Şimdi Ara

İlk Arabamı alırken tercihimde yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk arabam olacak arkadaşlar. bütçem 14bin tl 18 bin tl arasıdır. belki en fazla 20bin toparlayabilirim. istediğim araç otomatik vites ve lpgli olmalı. kafamda çok model var aradığımı bulmamda yardımcı olurmusunuz. aşşağıda kafama yatan modeller var. istediğim araç tipini az çok anlayacaksınız. modellerin full olan serisini almayı düşünüyorum. düşündüğüm araçlar şunlar

renault safrane 1997- 98 - 99 model
    renault laguna 2000 model
    ford mondeo ghia 99 - 2000 - 2001
    ford scorpio ghia 98 model
    hyundai sonata 97 2000 model arası
    hyundai elantra 96 97 model
    honda accord 96 98 model arası
    honca civic 99 2001 model arası
    volkswagen passat 98 model
    mitsubishi carisma 98 2000 model arası
    opel omega 96 2000 model arası
    opel astra 99 model

Yorumlarınızı tercihlerinizi deneyim ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler

• Nissan Maxima
  • İlk aracın hayırlı olsun. Eski yıllardaki araçlarda maliyet kaygısı gözetmeden yapılıyordu. Şimdi iç aydınlatma ışığına kadar alıyorlar . Bu yüzden elektronik aksam biraz fazladır. İlk önce bunları kontrol edin tek tek. Benim tercihim Safrane, Maxima Passat arasında olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk arabayı otomatik istediğine göre bayansın heralde. Şahsen yerinde olsam daha düşük sınıf yeni model manuel biri araba alırdım. 15+ yaşında arabaların otomatik şanzımanından hayır gelmez diye düşünüyorum.
  • Hocam tabi ki sizden iyi bilemem ama ilk araç olarak bunlardan başlamak cesaret işi. Bütçenizi de zar zor toparlamışa benziyorsunuz. Konfordan, performanstan biraz feragat edebilirseniz ufak ama daha genç modellere bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

İlk arabayı otomatik istediğine göre bayansın heralde. Şahsen yerinde olsam daha düşük sınıf yeni model manuel biri araba alırdım. 15+ yaşında arabaların otomatik şanzımanından hayır gelmez diye düşünüyorum.

Erkeğim ama rahatıma düşkünüm biraz. Araç kullanma hissinden çok rahat etmeyi tercih ediyorum vu yüzden otomatik vites tercihim.

Bahsettiğiniz araçlardan bi örnek verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Hocam tabi ki sizden iyi bilemem ama ilk araç olarak bunlardan başlamak cesaret işi. Bütçenizi de zar zor toparlamışa benziyorsunuz. Konfordan, performanstan biraz feragat edebilirseniz ufak ama daha genç modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Belki uzun süre kullanabilirim model yükseltmeden. Birde uzun yola gidip gelme durumum olacak. Bu yüzden konfora önem veriyorum. Sizde örnek araç verirmisiniz tercih edeceğiniz araç için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Nissan Maxima

İncelicem teşekkürler
  • Otomatik vites, LPG, 18bintl bütçe resmen ölüm üçgeni olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Nissan Maxima

İncelicem teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Otomatik vites, LPG, 18bintl bütçe resmen ölüm üçgeni olmuş

Peki otomatikden vazgeçtim diyelim. Ne almalıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_kullanıcı

İlk aracın hayırlı olsun. Eski yıllardaki araçlarda maliyet kaygısı gözetmeden yapılıyordu. Şimdi iç aydınlatma ışığına kadar alıyorlar . Bu yüzden elektronik aksam biraz fazladır. İlk önce bunları kontrol edin tek tek. Benim tercihim Safrane, Maxima Passat arasında olurdu

Tabiiki incelemesen olmaz. Tavsiyenizi dikkate alıcaö teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: denizsatar1

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Hocam tabi ki sizden iyi bilemem ama ilk araç olarak bunlardan başlamak cesaret işi. Bütçenizi de zar zor toparlamışa benziyorsunuz. Konfordan, performanstan biraz feragat edebilirseniz ufak ama daha genç modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Belki uzun süre kullanabilirim model yükseltmeden. Birde uzun yola gidip gelme durumum olacak. Bu yüzden konfora önem veriyorum. Sizde örnek araç verirmisiniz tercih edeceğiniz araç için

O zaman focus da olabilir. Bunlardan daha masrafsız olur. Tabi ferahlığı safrane gibi olmaz ama fazla da aratmaz diye düşünüyorum. Otomatik şart değilse mareaya da göz atın derim.

• ilk araban tercihen vitesli olmanı tavsiye ederim ve o bütçeye göre çok temiz cliolar var düşünebilirsin
  • Safrane

• Sınıf kucuklutulurse model yükselir bence, bahsedilen arabalar hep döneminin konfora dayalı modelleri.
    Mesela safrane yerine megane olursa model yukselir clio olursa daha da yükselir
    Mondeo yerine focus olursa model yükselir fiesta olursa daha da yükselir
    hyundai accent vw jetta opel corsa olursa 3 4 yıl daha yükselir modeller tabi bunlar hep alt sınıf. Konfor ilk kriter ise bunlar beklentiyi karsilamayabilir.

• Hyundai Getz

• astra bulunursa olabilir
  • Bence Otomatikten Vazgeçin Yukardaki Arkadaşların Dediği Gibi Clio Focus Opellere Bakın Baktığınız Arabalar Eski Arabalar Bana Göre Yani Ömrü Bitmiş Ama Zevk veya Mecburi Meseliyse Tartışılmaz.
  • mazda 323 tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.