Şimdi Ara

İLK ARACIM BÜTCEM 7 BİN TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Bencede hb 323 iyi bir seçenek .Eğer başka şansınız yoksa iyidir hem genç arabası olarak da gider. Ama temizi bulunurmu bi paraya o biraz zor gibi.

doğru söylüyorsunuz 2 gündür bakıyorum abuk subuk yağlı boyayla boyanmış gibi araba var
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendorx

MERABA ABİLER BÜTCEM 7 BİN TL İL ARABAM OLUCAK YAŞIM 19 AİLEM DESTEKLİYOR BENDE SİZE DANIŞMAK İSTEDİM AKLIMDA 323 VAR ALTERNATİF OLARAKDA FAİRWAY VAR AMA YAKIT KONUSUNDA BENİ FAZLA YORMAYACAK ARABA TAVSİYENİZ VARMIDIR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Kardeşim tavsiyem sakın doğan moğan alma..tofaş olmasında ne olursa olsun..reno demişsin onunla başlaya bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o flash güzel git onu al ne güzel gezersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_yilmaz61

quote:

Orijinalden alıntı: splendorx

MERABA ABİLER BÜTCEM 7 BİN TL İL ARABAM OLUCAK YAŞIM 19 AİLEM DESTEKLİYOR BENDE SİZE DANIŞMAK İSTEDİM AKLIMDA 323 VAR ALTERNATİF OLARAKDA FAİRWAY VAR AMA YAKIT KONUSUNDA BENİ FAZLA YORMAYACAK ARABA TAVSİYENİZ VARMIDIR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Kardeşim tavsiyem sakın doğan moğan alma..tofaş olmasında ne olursa olsun..reno demişsin onunla başlaya bilirsin

çok teşekkür ederim abi tofaşı hiç sevmiyorum onlarla işim olmaz türkiye piyasası bakıyorsun reno dan başka araba gelmiyor akla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

o flash güzel git onu al ne güzel gezersin.

teşekkür ederim büyük ihtimalle renault alıcam :)
  • yardımcı olan herkese teşekkür ederim kararım renault oldu içlerinden en mantıklısı o gibi geliyor tekrardan teşekkür ederim
  • Tofaş düşünürsen ve ya düşünenler varsa tofaş kullanıcısı olarak açıklayım.
    Ben Tofaş'ı proje için aldım. Yani keyf için. Atmosferik setup edip pazar günleri gezmek için.
    İlk zamanlar stock kullandım.
    Yakıtı inanılmaz yüksek. Hani parçası ucuz diyorlar ya doğru. Parçası çok ucuz ama sürekli ustaya git gel yapacağınızdan o ucuz parçalar size pahalıya geliyor.

Şuanda atmosferik setup olarak 65-70 kuruş civarı yakıyor. Stock hali ile lpg'de 35-40 kuruş civarı yakıyordu.

Tofaş'a bakımsız binersen çok cep yakar. Bakımlarını düzenli olarak yaptırman gerekiyor.
  • Samara alınabilir. karbüratörlü olanından alın alacaksanız.
  • O paraya hondaya bulasmamani tavsiye ediyorum. Ayrica bir arkadas excel onermis. O aracin piyasasi yok. Ancak guzel araba.
    En iyisi renault flash. Tipi de fena degil. Tavsiye ederim.

• O paraya Honda felan bulamazsın arkadaşım döküntü olur.
    Excel felanda bulunsa temiz olmaz.
    Tofaş istemiyorsun.
    Ya Lada alacaksın ya da Flash.
  • 1-2 bin tl daha bul palio al derim ben elbet bulursun 9-10 bin e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

O paraya Honda felan bulamazsın arkadaşım döküntü olur.
    Excel felanda bulunsa temiz olmaz.
    Tofaş istemiyorsun.
    Ya Lada alacaksın ya da Flash.

flash alıcam daha mantıklı çünkü ne parça sıkıntısı nede yakıt sıkıntım olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

1-2 bin tl daha bul palio al derim ben elbet bulursun 9-10 bin e

var yok değil varda bende o kadar yok :)
  • Ford ka, renault twingo, citroen saxo, renault five. Bunlara bi bakiver belki parana gore bulursun.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-motor-ve-mekanik-butun-parcalar-sifir-aciklamayi-oku-203461201/detay

Gidip flash alıp frene basınca durmayacağına (1.7 motordur flashlar, hafif olduğundan bolca savurur) aynı motora sahip, bir üst segment araç almak daha mantıklı. Daha ucuzları bile bulunabilir. 1 litre yakıt ile 13-14 km yol yapılır sakin kullanımda. Tek kötü yanı parça sıkıntısı. Muadillerine göre biraz pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackall13

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-motor-ve-mekanik-butun-parcalar-sifir-aciklamayi-oku-203461201/detay

Gidip flash alıp frene basınca durmayacağına (1.7 motordur flashlar, hafif olduğundan bolca savurur) aynı motora sahip, bir üst segment araç almak daha mantıklı. Daha ucuzları bile bulunabilir. 1 litre yakıt ile 13-14 km yol yapılır sakin kullanımda. Tek kötü yanı parça sıkıntısı. Muadillerine göre biraz pahalı.

Merhsba.
    Parçası yokki piyasada pahalı olsun.
    Ancak hurdacılarda şansına denk gelirse parça bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-galeri-cuneyt-ten-flas-s-232727011/detay

Genç işi...

Nokta atışı yapmış arkadaşımız, ayrıca benim de ilk arabam buydu, sevdamız kısa sürdü (kaza) ama olsun. O kadar çok öğretmenlik yaptı bana anlatamam

Ayrıca bu araba nedense bana çok diri ve güzel geldi.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-motor-ve-mekanik-butun-parcalar-sifir-aciklamayi-oku-203461201/detay

çok güzel araba ama fazlasıyla uzun :) park sorunu olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Ford ka, renault twingo, citroen saxo, renault five. Bunlara bi bakiver belki parana gore bulursun.

peugeot 106 yı çok istiyordum ama 7 bin tl ye yok saxo da aynı şekilde twingo aynı şekilde ülkemizde çok zor çok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Merhsba.
    Parçası yokki piyasada pahalı olsun.
    Ancak hurdacılarda şansına denk gelirse parça bulunabilir.

Ben de onu diyorum işte Ancak parça üretimi yapılıyor halâ. Tabi bunlar genelde aksesuar parçalar, aynalar, kollar, bazı mekanik aksamlar. Kazaya karışırsa zaten arabayı bıkar git, kapısı 800-900 lira. 4 kapı arabadan pahalı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.