Şimdi Ara

İlk Arabamı alırken tercihimde yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Laguna nin otomatik vites araclarinda arizanin cok fazla oldugunu okumustum arastirirken cunku bende niyetlenmistim laguna ya bi ara ama olmadi. Baktigin araclar hep D sinifi donanim ve konfor iyidir ama yasi geregi masraf cikarma riski fazla olan araclardir ve parcalari da pahalidir. Zar zor 20 bin tl toplayabildigine gore dogabilecek ek masraflar seni zorlayabilir. O yuzden yukaridaki arkadasin soyledigini dusun C sinifi bir arac bak derim focus ya da clio gibi ayrica bu butce ile alacagin otomatik vites arac seni uzer manuel al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focuslarda hoşuma gitmiyor değil ama 1998 200ü modellere mondeo ile aynı para istiyolar. 18bin 20bin civarına en yüksek 2000 model focus var.aynı paraya mondeo daha mantıklı olmazmı ? Daha düşük sınıflar daha çok tercih edildiğinden olsa gerek daha pahalı anlayamadım bu işi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 yıldır 96 Hyundai Elantra 1.8 GLS var aldığımızdan beri arabaya bir masrafımız olmadı. Performans kişinin isteğine göre değişir benim için yeterli düzeyde. Yakıt konusunda LPG 2.20 iken 25-26 kuruş yakıyordu. Kısacası memnunuz
  • bende 3 ay önce araştırıyordum. Otomotik olsun dizel olsun vs. o fyatlara temizi yok.
    Otomotiktende vazgeçtim dizeldende vazgeçtim.

Honda jazz alacaktım temizi 28 binden başlıyor.

Araştırmalarım sonucunda Colt aldım. ilk sahibihden 2006 model 95 binde 20 bin tl ye..b Bin tl de masraf yaptım balata disc vs herşeyini değiştirdim.
    Çok ama çok memnunum.
    araba sürmeyi çok bilmiyordum... İlk başlarda otomatik mi alsaydım diye düşündüğüm oldu... Ama şimdi hiç otomatik aramıyorum alıştım.

Araba pazarını gez hepsine bak. ilk önce içine sinen bir model bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 15 Eylül 2015; 12:46:29 >
  • Toyota corona 2.0
    Renault Laguna 2.0 16v (volvo motor) 140 hp

Bu ikisine bakardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcenize gore bence en mantikli arac 2003 ve uzeri fiat mareadir. Ben 2004 liberty modelini 2 sene kullandim cok memnundum dugun yapacagim icin sattim. Yine araba alirken aklimda ilk siradadir. Genistir rahattir yakiti iyidir yol tutusu iyidir tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Nissan Maxima

Bu araç yanılmıyorsam D sınıfı değil mi?

• Vectra B en azindan parcasi servisi bol.

• mercedes 200e veya mazda 626, orjinal yedek parçaları neredeyse reno parçası alıyor kadar hesaplı fiyatları performansları donanımları ve sağlamlıkları listelediğiniz araçlardan bir gömlek üstün
  • İlk aracı mutlaka prim yapacak araçlardan seçmenizi öneririm, hatta taaki yeni model araç alana kadar aradaki araçlarıda bu şekilde seçiniz ne zamanki 0-3 yaş borçsuz araç alacağınız duruma gelirsiniz o zaman keyfe keder araç seçmeniz daha doğru olacaktır.
    Ve tabi araç alırken sabırlı davranıp en temizi en iyi fiyata bulana kadar bekleyin acele etmeyin
    VW-Ford-Renault, Toyota ve Opel markalarının halen serisi üretimde olan modellerini tercih etmenizi öneriyorum
  • Öncelikle otomatik sevdanızdan en azından bu yaştaki araçlar için vazgeçmenizi öneririm. Eğer Megane, Jetta, Civic gibi araçlar da işimi görür diyorsanız o zaman bakabilirsiniz. Bahsettiğiniz araçlar makam aracı kıvamındadır ama yaşları nedeniyle özellikle şanzıman arızası başta olmak üzere arızaları ocağınıza incir ağacı dikebilir. Örneğimdeki araçlar ise aynı bütçeyle daha genci olacağından sıkıntı verme ihtimali daha düşüktür. İlk başta yıpranıp yıpranmadığına ve motorun temizliğine dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ama ben olsam otomatiği saatli bomba gördüğümden otomatik almazdım. (Bu benim görüşüm ve bir otomatik şanzımanın tamirinin aracın yaklaşık 3 te 1 değerine tekabül ettiğine şahit olmamdan) Ne alırsınız bilemem ama şimdiden Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Nissan Maxima

Bu araç yanılmıyorsam D sınıfı değil mi?

E segment.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.