Şimdi Ara

İlk Arabam Cok Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba Arkadaşlar öncelikler Foruma cook uzun zamandır üye olsamda yeni yeni aktif oluyorum..
    Küçük Gözüken Fakat Cook büyük sorumlarım var bir araba almayı düşünüyorum şimdiye kadar babamın arabasını [Ford Granda 1978 1.7 L ] Kullanıordum . Şimdi Yeni bir araba almaya karar verdik. Araba Babamın gözüyle bir kere alınacak. o yüzden Karşısına Golf GT [14. 170Hp] Yada Audi A3 Bide Belki Ww Eos [Passata benzeyen üstü acılan yeni bişey] Sundum bunları sunarkende Düşünüyorum ağır arabalar Hep hepsi cook yakıor + Vergisi + Periyodik Bakımları + şuanki alınacak Fiyatı .. bi öğrenci olarak bana Fazla koyabilir düşük bi araba Astra Cdti felan alsam babamın bidaha araba almıyacağını biliorum.... =(( Yorum Sizlerin ne yapsam inanın hiç bilmiorum

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• astra cdti düşük bir araba falan değilki bu ülkede o arabayı isteyipte binemeyen kaç yüzbin insan vardır tahmin bile edemezsiniz hem granadadan geçiş yapıcağınız için astra zaten konforlu bir araç bence, size daha da konforlu ve performanslı gelecek ve dizel oluşuylada binerken sizi yakıt yönünden düşündürmeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

astra cdti düşük bir araba falan değilki bu ülkede o arabayı isteyipte binemeyen kaç yüzbin insan vardır tahmin bile edemezsiniz hem granadadan geçiş yapıcağınız için astra zaten konforlu bir araç bence, size daha da konforlu ve performanslı gelecek ve dizel oluşuylada binerken sizi yakıt yönünden düşündürmeyecektir
     İlk Arabam Cok Kararsızım

Astra CDTI yerine Focus TDCI düşünün derim

• sorun istemiyosan toyota bak derim.

quote:

Orjinalden alıntı: questinor_dirk

merhaba Arkadaşlar öncelikler Foruma cook uzun zamandır üye olsamda yeni yeni aktif oluyorum..
    Küçük Gözüken Fakat Cook büyük sorumlarım var bir araba almayı düşünüyorum şimdiye kadar babamın arabasını [Ford Granda 1978 1.7 L ] Kullanıordum . Şimdi Yeni bir araba almaya karar verdik. Araba Babamın gözüyle bir kere alınacak. o yüzden Karşısına Golf GT [14. 170Hp] Yada Audi A3 Bide Belki Ww Eos [Passata benzeyen üstü acılan yeni bişey] Sundum bunları sunarkende Düşünüyorum ağır arabalar Hep hepsi cook yakıor + Vergisi + Periyodik Bakımları + şuanki alınacak Fiyatı .. bi öğrenci olarak bana Fazla koyabilir düşük bi araba Astra Cdti felan alsam babamın bidaha araba almıyacağını biliorum.... =(( Yorum Sizlerin ne yapsam inanın hiç bilmiorum

• quote:

Orijinalden alıntı: acu___men

sorun istemiyosan toyota bak derim.

quote:

Orjinalden alıntı: questinor_dirk

merhaba Arkadaşlar öncelikler Foruma cook uzun zamandır üye olsamda yeni yeni aktif oluyorum..

Toyota alırsan, ülkedeki kötü yakıttan en az etkilenen aracı almış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Alıntıları Göster
    ilginç bir yorum.
    nerden bu fikre kapıldın ?
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

astra cdti düşük bir araba falan değilki bu ülkede o arabayı isteyipte binemeyen kaç yüzbin insan vardır tahmin bile edemezsiniz hem granadadan geçiş yapıcağınız için astra zaten konforlu bir araç bence, size daha da konforlu ve performanslı gelecek ve dizel oluşuylada binerken sizi yakıt yönünden düşündürmeyecektir
    quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

astra cdti düşük bir araba falan değilki bu ülkede o arabayı isteyipte binemeyen kaç yüzbin insan vardır tahmin bile edemezsiniz hem granadadan geçiş yapıcağınız

WhiteTiger Biraz Duygu sömürüsü yapmışsın bea abi Haklısın düşük demek yanlış ama Bi audiylede Ayne kefeye konmaz sanırım.. Granda Konusuna gelince Tamamen eşsiz bi araba ama uzun zamandır araba almadık anlamında.. Kusura bakma Yanlış anlaşıldım biraz =)

Tek kapı bir araç düşünmüyorum Ford Güzel bir Tercih ama Sanırım bize uymuyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkes

ilginç bir yorum.
    quote:

Alıntıları Göster
    Helal olsun babana, arabaya kız gibi bakıyor besbelli, Granadayı ne yapıyorsunuz bu arada?
    Bence bir daha satılmayacaksa paslanmazlık garantisi en uzun olan aracı al, volkswagen'ler sanırım 12 yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkes

ilginç bir yorum.
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

ilginç bir yorum.
    quote:

Serkan yüzünü gören cennetlik

Bununla ilgili bir konu açıcam az sonra,burada anlatırsam konu dağılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Helal olsun babana, arabaya kız gibi bakıyor besbelli, Granadayı ne yapıyorsunuz bu arada?
    Bence bir daha satılmayacaksa paslanmazlık garantisi en uzun olan aracı al, volkswagen'ler sanırım 12 yıl.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Yakında koyarım Resimleri Araba Full + Full Orjinal Almanyadan alınmış ilksahibiyizx =) Kıss gibi Gerçekten

şu an a3 ağır basıor ama karar veremiorum bir türlü Araba 6 sene Felan Kullanılacak Sanırım. Kendim değiştirim Aryık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questinor_dirk -- 11 Ağustos 2007; 20:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: questinor_dirk

quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Yakında koyarım Resimleri Araba Full + Full Orjinal Almanyadan alınmış ilksahibiyizx =) Kıss gibi Gerçekten

şu an a3 ağır basıor ama karar veremiorum bir türlü Araba 6 sene Felan Kullanılacak Sanırım. Kendim değiştirim Aryık

Alıntıları Göster
    fiyat aralığını benmi göremedim yoksa yazmadınızmı?fiyata göre yorum yaparız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

fiyat aralığını benmi göremedim yoksa yazmadınızmı?fiyata göre yorum yaparız.

Alıntıları Göster
    herhangi bi fiyat aralığıı yok.. 65 Milyara Kadar Sanırım istediklerimi alırım diye düşünüyorum..
  • 0 golf iyi bir tercih olabilir.
    2. el düşünürseniz carisma derim.
  • quote:

herhangi bi fiyat aralığıı yok.. 65 Milyara Kadar Sanırım istediklerimi alırım diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    http://www.otomax.com/HaberGor1.aspx?HaberID=16355 buradan sıfır araçlara göz gezdir,markaların üstünü tıkla fiyatlarını görebilirsin.o bütçeye her kişiden ayrı yorumlar gelecektir,pek sağlıklı olmaz,karar vermeniz zor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

http://www.otomax.com/HaberGor1.aspx?HaberID=16355 buradan sıfır araçlara göz gezdir,markaların üstünü tıkla fiyatlarını görebilirsin.o bütçeye her kişiden ayrı yorumlar gelecektir,pek sağlıklı olmaz,karar vermeniz zor olabilir.

Alıntıları Göster
    Yaa jettayla Golf gt de aynı motor war =) ona rasladım yaaa Bunaldım artık gözüm kapalı bişey mi alsam acaba :) sabahtan beri 10 saattir araba bakıorum.. hala bulamadım bir sürü soru war

Golf GT
    Wv EOS
    Audi A3

Bunlar Arasından Seçim Yapacağız Sanırım =( bu listeye alabileceğm pek araç bulamadım

• quote:

Yaa jettayla Golf gt de aynı motor war =) ona rasladım yaaa Bunaldım artık gözüm kapalı bişey mi alsam acaba :) sabahtan beri 10 saattir araba bakıorum.. hala bulamadım bir sürü soru war

Golf GT
    Wv EOS
    Audi A3

Bunlar Arasından Seçim Yapacağız Sanırım =( bu listeye alabileceğm pek araç bulamadım

Alıntıları Göster
    EOS Türk dizaynı onu al

• quote:

Orijinalden alıntı: MGMuhammet

EOS Türk dizaynı onu al

Alıntıları Göster
    bmw düşünmüyor musun?
    307 cc / s2000 / type-r bu tarz arabaları düşünür müsün?

• ARKADAŞIM GOLF GT ALMA DERİM.ARABADA BİŞİY YOK ÇOK PAHALI PARÇALARI VAR.BİZDE WOLKSVAGEN TRANSPORTER VAR 1999 MANYAK PAHALI YA PARÇALARI.TÜM WV GENLER ÖYLE.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.