Şimdi Ara

İLK 5K SEÇİCİ SORULAR GEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +4 su
    Gökdelen 1-2-3 ya da 2-3 bence cok kasinti dusunmusunuz 1 e dogru de gec
    Sabit hız sorusu (guzel bi dikkat sorusuydu maalesef yanlis benim)
    Sürtünme sorusu 2-3 ya da 1-2
    Maxvell 1-2-3
    Sığacli ampullu soru Kimse bilmiyor...
    Bi de hadi yazayim iletken yaklastikca ivmelenir haci zaten adam şıkta belli etmis dogru cevabin bu oldugunu resmen

KİMYA:
    Sellobiyoz
    Asimetrik karbon (2)
    Hadi ayip olmasin islemi uzun oldugu icin cevabi 10 dakika olan elektroliz
    KÇÇ sorusu (yalniz 2)

BİYOLOJİ:
    Cevabı göç olan soru
    Kalp sorusu heralde gevseme süresi li olan cevap bence
    Kas gevsemesi olan soru cevap aksonun ayrilmasi
    İğ iplik
    Mantar doku arasi bosluksuz olan cevap
    Kemosentez co2 sorusu karistiran karistirmistir orda akli besin uretmeye gitmis olabilir

Netler nasıl ? benim ygs 2.1 K Mat 65 Fizik max 28.75 min 25 Kimya 28.75 biyoloji 28.75
    Hedefler...

KENDİ YORUMUM-FİZİK:
    Ben keske daha zor olsaydi diyorum abi tamam fizik yorum sorulari cok celdirici fakat o kuark fotoelektrik sorulari falan cok cok cerezdi keske daha zor olsaydi cok calistiydim simdi salak gibi hissediyorum

KİMYA:
    İnanılmaz kolaydi 30 dk yattim resmen(fizik sorularini dusundum hep soru sayilari ve cevaplari aklimdaydi)
    Ya tamam organigi sadelestirdin de bu kadar olmaz abi yeminle bosa calistim hep

BİYOLOJİ:
    Hadi ortalama diyelim ama bazı sorular cok sacmaydi o gen kodlamasi falan abi öncülleri hep sinir etti Oncule bakar misin adam bazı istisnaları dısi herkes icin genel kurallardir demis bi oncul vermis buna allah icin kim yanlis der...
    Seneye 2000 liler iyi dalga gececek bu sinavla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakınbo123 -- 17 Haziran 2017; 23:36:27 >

• Gökdelen 2-3 , eğer 1 doğru dediysen sen kasıntı düşünmüşsün.
  • Aldreigh kullanıcısına yanıt
    Abi direk dogrudur illaki dedim cok bi bilgim yoktu
  • İlk 5 K ses ver nasil netleriniz gorelim ortalamalari
  • Sığaçlı ampullü soruda alternatif akımlı devrede ampul yanar, sığaçlı devrede ampul yanmaz.

Gökdelen 1-2-3 dedim ben de ama 2-3 olma ihtimali yüksek.

Sabit hız sorusu nasıl bir şeydi?

Göç dediğin sorunun detaylarını yazabilir misin? Ben onu seçilim yaptım.
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    Hocam sabit hizli soruda hani iki kuvvet vektorunu vermis bi tane de hiz vektoru vardi sabit hizla gittigine gore diye ibare varmis soruda yani net kuvvet 0 olacak ben hiz vektorunu orda kuvvet vektorlerinin bileskesi aldim
    Biyo sorusu da hocam dogal secilim dogaya uyum saglamak demek ama soruda surekli ayni ortam oldugunu belirtmis yani orda baskin tur olan diger populasyonda da baskin olurdu
  • En çok zaman alan kimyadaki kçç sorusuydu.Eklenmeli listeye bence
  • Kimse bilmiyor dediğin soru net olarak k l m. Ayrıca bu kadar tartışmalı soru olan bir sınav kesinlikle zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakınbo123

Hocam sabit hizli soruda hani iki kuvvet vektorunu vermis bi tane de hiz vektoru vardi sabit hizla gittigine gore diye ibare varmis soruda yani net kuvvet 0 olacak ben hiz vektorunu orda kuvvet vektorlerinin bileskesi aldim
    Biyo sorusu da hocam dogal secilim dogaya uyum saglamak demek ama soruda surekli ayni ortam oldugunu belirtmis yani orda baskin tur olan diger populasyonda da baskin olurdu

Ben de aynı şekilde yanlış yapmışım sabit hızlı soruyu.

Biyoloji sorusunda bir adada kahverengi fareler çoğalıyordu, anakarada siyah fareler çoğalıyordu. Bunun nedeni ne diye sormuyor muydu? Fareler nasıl geçecek ki adaya göç edebilecek? Kuş dese göçü işaretlerdim ama fareler saçma geldi açıkçası. Doğal seçilim dememin sebebi de bu.

• Hocam orda litreleri esit vermisti soruda, direk molariteyi ikiye bolerek yapmistim ben kisa surmustu yani ama ekledim saolun
  • Hocam katilmiyorum size ben cok da iyi degilim ama son gunlerde acayip tekrar yaptim gecen seneleri cozdum yani kolay sorular asiri kolaydi zorlar cok zordu diyebiliriz(fizik icin tabi) ayni matdaki gibi
    Hocam nasıl göc ettiklerine mi takıldınız ben hic oyle dusunmedim bi sekilde gecmistir dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakınbo123

Hocam nasıl göc ettiklerine mi takıldınız ben hic oyle dusunmedim bi sekilde gecmistir dedim

Hocam nasıl geçiyor adı üstünde fare. Bundan dolayı şöyle düşündüm. (Normalde siyah fareler baskındır ancak ada şartlarında farklı bir şey olmuş olmalı örneğin bir renk körü bir yılan kahverengileri göremediğinden yiyememiştir bundan dolayı siyahlar tükenmiş kahverengiler adada baskın hale gelmiştir. Ekosistem farklı olduğu için ada şartlarında karaya göre bana mantıklı geldi.)

Diğer türlü ben de göç işaretleyecektim.

• sakınbo123 kullanıcısına yanıt
    Hocam DC devresinde sığaçla ampülü seri bağlasa yanmaz diyebilirdik paralel bağladığı için yanmaması için bir neden yok şahsi fikrim
    Heh iste soru da boyle dusunmemen icin ayni sartlar demis hocam neyse artik gecmis olsun ben de fizik sorusuna cok yaniyorum
  • King57 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi hataniz olcak nihat bilgin 40.sayfa 16.soruda DC devresinde sigac ve ampul seri bagli ve bunun icin surekli yanar diyor cevap anahtari
  • 5 k değilim ama 5.6k

Mat 67.5 min max 72.5 (soruları hatirlamıyorum tam)

Fizik 2 y gibi 3 te olabilir

Kimya yanlış yok gibi

Biyo 2 yanlış

Kaç k olur sizce
  • Dabid D kullanıcısına yanıt
    Hocam buyuk bi yigilma var gibi ozellikle matta 65 70 arasi cok fazla bakalim ben pek bilmem bu isleri de cevap vereyim istedim
  • biyolojiden 1yanlış bekliyorsan üzülürsün :(
  • sakınbo123 kullanıcısına yanıt
    Hocam o soruyu biliyorum hocaya sormuştuk yanlış olma ihtmali yüksek cevap anahtarının
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.