Şimdi Ara

İlk 5000 Hedefleyenler Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
15
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok yaa keşke okusam da okumuyorum.Hedefim tıp ama inşallah olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yığınsal ham puana göre yapılıyo yalnız ordan çok doğru sonuç çıkıcağını sanmam.Ben 2014 lys sonuçlarına göre söylüyorum sizin görüp dıyduğunuz farklı bi seneye ait olabilir ayrıca neden abartıyım yani beklediğinizden farklı bi şey çıkınca 'abartma' etiketini yapıştırmayın allah aşkına.İlk 5 bini hedeflediğim falan yok sadece bildiğim şeyleri paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondokuzmayıstıp -- 29 Aralık 2014; 20:05:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondokuzmayıstıp

Yığınsal ham puana göre yapılıyo yalnız ordan çok doğru sonuç çıkıcağını sanmam.Ben 2014 lys sonuçlarına göre söylüyorum sizin görüp dıyduğunuz farklı bi seneye ait olabilir ayrıca neden abartıyım yani beklediğinizden farklı bi şey çıkınca 'abartma' etiketini yapıştırmayın allah aşkına.İlk 5 bini hedeflediğim falan yok sadece bildiğim şeyleri paylaştım.

Yiginsal hem ham puana gore hem obpli hale gore yapiliyor birader ordan bakabilirsin 2014 yilina baktim da daha onceden.Bir seyi biliyoruz da soyluyoruz iskembeden sallamiyoruz.

En basitinden git puanzaya yaz ordan bak bekledigimden fazla bir sey cikti diye degil 2 senedir sinava hazirlaniyorum bir seyler biliyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 29 Aralık 2014; 20:29:08 >
  • Mezunum hedefim 4k.
    Şuan 390 puan yapıyorum.
    Bugüne kadar çok konu çalışmadım çalıştıklarımıda tekrar etmedim.
    Bunda sonra tekrar edicem.
    Bakaladım netim nereye kadar artıcak.
  • ondokuzmayıstıp O kullanıcısına yanıt
    Benım dedıgım kısı 2014te yerlestı. Oncekı senelerde 1 puan 2000 gecen sene 2 puan 1000 kısı anca oynatıyor. Senın dedıgın de dogru olabılır fakat abartı geldı bana. Neyse ınsallah o kadar atmaz

• Whatsapp grubu kursak kimler katılır
  • Hedef metu ceng şuanda ygs de 380 civarı yapiyorum Allah yüzünüzü kara çıkartmasın inşallah

• Sana bişey bilmiyosun diyen olmadı kardeşim zaten ben de işkemden sallamıyorum 2. Senem benim de bahsettiğim kişiler sınıf arkadaşlarım sene sonunda herkesin sonucu gelince anlaşılır zaten kimin sıralamasını nereye attığı gereksiz polemik olmasın.

• nfü kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeş o kadar atmaz.

• ondokuzmayıstıp O kullanıcısına yanıt
    Insallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ondokuzmayıstıp

Sana bişey bilmiyosun diyen olmadı kardeşim zaten ben de işkemden sallamıyorum 2. Senem benim de bahsettiğim kişiler sınıf arkadaşlarım sene sonunda herkesin sonucu gelince anlaşılır zaten kimin sıralamasını nereye attığı gereksiz polemik olmasın.

Tamam kardeşim merak ettim obpn kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

tüm ygs denemelerinin ortalaması ygs 2 430 ygs ilk 10k gelse lys ile rahat 5'e çekebileceğimi düşünüyorum

Hesabın sorubaka göreyse 10 puan fazla gösteriyor haberin olsun

Mezunum geçen seneki puanımı tam gösteriyor sorun yok

Ben de mezunum geçen sene 1.ye 10 puan eklendiginden dolayı herkese eklendi bilgin olsun

Hocam kusura bakma anlamadım. Nasıl 10 puan eklendi. Neden? Ilk defa duyuyorum simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hodor.

Whatsapp grubu kursak kimler katılır

Ben Varım :)

• 86 benim ileri atıcağını falan beklemiyorum ama yanlış anlaşılmasın ben 21 bindim 400 kişi ileri attı beni.

• Mezunum 2014 sıram 22k mf3 bu sene inşallah mf3 de ege tıp istiyorum bu zamana kadar lys ağırlıklı gittim ama asıl sorunum türev ve integral anlamıyorum bi türlü umarım hersey gönlümuz ce olur :) ayrıca sşu an Netler im 125-137 arasında türkçe ve sosyal olarak zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanssssy -- 30 Aralık 2014; 20:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hodor.

Whatsapp grubu kursak kimler katılır

Olur kur katılırız

• whatsapp grubuna katılmak isteyenler numarasını pm atsın
  • uppppp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.