Şimdi Ara

İlk Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. 2.el 1996 model ve üstü 10-15 bin aralığında araba bakıyorum. Az yakması, parça ve bakım masraflarının düşük olması ve sürekli başıma iş açmaması isteğindeyim tabi ki eski araba ne olacağı belli olmaz şans işi biraz. Arabayı hor kullanan bir tip değilim lakin ilk arabam olacak başıma sürprizler çıkartmasını istemiyorum, arabayı sürekli sanayiye götürmek üzer beni.
    İlk etapta düşündüğüm araçlar:
    Fiat Palio(1998-2001), Renault Clio(1996-1998), Cıtroen Saxo(1999-2001)Dizeli hariç motoru zayıf olduğu söyleniyor(57hp) bu yüzden lpgli bakıyorum, Peugeot 106, Hyundai accent(1998-1999)ve Fiat Tipo(97 üstü)

Bunlar arasında en iyi olarak gördüğünüz ve yukarıda yazdığım kriterlere daha uygun araba hangisi ?
    Kuş serisi dışında araç tavsiyelerine açığım. Görüşlerinizi dikkate alıcam şimdiden teşekkürler.

• 10-15 bine alacağınız her arabanın sizi bolca sanayiye götürmesi muhtemel. Bence ilk arabanızda sanayiye sıkça gitmeniz daha bile iyi. Nerde hangi ustalar var, bir aracın mekaniğinde ne gibi parçalar var, arıza açabilecek parçalar hangileri, aracın konforunu ve performansını neler etkiler gibi teknik konuları öğrenmiş olursunuz. İleride daha büyük bütçeyle araba alırken daha detaylı araştırma yapma şansınız olur.
  • ilk arabanı her zaman fiat seç dandik araba ucuz parça iyidir her zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Bayan için ilk araba
    2 ay önce açıldı
    İlk araç önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.