Şimdi Ara

İlk 5000 Hedefleyenler Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
15
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hodor.

Arkadaşlar burada netlerimizi sınavlarımızı vb. konuşalım tartışalım malum pek yardımcı olan yok burada fikir verende yok. Kendimiz bir şeyler paylaşalım. Mesela zaman denemelerinde kaç net yapıyorsunuz? LYS de neleri yaptınız vb.

sadece zaman denemeleri değil tüm denemelerde ortalama 140 neti geçiyorum.yani zor denemelerde 135 civarı kolay denemelerde 145 üstü yaptığımda oluyor.tabi her zaman değil.lys adına kimya da denge konusundayım.fizikte elektrik çalışıyorum.biyolojide sistemlere daha detaylı çalışmaya başladım yani biliyordum şimdi ayrıntıya girdim.geometride daire konusundayım.lakin analitik hakında da geçmiş yıllardan dolayı bilgim var.matematikte ise türev tamamen bitti sayılır.integralide yarıladım.şimdi diyeceksiniz yuh hangi ara bu kadar konuyu bitirdin diye 19k ile yerleştiğim bölümü bıraktım dolayısıyla sağlam bi temelim var ayrıca türev-integral üniversitede de öğrenmiştim.o yüzden bitirmek hiç de zor olmadı.son olarak lys için hiç deneme çözmedim.

• Hodor. kullanıcısına yanıt
    Hedef 5k en kötü 12k falan lazım MF-4. LYS fende genelde netler:
    Fizik: 26 net (atom ve dalgalardan eksik var)
    Biyoloji: 22-23 net (yeter bana)
    Kimya 25 net (oradan buradan eksikler var)
    YGS'ler de ortalama 430 geliyor. 410 gelen de var 465 gelen de var. Mat1'de ve coğrafyada sorun yaşıyorum fen ve türkçe +35(mat1 ciddi kötü 25 net falan geliyor bazen)
    LYS mat da integral ve türev bitti sadece geri kalanları da hatırlıyorum geçen seneden ama çalışmadım daha.
    Geometrim boş.

Bence durumum kötü değil, mat1'i halletsem o da 35 net falan gelmeye başlasa 450'lerdeyim en az. LYS olarak da ileride olduğumu düşünüyorum çoğunluğa göre (geometri cidden sıkıntılı, onu mayıs gibi falan hallederim heralde). Budur yani.
  • Yarından itibaren her gün 1 ygs denemesi+analiz+lys konu çalışma şeklinde gideceğim. Şu an 5k için fazla yetersizim ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: orancanoren

YGS'ler de ortalama 430 geliyor. 410 gelen de var 465 gelen de var. Mat1'de ve coğrafyada sorun yaşıyorum fen ve türkçe +35(mat1 ciddi kötü 25 net falan geliyor bazen)
    LYS mat da integral ve türev bitti sadece geri kalanları da hatırlıyorum geçen seneden ama çalışmadım daha.
    Geometrim boş.

Bence durumum kötü değil, mat1'i halletsem o da 35 net falan gelmeye başlasa 450'lerdeyim en az. LYS olarak da ileride olduğumu düşünüyorum çoğunluğa göre (geometri cidden sıkıntılı, onu mayıs gibi falan hallederim heralde). Budur yani.

lys fizik netini beğendim.ygs netlerin de gayet yeterli.ayrıca türev-integral gibi iki başbelası konuyu bitirmen sana büyük bir avantaj sağlayacaktır.geri kalan mat-2 konularını her türlü halledersin.iyi çalışmalar....

• Hodor. kullanıcısına yanıt
    sene basında 22-24 arasıydı sımdı 29-32 arasına kıtledım artış var su son ay kapsul denemelerden de cozersem dahada artar inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

quote:

Geometrim boş.

lys fizik netini beğendim.ygs netlerin de gayet yeterli.ayrıca türev-integral gibi iki başbelası konuyu bitirmen sana büyük bir avantaj sağlayacaktır.geri kalan mat-2 konularını her türlü halledersin.iyi çalışmalar....

Teşekkürler, üstte de senin yorumun varmış, YGS netlerin çok güzel bu şekilde olursa bence ilk 2k gibi bir şey gelir. Ben mezunum, geçen sene de tek çalıştığım konular fizikte mekanik ve mat2'de türev-integraldi bu nedenle türev ve integrali çabucak bitirebildim, fizikten de bir soru bankası bitirince (eksik bir iki konu hariç) geçen seneki performansa geri geldim. Beni korkutan bir geometri, bir de mat1. Mat1'de aslında bir tekrar yapıp soru çözsem düzelir de bazı denemelerde acayip acayip sorular geliyor kalem oynatamıyorum. Geometrim de hep kötüydü zaten. İki tehdit var yani biri geometri biri de mat1. Neyse, daha vakit var zaten. Önemli olan kalan günlerin değerini bilip bunları verimli kullanmak. Hedef neresi bu arada?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

quote:

Geometrim boş.

Teşekkürler, üstte de senin yorumun varmış, YGS netlerin çok güzel bu şekilde olursa bence ilk 2k gibi bir şey gelir. Ben mezunum, geçen sene de tek çalıştığım konular fizikte mekanik ve mat2'de türev-integraldi bu nedenle türev ve integrali çabucak bitirebildim, fizikten de bir soru bankası bitirince (eksik bir iki konu hariç) geçen seneki performansa geri geldim. Beni korkutan bir geometri, bir de mat1. Mat1'de aslında bir tekrar yapıp soru çözsem düzelir de bazı denemelerde acayip acayip sorular geliyor kalem oynatamıyorum. Geometrim de hep kötüydü zaten. İki tehdit var yani biri geometri biri de mat1. Neyse, daha vakit var zaten. Önemli olan kalan günlerin değerini bilip bunları verimli kullanmak. Hedef neresi bu arada?

çapa-ctf...

• Genelde 110+ net şu an.. Olur mu bilmiyorum ama olmasınıda çok istiyorum :-D sosyali ve dil bilgisini tam halletsem.. Fizikte de konu eksigim kalmasa çok güzel olurdu :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yine iyisiniz,ben daha deneme çözecek kıvama gelmedim
  • Hedef ilk 48bin, hadi bakalım

• Hedef 10k şu an 425-455 arasında gidiyo denemeler hayırlısı not: geçen sene ygs de 428 puanla 13600 oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: muco66

Hedef 10k şu an 425-455 arasında gidiyo denemeler hayırlısı not: geçen sene ygs de 428 puanla 13600 oldum

Bnce 13 bnde bir basari onn icin nasil clismtinn kardesim

• Geçen sene YGS'de 14 bin olup LYS'de 28 bine düşen bir mezunum. Sene başında hedefim 5 bindi ama zaman geçtikçe pek olası gelmemeye başladı. Geçen sene olduğu gibi bu sene de şu ana kadar rölantide çalıştım hep. Denemelerde 115-135 arası geliyor netler sınavına göre. Artık kafamı toplayıp doğru düzgün çalışıp en azından sene başındaki hedefime biraz yaklaşmak istiyorum, becerebileceğime dair pek ümidim yok ama bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: asb96

Geçen sene YGS'de 14 bin olup LYS'de 28 bine düşen bir mezunum. Sene başında hedefim 5 bindi ama zaman geçtikçe pek olası gelmemeye başladı. Geçen sene olduğu gibi bu sene de şu ana kadar rölantide çalıştım hep. Denemelerde 115-135 arası geliyor netler sınavına göre. Artık kafamı toplayıp doğru düzgün çalışıp en azından sene başındaki hedefime biraz yaklaşmak istiyorum, becerebileceğime dair pek ümidim yok ama bakalım

Benim de benzerdi 13 den 21 e düştüm bende. 2 haftadır hastayım ve ders çalışamıyorum. 15 tatikde çalışmayı düşünmüyodum ama heralde çalışmak zorunda kalıcam. Ya lys ye çalışmak içimden gelmiyo zorla çalışıyorum resmen bi bugu varsa bizede söyleyin

• Guest-8994B13F4 G kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:23:6 >
  • Mezunum hedef 5k. Şu sıralar bıkkınlık ve stres başladı. Sizdede var mı bunlar kendimi yeterli görmüyorum. az çalışıyormuşum gibi geliyor. Ygs netlerinde bi düzen yok istikrarsız

• nfü kullanıcısına yanıt
    Abarttığım falan yok bazıları gibi kafadan sallamıyorum sıra arkadaşımı 85 ort ile 13 binden 14 bine attı.Önümde oturan arkadaşımı 75 80 arası bi ortalamayla 7 binden 11 bine attı ki geçen konularda biri paylaşmıştı kaç netle nereye girilir diye dikkat edersen ilk 5 binin yüzde 80 i 85 üstü ortalamadaki öğrenciler.Beni 86 ortalamayla 400 kişi ileri attı ki ben 21 bindeydim düşün hani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ondokuzmayıstıp

Abarttığım falan yok bazıları gibi kafadan sallamıyorum sıra arkadaşımı 85 ort ile 13 binden 14 bine attı.Önümde oturan arkadaşımı 75 80 arası bi ortalamayla 7 binden 11 bine attı ki geçen konularda biri paylaşmıştı kaç netle nereye girilir diye dikkat edersen ilk 5 binin yüzde 80 i 85 üstü ortalamadaki öğrenciler.Beni 86 ortalamayla 400 kişi ileri attı ki ben 21 bindeydim düşün hani.

Ben de birini gördüm 700. 85 ortalamayla 1100 e atmış belli olmuyo yani

• dereceyapıcakinsan D kullanıcısına yanıt
    Belli bi standardı yok o zaman bilemedim yani şimdi.Ama bana kalırsa yüksek sıralamalardakilerin obp sine bağlı gibi.Mesela hepsi 85 üstü ort ise ilk 5 binde 75 ortalamayı baya bi atması lazım matematiksel olarak da doğrulanıyo zaten hepsi 0,6 ile çarpılınca ort 75 olan adama daha az bi puan geliyo mantıken :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ondokuzmayıstıp

Abartma o kadar atmaz 80 obp 1500 falan atiyor 9 10 bin civarlarinda.75 obp 7 bini 10 binden cikarmaz.Yiginsala bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.