Şimdi Ara

İlk Astral Seyahat Deneyimim.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
132
Cevap
7
Favori
46.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djafyok03

ben uykum hiç yokken uyumaya çalıştığım da hemen hemen her zaman lucid dream oluyor..

Alıntıları Göster
    Lucid rüya olgusunu bir çok insan yanlış yorumluyor. Lucid rüya, rüyada olduğunun farkında olmak ve biraz kontrol sağlamak değildir. Rüyanın şu anda olduğu kadar gerçek olması ve kontrol edilebilir olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

quote:

Orijinalden alıntı: hastradamus

astral seyahat diye bişey yoktur safsatadır

lucid rüya görmek istiyorsanız reçete:

yatmadan önce,

8-12mg arası Galantamine
    250-500mg arası Cholin

cholin j vitaminidir ve vitamin hapları satan markalardan 20 lira civarına bulabilirsiniz.
    galatamine ise alzheimer tedavisinde kullanılan bir etken maddedir.ülkemizde REMINYL adı altında satılır.ama ucuz bir ilaç değildir reçetesiz almak için 120 lirayı gözden çıkarmanız lazım.

Daha ucuz bir çözüm olarak 3mg veya 6mg melatonin + B12 vitamini de denenebilir.

evet bi de o kombinasyon var ama galantaminin daha etkili olduğu söyleniyor rem uykusu üzerinde.asetilkolin denen beyin sıvısını arttırarak çalışıyor ve rem uykusunu güçlendiriyor.

aslında en etkili yöntem 3-4 saat uyuyup uyanıp sonra tekrar uykuya yatmak.

hatta gece yatmadan önce melatonin alıp 3-4 saat sonra uyanıp galatamin alıp yarım saat sonra tekrar yatmak işi garantiye alabilir

• quote:

quote:

quote:

yatmadan önce,

8-12mg arası Galantamine
    250-500mg arası Cholin

cholin j vitaminidir ve vitamin hapları satan markalardan 20 lira civarına bulabilirsiniz.
    galatamine ise alzheimer tedavisinde kullanılan bir etken maddedir.ülkemizde REMINYL adı altında satılır.ama ucuz bir ilaç değildir reçetesiz almak için 120 lirayı gözden çıkarmanız lazım.

Daha ucuz bir çözüm olarak 3mg veya 6mg melatonin + B12 vitamini de denenebilir.

evet bi de o kombinasyon var ama galantaminin daha etkili olduğu söyleniyor rem uykusu üzerinde.asetilkolin denen beyin sıvısını arttırarak çalışıyor ve rem uykusunu güçlendiriyor.

hatta gece yatmadan önce melatonin alıp 3-4 saat sonra uyanıp galatamin alıp yarım saat sonra tekrar yatmak işi garantiye alabilir

Galantamine diğer kombinasyonlardaki maddelere göre çok daha ciddidir ve yan etkileri de dolayısıyla daha yaygın ve güçlüdür. İlgilenenler için çalışma prensibini anlatayım:

Galantamine nöronların aralarında iletişim kurmak için salgıladığı maddelerden biri olan acetylcholine fazla salgılandığında onu parçalarına ayırıp miktarını azaltan acetylcholinestheraz enziminin çalışmasına engel olur. Acetylcholine miktarı zihinsel aktivitenin artmasına sebep olur. Galantamine maddesi en az 48 saat içinde karaciğer tarafından parçalanır ve ardından vücuttan atılır. Aslında ÖSS gibi önemli sınavlardan önce almak güzel bir seçenek gibi görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yatmadan önce,

8-12mg arası Galantamine
    250-500mg arası Cholin

Galantamine diğer kombinasyonlardaki maddelere göre çok daha ciddidir ve yan etkileri de dolayısıyla daha yaygın ve güçlüdür. İlgilenenler için çalışma prensibini anlatayım:

Galantamine nöronların aralarında iletişim kurmak için salgıladığı maddelerden biri olan acetylcholine fazla salgılandığında onu parçalarına ayırıp miktarını azaltan acetylcholinestheraz enziminin çalışmasına engel olur. Acetylcholine miktarı zihinsel aktivitenin artmasına sebep olur. Galantamine maddesi en az 48 saat içinde karaciğer tarafından parçalanır ve ardından vücuttan atılır. Aslında ÖSS gibi önemli sınavlardan önce almak güzel bir seçenek gibi görünüyor.

Alıntıları Göster
    Yav bana lucid dream çok oluyor istediğimide görüyorum hiçte zor birşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

Yav bana lucid dream çok oluyor istediğimide görüyorum hiçte zor birşey değil

Alıntıları Göster
    lucid dream 1 kere oldu bana hastaydım korkunç bi rüyaydı uyanmak istedim fakat uyanamadım birşeylerden kaçıp durdum uyanana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eivind

Astral seyahat sırasında karşılaşma olasılığı bulunan "astral varlıklar" nelerdir/kimlerdir? Evden dışarı çıkmaktan kastınız nedir?

Alıntıları Göster
    bende denicem yine yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Astral seyahat sırasında karşılaşma olasılığı bulunan "astral varlıklar" nelerdir/kimlerdir? Evden dışarı çıkmaktan kastınız nedir?

Bildiğin Sokağa Çıkmak Ayrıca Astral Varlıklar Olarak. Demon ve 3 Harflilerle karşılaşabilirsiniz.

işte bu pek iyi olmadı
  • quote:

Alıntıları Göster
    kardes simdi bu okuduklarıma göre benimde sorularım var elbet =)

1)Kardes BAzı yerde okuduklarıma göre farklı varlıklar görebiliyormusuz bu beni epey bir korkuttu yapsam bir etkisi olurmu seyahattayken
    2)ben 15 yasındayım ve bu olayı istemsiz bir sekilde 5 defadan fazla yasadım ve asırı korkudan dolayı hemen bedenime döndüm simdi bilincli olarak
    yapmayı denesem daha kolay mı olur yoksa daha zor mu?
    3)Astral Varlıkların bana bir zararı olurmu?
    4)Astral Seyahatin Psikolojik Zararları nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: BristLeBacK

1)Kardes BAzı yerde okuduklarıma göre farklı varlıklar görebiliyormusuz bu beni epey bir korkuttu yapsam bir etkisi olurmu seyahattayken
    2)ben 15 yasındayım ve bu olayı istemsiz bir sekilde 5 defadan fazla yasadım ve asırı korkudan dolayı hemen bedenime döndüm simdi bilincli olarak

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar denedim Astral S mi lucid rüyamı ona karar veremedim

Gece İstem dışı gözüm kapalı kendime geldim
    Kulağımda 1 saniye falan sonra uğultular bağrışmalar oldu
    Karanlıktı herşey
    Korktum biraz ama beynimin bana bir oyunu deyip sakinleşmeye çalıştım,
    sonra ateşim çıktı gibi oksijen soğuk gelmeye başladı ciğerlerimi yakıyor gibiydi boğazımı yakıyor gibiydi,
    sonra yanlışlıkla bedene döndüm galiba uyandım ...

O Sırada ne yapmam gerekiyordu ve bu astral seyahatmiydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: warchief75

1.Soru Kişiden Kişiye değişir. Böyle Varlıklardan korkuyorsan deneme.
    2.bilincli olmak yapmak daha zor
    3.hayır bir zararı olmaz sadece görürsün. onlar seni görmez.
    4. Pisikolojik Olarak bu yaratıkların seni sürekli rahatsız ettiğini düşünebilirsin. onları görüyo gibi olabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: c@ner01ss

Arkadaşlar denedim Astral S mi lucid rüyamı ona karar veremedim

Gece İstem dışı gözüm kapalı kendime geldim
    Kulağımda 1 saniye falan sonra uğultular bağrışmalar oldu
    Karanlıktı herşey
    Korktum biraz ama beynimin bana bir oyunu deyip sakinleşmeye çalıştım,
    sonra ateşim çıktı gibi oksijen soğuk gelmeye başladı ciğerlerimi yakıyor gibiydi boğazımı yakıyor gibiydi,
    sonra yanlışlıkla bedene döndüm galiba uyandım ...

O Sırada ne yapmam gerekiyordu ve bu astral seyahatmiydi ?

Devam Etseydin seni bir enerji yukarı doğru cekecek ve astrale cıkmış olacaktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 9 Mayıs 2010; 12:11:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Bende olan birşey var astralmi bilmiyorum böyle tavana bakıyorum vucud deli gibi uyuşuyor sonra sallanmaya başlıyor vucudum sanki deprem olurmuşcasına anlam veremedim niye böyle sallanıyorum diye ama aslında sallanmıyorum çok acayip birşey.

Alıntıları Göster
    Peki devam etmek için ne yapmam gerek ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dotzher

quote:

Ya Bende Yapmak istiyorum Ama teknik falan bilmiyorum Öğrenmek istiyorumda odam elektronik cihaz dolu Negatif etki yaparmı ?

Ayrıca İstediğimiz biriyle konuşabilyoruz ama bizi göremiyor dediniz. Kendimizi birine hissettirebilirmyiiz ?

Hissettirebilirsiniz.

Ohoo, o zaman saldıracağım bir iki kişi var.

Onu düşünerek söyledim birilerini gasp edecemde :D

astral seyahate ilk çıktığımda bizim apartmanda bi kız var gece olcak nasılsa onun yanına gidicem zamanla kendmi geliştirip angelina, adriana fln yaparım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Sorun nedir ?

• Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Orijinalden alıntı: warchief75

1.Soru Kişiden Kişiye değişir. Böyle Varlıklardan korkuyorsan deneme.
    2.bilincli olmak yapmak daha zor
    3.hayır bir zararı olmaz sadece görürsün. onlar seni görmez.
    4. Pisikolojik Olarak bu yaratıkların seni sürekli rahatsız ettiğini düşünebilirsin. onları görüyo gibi olabilirsin.

Cok Tesekkür Ederim Kardes Simdi Bir Sorum Daha Var Mesela Astral Formdayız Ve Bizi Göremeyen Bi İnsanın Yanındayız Orada Olduğumuzu Ona Bi Şekilde Anlatabilirmiyiz veya Astral Formdayken Eşyaları Falan Kontrol Edebilirmiyiz??

• Mesafe ve zaman problemi yaşayabilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: :P

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dotzher

quote:

Ya Bende Yapmak istiyorum Ama teknik falan bilmiyorum Öğrenmek istiyorumda odam elektronik cihaz dolu Negatif etki yaparmı ?

Ayrıca İstediğimiz biriyle konuşabilyoruz ama bizi göremiyor dediniz. Kendimizi birine hissettirebilirmyiiz ?

Hissettirebilirsiniz.

Ohoo, o zaman saldıracağım bir iki kişi var.

Onu düşünerek söyledim birilerini gasp edecemde :D

astral seyahate ilk çıktığımda bizim apartmanda bi kız var gece olcak nasılsa onun yanına gidicem zamanla kendmi geliştirip angelina, adriana fln yaparım artık

• quote:

Aslında bitirme tezimi uykuda bilinç üzerine yazıyorum ve konu hakkında bilgi sahibi olmamın sebebi de bu. Yıllar önce astral seyahat ile uğraşmıştım ve şu anda da sözlediğim gibi haftada en az bir defa lucid rüya görüyorum. Dolayısıyla iki durumu da yaşadım. Astral seyahat olarak söz edilenin lucid rüyadan farklı bir his olmadığını söylebilirim. Bu arada sebep-sonuç ilişkilerinde bir çok hata görüyorum.

Bilimsel olarak kanıtlanmasını geçtik diyelim, astral seyahat ile bedeninden ayrılıp, kendisine gösterilmemiş, başka bir odada duran kağıdı okuyan ve kalktığında bunu kayıt altına alan birisine dair neden hiç bir belge yok?

Ben bi kere bizim ingilizcecinin kızının msn ini görmüştüm rüyamda sonra sormuştum bilen arkadaşlara doğru çıkmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

Aslında bitirme tezimi uykuda bilinç üzerine yazıyorum ve konu hakkında bilgi sahibi olmamın sebebi de bu. Yıllar önce astral seyahat ile uğraşmıştım ve şu anda da sözlediğim gibi haftada en az bir defa lucid rüya görüyorum. Dolayısıyla iki durumu da yaşadım. Astral seyahat olarak söz edilenin lucid rüyadan farklı bir his olmadığını söylebilirim. Bu arada sebep-sonuç ilişkilerinde bir çok hata görüyorum.

Bilimsel olarak kanıtlanmasını geçtik diyelim, astral seyahat ile bedeninden ayrılıp, kendisine gösterilmemiş, başka bir odada duran kağıdı okuyan ve kalktığında bunu kayıt altına alan birisine dair neden hiç bir belge yok?

Ben bi kere bizim ingilizcecinin kızının msn ini görmüştüm rüyamda sonra sormuştum bilen arkadaşlara doğru çıkmıştı

Alıntıları Göster
    Şimdi astral seyahat var mı yok mu tam olarak anlayamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: secrecy

Şimdi astral seyahat var mı yok mu tam olarak anlayamadım ?

Alıntıları Göster
    3 Kere denedim 1inde tam çıkarken yanlıslıkla bitirdim :)

diğerinde başlarken işim çıktı lanet olsun dedim :D

3.de gece 3:30'da dün gece tüm heryerim uyuştu sonrası gelmedi onada lanet olsun dedim

Hatayı nerde yapıyorum Sanırım aksam yatmadan biraz atıştırmıştım ondan gibi geldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lastcha0s1

3 Kere denedim 1inde tam çıkarken yanlıslıkla bitirdim :)

diğerinde başlarken işim çıktı lanet olsun dedim :D

3.de gece 3:30'da dün gece tüm heryerim uyuştu sonrası gelmedi onada lanet olsun dedim

Hatayı nerde yapıyorum Sanırım aksam yatmadan biraz atıştırmıştım ondan gibi geldi :D

Alıntıları Göster
    gecen gun forumda duydum astral seyahat diye bisey oldugunu, bastan inanmadım 2 gun sonra hıcbır hazırlık falan yapmadan evde dolastım ama kısa surdu
    hayretler ıcındeyım halen
    uyandıgımda kulaklarım cok fecı çınlıyordu. korktugum ıcın devam etmedım :=)

• quote:

Orijinalden alıntı: countach

gecen gun forumda duydum astral seyahat diye bisey oldugunu, bastan inanmadım 2 gun sonra hıcbır hazırlık falan yapmadan evde dolastım ama kısa surdu
    hayretler ıcındeyım halen
    uyandıgımda kulaklarım cok fecı çınlıyordu. korktugum ıcın devam etmedım :=)

Bir daha dene
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.