Şimdi Ara

İlk acılısta pc bios ekranı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar pc garip bir sorunu var, ilk acılısta bios falan hiçbir sey gelmiyor kapıyorum,off tusuna basıp ardından yeniden başlattığımda,ramleri tozunu falan aldım,değiştim ekran kartı zati yeni çözemedim bir turlu bir akıl vererbilir misniz lütfen.

• İlk açılışta kısayol tuşlarına basıyor musunuz?
  • Bios pilini cikartip biosa sifirlayin acildigi zaman biosu optimal default ayarlarina alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir tusa basmıyorum ve bios defaulta
  • Hicbir tusa basmazsan biosa giremezsin ztn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

hiçbir tusa basmıyorum ve bios defaulta

Hocam F8 F12 F2 bunlara basmayı dene. Şuan hangisi ile açılıyordu unuttum PC yi yeniden başlatınca bas çek bu tuşlara sürekli.
  • hocam soyle bir durum var siyah ekran geliyor,ben nekadar girmek istesemde ,girmiyor,pc kapıyorum acıyorum benim pc relese the kraken moduna giriyor,3000 tl kasa topladım, 1 yıldan beri cayır cayır kulanıyordum ,b,r anda patlak verdi ram,dedi,m değil,gpu 2 ay önce update ettim 970 takttım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam soyle bir durum var siyah ekran geliyor,ben nekadar girmek istesemde ,girmiyor,pc kapıyorum acıyorum benim pc relese the kraken moduna giriyor,3000 tl kasa topladım, 1 yıldan beri cayır cayır kulanıyordum ,b,r anda patlak verdi ram,dedi,m değil,gpu 2 ay önce update ettim 970 takttım.

arkadaş söylemiş bios pilini çıkartıp takın. bakalım ne olacak
  • quote:

hocam soyle bir durum var siyah ekran geliyor,ben nekadar girmek istesemde ,girmiyor,pc kapıyorum acıyorum benim pc relese the kraken moduna giriyor,3000 tl kasa topladım, 1 yıldan beri cayır cayır kulanıyordum ,b,r anda patlak verdi ram,dedi,m değil,gpu 2 ay önce update ettim 970 takttım.

arkadaş söylemiş bios pilini çıkartıp takın. bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.