Şimdi Ara

İlk Araba:Reno Clio 1.5 dCi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kez araba alacağım reno clio 1.5 dci 40 bin 60bin km arası 2016 model ve üzeri bakıyorum. Bu bantta bir aracı 50.000 TL- 60.000 TL arasında bulma şansım nedir biliyor musunuz? bu fiyata bulunur mu? Temiz olur mu? Teşekkürler.

Ek not: bir de bir arkadaşımın kuzeninin araba galerisi oradan araç alsam mı bilmiyorum. Galeriye pek güvenme diyen çok ama arada kaldım. Teşekkürler.

• 2016 makyajsız icon manuel 1.5dci 61 bine sattım geçen hafta, bu fiyatı baz alabilirsiniz.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    icon o fiyattan satıldı ise joy ve touch biraz daha benim fiyat bandıma denk geliyor sanırım.
    araçta hasar kaydı var mıydı hocam kaç bindeydi?
  • 1.5 tdci fiesta veya i20 1.4.crdi oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 ay önce 1.5 dizel titanium x en full paketi fiesta almıştım hatta extra sony paketli. 2014 75000km de 60bin TL ye. Sizede tavsiye ederim.Eğer clioda eminseniz bence 1-2 yıl yaştan feragat edin en dolu paketini alın.
  • 65 bindeydi, 1 parça kaput değişikti ama hasar kaydı yoktu, joy çok boş almışken touch bakın en kötü ihtimal olarak.
  • O paralara joy ve touch alınır. 90 hp 1.5 dCi candır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • touch bi clio al bulabilirsen kırmızı olsun siyah aynalı zaten hafif bir film zaten en az yakan motoru 1.5 dci 75 lik 90 lıkta aynı yakıyor sayılır gayet saglam bi tercih 53 e falan bulursan touch al derim 15 falan
  • xpowex X kullanıcısına yanıt
    hocam fiesta dar geldi bana kafam tavana dğiyor nerdeyse boy biraz uzun. ama clio önermez misiniz?
  • Kullanmaya yeni mi başladın?

• caspento kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam? ehliyeti 2 sene önce aldım şimdi araba bakıyorum almak için. Tecrübem yok ama sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Nasıl yani hocam? ehliyeti 2 sene önce aldım şimdi araba bakıyorum almak için. Tecrübem yok ama sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
    Çok tecrüben yoksa i20 ve rio öneririm. Reno ların vitesi ve motorunu pek sevmiyorum

Kullanımda sıkıntı yaşarım yani teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Kullanımda sıkıntı yaşarım yani teşekkürler hocam
    I20 nın rio nun egea nın falan debriyajı daha rahat kullanılıyor. Renonun ki nı pek beğenmiyorum o yüzden dedim

Tamam hocam teşekkürler denk gelirse i20 vardı arkadaşta denerim.
  • Tamamdır. Dene kararını ver

• Kiralamada Clio kullandım. Kapadokya'da bana mısın demedi. 1 depo ile yaptığı kilometre de cabası. Kiralamadan çıkan araçlarda bulma şansınız oldukça yüksek. Otokoç 2. el, İntercity gibi kiralama sitelerinden kontrol sağlayabilirsiniz.
  • Clio'dan sonra diğer tüm araçların yakıtı yüksek gelecek.
    Yalnız ikinci el bakarken 60-80bin km arasında triger değişimi ağır bakımı var. Genelde tam o km lerdeki araçları bakımsız olarak satıyorlar. Serviste 2500TL civarında triger değişimi. Bu km lerde alacaksan bunu fiyattan düşmeye bak.

• 1.5 ay önce ilk arabam olan 2014 model renault clio 4 1.5 dci joy paket aldım. yakit karmada 5.5lt diyebilirim. gayet memnunum benimki makyajsız hali 43500e almıştım, simdilik idare ediyor gayet memnunum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.