Şimdi Ara

İlk araba ikinci el mi olmalı, sıfır mı olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşındayım bu zamana kadar hiç direksiyon başına geçmedim haziran'da yapılacak ehliyet sınavlarına kayıt olacağım ehliyetimi almak istiyorum tabi sonra arabaya sıra geliyor. etrafımda şöyle bir söylenti geziyor ilk defa araba alacak birisi 0 km araba alamaz önce ikinci el de antreman yaparsın sonra 0 km alırsın. bu ne kadar doğru siz bilen abilerime sormak istedim. bu arada 0 km olarak almayı düşündüğüm araç seat leon fr olacak görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

• Altı ay bilemedin bir sene 2000-2001 model bir Clioda acemiliğini at, hem çok para vermezsin hem de satarken çabuk satılır, sonra dilediğin aracı al, ilk arabasını sıfır alıp haşat eden birden çok tanıdığım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübe yoksa ilk arabayı sıfır almak çılgınliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-973658B43

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşlar ilk arabam 0 km bir araba takasta elime geçti.İnanım şaşırdım ne yapacağımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenaline_68

Arkadaşlar ilk arabam 0 km bir araba takasta elime geçti.İnanım şaşırdım ne yapacağımı

Alıntıları Göster
    Kesinlikle 2.el .
  • Aslinda kisiden kisiye gore degisir. Benim tecrubem yoktu. Gittim yillar sonra clio aldim. Zaten sifir alacak parada yokya neyse Yavas yavas surdum. Bi aynayi hasat ettim o kadar. Arabayi aldigim ilk gun eve nasil getirdim hala sasiyorum. (ana yolda hic kullanmadim)

• Hocam bence toros al toros ama hidrolik direksiyonu olmicak kazik gibi olanindan 6 ay kullan sonra en kralina bile tas cikarirsin bizim abide vardi araba 2. Vitese gecmiyodudalga gecerdik adam simdi pilot oldu pilot aldi arabasini rahat.saka bi yana ucuz yollu birseyval hocam degisene boyaya falan bakma zaten vurucaksin ilk baslarda pahaliya alip fiyatini dusurup zarar etme ucuz al ucuza sat kar bile edersin belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İKİNCİ EL SAAT ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19onur19

Hocam bence toros al toros ama hidrolik direksiyonu olmicak kazik gibi olanindan 6 ay kullan sonra en kralina bile tas cikarirsin bizim abide vardi araba 2. Vitese gecmiyodudalga gecerdik adam simdi pilot oldu pilot aldi arabasini rahat.saka bi yana ucuz yollu birseyval hocam degisene boyaya falan bakma zaten vurucaksin ilk baslarda pahaliya alip fiyatini dusurup zarar etme ucuz al ucuza sat kar bile edersin belki
    Hiç farketmez...Paran varsa sıfır al...Sıfır aracı yeni olduğu için daha dikkatli kullanırsın ve bu senin sürüş tarzın olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Hiç farketmez...Paran varsa sıfır al...Sıfır aracı yeni olduğu için daha dikkatli kullanırsın ve bu senin sürüş tarzın olur...

Alıntıları Göster
    2. el daha mantıklı. Acemilikte ufak tefek sürtmeler dokundurmalar olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

2. el daha mantıklı. Acemilikte ufak tefek sürtmeler dokundurmalar olabiliyor.

Alıntıları Göster
    palio gibi bir araçla basla bence bıraz alısınca satıp 0 alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

20 yaşındayım bu zamana kadar hiç direksiyon başına geçmedim haziran'da yapılacak ehliyet sınavlarına kayıt olacağım ehliyetimi almak istiyorum tabi sonra arabaya sıra geliyor. etrafımda şöyle bir söylenti geziyor ilk defa araba alacak birisi 0 km araba alamaz önce ikinci el de antreman yaparsın sonra 0 km alırsın. bu ne kadar doğru siz bilen abilerime sormak istedim. bu arada 0 km olarak almayı düşündüğüm araç seat leon fr olacak görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

dikkatli biriysen kaza falan yapmazsın ama ne kadar dikkatli ve kolay öğrenen birisi olursan ol arabayı parkederken dönerken falan sağa sola hafiften sürteceksin bundan kaçış yok bilgin olsun
    ona göre araba seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

20 yaşındayım bu zamana kadar hiç direksiyon başına geçmedim haziran'da yapılacak ehliyet sınavlarına kayıt olacağım ehliyetimi almak istiyorum tabi sonra arabaya sıra geliyor. etrafımda şöyle bir söylenti geziyor ilk defa araba alacak birisi 0 km araba alamaz önce ikinci el de antreman yaparsın sonra 0 km alırsın. bu ne kadar doğru siz bilen abilerime sormak istedim. bu arada 0 km olarak almayı düşündüğüm araç seat leon fr olacak görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

dikkatli biriysen kaza falan yapmazsın ama ne kadar dikkatli ve kolay öğrenen birisi olursan ol arabayı parkederken dönerken falan sağa sola hafiften sürteceksin bundan kaçış yok bilgin olsun
    ona göre araba seç
    Kesinlikle 2.el.Sıfır alırsın bir yerini sürtsen dahi zoruna gider ancak 2.el ucuz bir şey olursa problem olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Kesinlikle 2.el.Sıfır alırsın bir yerini sürtsen dahi zoruna gider ancak 2.el ucuz bir şey olursa problem olmaz.

Alıntıları Göster
    Sıfır ayarında ikinci el al. Bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Sıfır ayarında ikinci el al. Bomb has been planted

Alıntıları Göster
    Benim pratiğim fazla yoktu. Onun için Lada Samara almıştım. O zaman 5500 tl civarına satılan arabayı ben 3250 ye almıştım. Aracı götürdüğümüz motor ustası bu araba sorunlu almayın demişti. Bende pazarlıklar 3250 ye indirip aldım. Kullandığım süre boyunca eksiği hiç bitmedi. 3 sener kadar kullandım. Çok şükür kaza yapmadım. Ama iyi bir tecrübe oldu. Samarayı 3 sene sonra satıp 0 ( sıfır ) Reno Symbol aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: aeser

Benim pratiğim fazla yoktu. Onun için Lada Samara almıştım. O zaman 5500 tl civarına satılan arabayı ben 3250 ye almıştım. Aracı götürdüğümüz motor ustası bu araba sorunlu almayın demişti. Bende pazarlıklar 3250 ye indirip aldım. Kullandığım süre boyunca eksiği hiç bitmedi. 3 sener kadar kullandım. Çok şükür kaza yapmadım. Ama iyi bir tecrübe oldu. Samarayı 3 sene sonra satıp 0 ( sıfır ) Reno Symbol aldım...

Alıntıları Göster
    tecrübe kazanana kadar, yedek parçası ucuz olan hangisi ise onu al

• Alacağın aracı senden önce gorki kaç kişi üstünden geçti kaç defa stop etti o araç. 0 aracın tek eksisi vurursan üzülürsün maddi kaybın olur onuda hız yapmayarak aşarsın tam öğrenene kadar 0 al milletin hurdasina milyarlar vereceğine

• Yurutmesi en ucuz olanı al. Acemilikte ufak tefek carpmalar elbette olur kolayca ve ucuzca halledebilirsin. Bu durumda Tofaş lada broadway citayi yükseltirken palio albea alinabilir

• 2.el al acemiligini at sonra guzel sifir arac al yazik olur sifir alip ogrenmen

• quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2323

2.el al acemiligini at sonra guzel sifir arac al yazik olur sifir alip ogrenmen
    Bende ilk araba olarak 2.el araç aldım çok şükür acemiliği onunla attım .Sana tavisyem 2.el araç al acemiliğini iyice at ,kaza yapsanda en azından korkun olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Bende ilk araba olarak 2.el araç aldım çok şükür acemiliği onunla attım .Sana tavisyem 2.el araç al acemiliğini iyice at ,kaza yapsanda en azından korkun olmaz .

Alıntıları Göster
    şöyle düşün. hangisini alırsan ala kontağı çevirince ikisi de ikinci el olacak. istediğin aracı ikinci elde sıkı takip edip temizini ve ucuzunu denk getirip alırsan her türlü kazanırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.