Şimdi Ara

İlk açtığımda bilgisayar kasasından ses geliyor neden olabilir acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar kasamdaki düğmeye basıp ilk açtığımda çok gürültülü çalışıyor ve bir müddet sonra bilgisayar kendini kapatıyor... Bir kaç gündür böyle yapıyor yoksa normalde çok sessiz çalışıyordu... Daha sonra tekrar basıp açtığımda bu gürültü olmuyor ve normal açılıyor...Bu durum neden olabilir ? Nedeni varsa nedir acaba ?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuazkız -- 5 Ekim 2012; 23:04:41 >

• kasadaki fanlardan biri arızalı olabilir fan mili balans yaptığı için yeterince soğutamaz buda aşırı ısıya sebep olur ve makine kapanır hangi fanın arızalı olduğunu bul önce toz temizliği ve termal macun yenilemesi yap
  • Bir arkadaşın yeni aldığı kasasıda aşırı ısınıp ,kendi kendini kapatıyor.Atom Bilişimden alınan bu kasa neden ilk günden sorun cıkarttı anlamış değilim.
  • Teşekkürler...

Gerçi bilgisayarı açtığımda kasada bir ısınma olmuyor...hemen beş dakika sonra kapatıyor...İkinci yada üçüncü açtığımda böyle birşey yapmıyor...
  • sorun psu da olabilir condansatörler şişmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazkız

Teşekkürler...

Gerçi bilgisayarı açtığımda kasada bir ısınma olmuyor...hemen beş dakika sonra kapatıyor...İkinci yada üçüncü açtığımda böyle birşey yapmıyor...

bazen sıfır makinelerden montaj yapılırken termal macun sürmek unutulabiliniyor veya soğutucu ayakları tam oturmuyor bazende sevkiyatta oluşan haraketlilikten bazı donanımlar yerinden çıkabiliyor
    size deng gelmiş olabilir herzaman olmaz
  • evet fanları durdurup deneyebilirsin fakat dikkat et parmağını kaptırma fanın ortasından bastırıp durdur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun büyük ihtimalle fanlarda, belki çalışmıyor olabilirler.
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar... Sanırım bir bilene baktırmalıyım , yapayım derken bozmayayım , bu konular bana biraz yabancı da :) Sizlere iyigeceler arkadaşlar tekrar teşekkür ederim...
  • belkide senin için en doğrusu kolay gelsin büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum
  • Bugün yine yaptı açıp kapattım tekrar açtım sorun yok devamlı yapmıyor bende anlamadım :) Şimdi düzgün çalışıyor :) ilk açtığımda adapte olamıyor sanırım :)

Teşekkürler arkadaşlar ilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.