istediğim ygs endeksli çalışmak da zararlı olduğu gibi ygs puan tahminiyle kendiniz kısıtlamayın.Ben kendim 13 bin kişi çekmiş biri olarak söylüyorum.Bir de mezunsan biliyosundur zaten de 5 bin gibi sıralamalarda tutunmak çok zordur.Netlerin bile iyi olsa 84 85 ortalama bile seni 2 3 bin kişi atar.Rakip elemek gibi bi amacım yok yanlış anlama sakın.Ben sadece gördüğüm şeyleri söylüyorum.Sonuç olarak puan mevzularına takılmayın bi mezun olarak en büyük pişmanlığım.He üniversite hedefin vardır ona bişey diyemem.

hocam sanirim tıp okuyorsun baska tavsiyelerin varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ondokuzmayıstıp O kullanıcısına yanıt
    Uni birakip sinava giren arkadasim 2bine girdi yarim obp ile 7bin atti . 85 ortalamada en fazla 1000 atar. 3000 falan abartmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: nfü

Uni birakip sinava giren arkadasim 2bine girdi yarim obp ile 7bin atti . 85 ortalamada en fazla 1000 atar. 3000 falan abartmişsin

hocam o is nasil oldu yav
    2 bin ...vay be

• nfü kullanıcısına yanıt
    Yanlış Olmasın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

hedef odtu ee. zaman 4 te 427 aldım zaman 5 te 468.

lys adına organik adlandirma, çözünürlük mol molarite bi kaç konu daha kimyadan bitti. bi kaç sistem, limit otf trigo esitsizlik 2.derece denklemler parabol bitti.

sizce ilk 2 k girebilirmiyim ?

Hocam konuları nasıl tam olarak bitiriyorsunuz

• Bilkent makinadaydi birakti simdi itude

• quote:

Orijinalden alıntı: nfü

Bilkent makinadaydi birakti simdi itude

dostum ztn iiymiss
    nasil calisyordu ne yapiyordu blgn varmi

• Son dersane denemesinde 150 net 482 yaptım.Ama güvenderindi o yüzden pek gerçekçi değil.Bugünde fem 4 lünün 2.sini çözdüm.135 net geldi.Mat full , fen 5y(özellikle fizikten çok eksiğim var),coğrafyada çok iyi değil açıkçası.Fizik ve coğrafyada tavsiye verirseniz iyi olur arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

300 küsür puanla nereye 5k ya giriyorsunuz,az sakin

Sözelde çok rahat girilir LYS ile sen kasma asıl.
  • Inanilmaz zeki bir insan. Oyle abartili bi calismasi olmadi ilk sene. 2. Senesinde deneme cozdu. Yurttakiler haril haril matematik calisirken o biyoloji calismis tum sene sen dusun gerisini :)

• Okan Devrim kullanıcısına yanıt
    Evet eminim.hatta son kararim

• Türkiye ilk 5k nın hepsi dhden çıkıyor surda yazılanlara bakarsak

• zorluprens Z kullanıcısına yanıt
    cografyada 9-10 tarihte 9-10-11 . tavsiye ederim
  • Aynen bir şeye ne kadar inanırsanız gerçekleşmezse çok yıkıcı olabilir ama ınş kazanırım odtü yu

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKSiDeRS55

cografyada 9-10 tarihte 9-10-11 . tavsiye ederim

Birşey sorayım 9. Sınıf kitabı derken bizim zamanımızda ki 9. Sınıf mi yeni 9. Sınıf mi? Birde konuları çok uzun ve detaylı anlatmıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Skins

hedef odtu ee. zaman 4 te 427 aldım zaman 5 te 468.

lys adına organik adlandirma, çözünürlük mol molarite bi kaç konu daha kimyadan bitti. bi kaç sistem, limit otf trigo esitsizlik 2.derece denklemler parabol bitti.

sizce ilk 2 k girebilirmiyim ?

Hocam konuları nasıl tam olarak bitiriyorsunuz

lys konularını tam olarak bitirmedim. ygs de 3 4 5 tane falan kaynak bitiriyorum denemelerdr de soru kacirmiyosam ve anladığımı herşeyi oturtdugumu hissediyorsam o konu bitmiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen senenın meb kıtapları evet ayrıntılı bıraz fakat daha 2.5 ay hergun 25-30 sayfa okuyorum bıtmıcek gıbı degıl bıde gorsel olarak da zengın yanı aklında kalıyor not cıkararak calısıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

tüm ygs denemelerinin ortalaması ygs 2 430 ygs ilk 10k gelse lys ile rahat 5'e çekebileceğimi düşünüyorum

Hesabın sorubaka göreyse 10 puan fazla gösteriyor haberin olsun

Mezunum geçen seneki puanımı tam gösteriyor sorun yok
  • Hedef mf3 5bin. Zaman denemeleri ortalama 130. 125 yaptigim da oldu 138 yaptigim da. Lysden matematikte turev integral kaldi. Matris, diziler, limit bunlari da tekrar etmem gerek. Geometride cemberdeyim daha. Fizikte optik calisiyorum su siralar geriye dalgalar ve modern fizik kaliyor. Kimyada asit baz dengesindeyim. Biyolojide sistemler duruyor. 5 bin olmasa bile ilk 15k ya raziyim acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKSiDeRS55

gecen senenın meb kıtapları evet ayrıntılı bıraz fakat daha 2.5 ay hergun 25-30 sayfa okuyorum bıtmıcek gıbı degıl bıde gorsel olarak da zengın yanı aklında kalıyor not cıkararak calısıyorum

sosyal netleriniz nasıl hocam ben de saklıyorum tarih coğrafya meb kitaplarını
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.