Şimdi Ara

İlk Astral Seyahat Deneyimim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
132
Cevap
7
Favori
45.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pesimist_96

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: KrypLosS

Özeti yokmu bunun ?

En Kısa Hali Bu İşte

kısaca elleri ayakları uyuşmuş sonra tüm vücüdu uyuşmuş
    sonrada beyni uyuşmuş yanma hişşetmiş beyninde sonra da uçmuş

Hıı Evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

AS'ın açılımı Rüyaları kontrol etmek değildir, Ruh veya enerji dediğimiz olay ile özgürce ve bilinçli şekilde dolaşabilmektir.
    Yani daha önceden gitmediğin yerlerede gidebilmektir, görebilmektir...
    Sizin bahsettiğiniz sanırım L.Dream oluyor ?

İlk Olarak L.Dreamla Başlıyoruz Zaten. Ayrıca Rüyalarınızı Farkedip Yönlendirmeyi Bilmeden AS Olmaz..
    AS Ruh veya enerji dediğimiz olay ile özgürce ve bilinçli şekilde dolaşabilmektir DOĞRU

Ama demin yukarıdaki yazınızda LDream ile AS'yi karıştırmış bulunmaktasınız, yani bu anlattıklarınızda bir çatlak oluşturuyor...

Birde yukarıdaki düşüncelerime bir cevap alabilirmiyim acaba ?
    Yani madem A.S diye birşey var ve gerçek ve insanlar yapabiliyorlar, o zaman niye kullanmıyorlar kendileri için veya devletler tarafından ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_96

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KrypLosS

Özeti yokmu bunun ?

En Kısa Hali Bu İşte

kısaca elleri ayakları uyuşmuş sonra tüm vücüdu uyuşmuş
    sonrada beyni uyuşmuş yanma hişşetmiş beyninde sonra da uçmuş

Hıı Evet.

hemen alınma aga biraz fazla kısalttım doğru

• quote:

AS'ın açılımı Rüyaları kontrol etmek değildir, Ruh veya enerji dediğimiz olay ile özgürce ve bilinçli şekilde dolaşabilmektir.

@Brian, öss sorularınıda kutunun içinde hazırlamıyorlar ya :)

Evet ama kaç tane soru aklında tutabilirsinki onlar hazırlarken elinde kağıt kalem not tutmayacan herhalde.

• Astral seyahat kalbe zararlıdır,bundan dolayı ölen bile olduğu bilinir,bilginizeDiğer psikolojik etkilerini hiç söylemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian 

Hepsini okudum yaptığın hatayı söyleyeyim astralı yaptığını farkettiysen direk en yukarıya çıkmaya çalışıcaksın direk gökyüzüne orda sakinleşip etrafına bakarsın yoksa direk düşersin yok bedenime bakayım yok başka yerlerime diye düşünürsen.

Edit:Bende her gece deniyorum daha heryerim uyuşuyor ama gözlerimi kapattığımda karanlığa odaklanmak zor oluyor.Bu gece yapıcaz inşallah.

aynen kesinlikle öyle olmalı çıkıtğn an en yukarı uzaya falan çıkman lazım.. orda sakinleştikden sonra dünyaya olduğun yere geri dönebilrisn yavaş yavaş.. :D
    deniyorm bende ama başaramadım ya.. belirtiler oluyor hemde baya ama başaramadım hala :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian 

quote:

@Brian, öss sorularınıda kutunun içinde hazırlamıyorlar ya :)

Evet ama kaç tane soru aklında tutabilirsinki onlar hazırlarken elinde kağıt kalem not tutmayacan herhalde.

öss soruları 1 günde hazırlanmıyor, 7-8 kişilik AS yapabilen ekip kurar ve soruları öğrenirsin... sonuçta en azından 5er soru aklında tutabilirsin... Sonra bu soruları zengin kişilere satar ve köşeyi dönersin...

Ama sanırım AS yapabilen insanlar ya melek yada çok aptal..
    Gizli güçleri olan insanları gördüm duydum biliyorum, hatta birçok ülkenin bu tür insanları kullandığınıda biliyorum... Ama AS üzerine hiçbir kanıt yok.... Biri rüya diyor biri başka birşey diyor, kendileride ne yaptıklarını bilmiyorlar... Bence beyin oyun oynuyor, çünkü her AS çalışmasında kendilerini şartlandırarak uykuya geçiyorlar...Zaman içerisinde beyin'in yarattığı dünyayı gerçek sanıyorlar sonra foruma gelip topic açıyorlar

Neyse, şunu demek isterim ;
    Benim AS olmadığını ıspatlayamadığım gibi, onlarda AS olduğunu ıspatlayamazlar.
    Kanıtlara ve delillere bakacak olursak, 1-0 yenik durumda AS'ciler

Neyse inananlara bol AS'lar.... Birgün sizde farkına varırsınız umarım
    Gümüş kordonlarınızı koparmayın sakın ;)

• Bence bunu saçmalık olarak gören kişilerde nasıl diğerleri yapabiliyorda ben bunu yapamadım yaşamadım veya kendi rüyamı kontrol edemem gibi (lucid) kendileriyle alakalı problemlerinden dolayı böyle şeyler söylüyorlar,inanın veya inanmayın biraz araştırırsanız uykunun hangi safhalarında neler olduğunu kolaylıkla bulabilirsiniz.
    İnanç,ruhani ve mistik olaylarda kanıt bulmak zordur,eğerki bana bunlar hakkında kanıt gösterebilirsen 1-0 kısmını kabul ederiz,ama 1-0 veya 10-0 farketmez lucid i yapan için rüyalar başka keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 8 Mayıs 2010; 13:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Bence bunu saçmalık olarak gören kişilerde nasıl diğerleri yapabiliyorda ben bunu yapamadım yaşamadım veya kendi rüyamı kontrol edemem gibi (lucid) kendileriyle alakalı problemlerinden dolayı böyle şeyler söylüyorlar,inanın veya inanmayın biraz araştırırsanız uykunun hangi safhalarında neler olduğunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

+1
  • Astral seyahat esnasında kendini kayda alan ve davranışlarını inceleyen oldumu ?
  • Arkadaş açıkçası bu iş biraz g.t ister,yalan yok çünkü bu astralı yaşarken çok farklı şeylerle karşılaşma ihtimalinde var ki yaşayan bilir...Bence bu birazda paranormal activity olayına benziyor.Ben denemedim denememde

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Astral seyahat esnasında kendini kayda alan ve davranışlarını inceleyen oldumu ?
  • quote:

Astral seyahat esnasında kendini kayda alan ve davranışlarını inceleyen oldumu ?

güzel bir noktaya değinmişsin. ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını...
  • Hepsini okudum, çok ilginç yaa ben de yapmayı çok istiyorum. Bir kaç şey sorabilir miyim? İlk astral seyahat deneyimim demişsin, astral yapmak için ne kadar uğraştın? Kaç kez denedin mesela? Ayrıca ben denemiştim ama uyuşma olmadı, bu nasıl yapılır ne kadar beklemek gerekiyor?
  • hepsini okudum birkaç sorum olacak
    1-kardeş bunun dinle ilgisi varmı mesela ben müslümanım işte yüksek benliğim/koruyucu meleğim felan var bunların yerine Allaha dua etsek de olur mu müslümanlığa aykırı bir şeyi var mıdır?
    2-bunu yapmak hergün senin taktiklerinle ne kadar sürer-kaç haftada yada ayda çıkarız
    3-bedenlerin birbirinden kopma gibi bir riski var mıdır?
    4- neler yapabiliriz duvarlardan geçip o anda ne oluyorsa hepsini görebilirmiyiz
    5-1 kere yaptık diyelim 2.sini görmemiz de yine uzun bir zaman mı alır

yanıt verirsen teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :P -- 8 Mayıs 2010; 13:45:15 >
  • quote:

Kardeşim Astral seyahat tek başına ve karanlık, sessiz , kimsenin olmadığı ortamda yapılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Melancolie B

Hepsini okudum, çok ilginç yaa ben de yapmayı çok istiyorum. Bir kaç şey sorabilir miyim? İlk astral seyahat deneyimim demişsin, astral yapmak için ne kadar uğraştın? Kaç kez denedin mesela? Ayrıca ben denemiştim ama uyuşma olmadı, bu nasıl yapılır ne kadar beklemek gerekiyor?

2 Senedir Uğraşıyorum. Çok Denedim. İlk Oldu bu L.Dream Yapmıştım Ama Astrale İlk Çıkışım.

quote:

Orijinalden alıntı: byburak111
    hepsini okudum birkaç sorum olacak
    1-kardeş bunun dinle ilgisi varmı mesela ben müslümanım işte yüksek benliğim/koruyucu meleğim felan var bunların yerine Allaha dua etsek de olur mu müslümanlığa aykırı bir şeyi var mıdır?
    2-bunu yapmak hergün senin taktiklerinle ne kadar sürer-kaç haftada yada ayda çıkarız
    4- neler yapabiliriz duvarlardan geçip o anda ne oluyorsa hepsini görebilirmiyiz

1.Soruya Ben Cevap Veremem.
    2. 6 Ay Sürer Nereden Bakarsan
    3.Hayır.
    4.Görebilirsin. herşeyi İzleyebilirsin. ama Kimse Seni Görmez.
    5.Hayır. Taktiği Öğrendikten Sonra Her Zaman yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 8 Mayıs 2010; 13:45:12 >

• @D.B CoopeR aslında karanlıkta da video kaydı yapılır ama açıkçası bu kaydı denemekle kafayı sıyırmak arasında ince bir çizgi olabilir(),hatta astralıda tavsiye etmiyorum.Lucid dream neyinize yetmiyor Astralda hem kalp sağlığınızın hemde psikolojik sağlınızın etkilenme ihtimali yüksektir (fazla yapılınca)
  • bende çok meraklıyım da korkuyorum açıkcası bi zarar gelirmi kendime psikolojik biyolojik

koruyorum tam olarak nasıl oluyor ya kendini görebiliyormusun geziyormusun istediğim yerde
  • arkadaşlar bu astral seyahatin ne gibi zararları var bi açıklar mısınız
  • quote:

quote:

3.Hayır.

1. sorunun cevabını nerden öğrenebilirim güvendiğin bir internet sitesi var mı a.s. hakkında

• quote:

quote:

quote:

3.Hayır.

1. sorunun cevabını nerden öğrenebilirim güvendiğin bir internet sitesi var mı a.s. hakkında

Sorunu tam anlamadım ama belki bu yardımcı olur.
    http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=show_qna&id=15847

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.