Şimdi Ara

İlk Astral Seyahat Deneyimim.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
7
Favori
45.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IwannaOnlyLucK

Yazdıklarının tamamını okudum bende astral seyahat ile ilgileniyorum. Aynen seninde bahsettiğin gibi el ve ayaklarda yön duygusunu kayboluyor ve yalnızca vücudumu yalnızca kafa olarak hissediyorum, işte tıkandığım noktada burada başlıyor, kafam uyuşmuyor ve tam çıkışı sağlayamıyorum. Son aşama olan kafadan çıkma hadisesini nasıl başardığını daha detaylı anlatırsan sevinirim

Dostum ben yatıyorum bi yere odaklanıyorum tavandaki lambaya bişe düşünmüyorum, uyuşmuyorum nolucak ?

Edit: 1 kere olmuştu ama dahada olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinnet0z -- 13 Ocak 2012; 18:46:56 >

• bulunsun
  • ÇOK UZUN OKUMAYA ERİNDİM BİRİ ÖZET GEÇSE
  • Bir kere çıkış yaptım artık yapmıyorum.
  • okucam bi ara çok uzun konu, mesajım şuraya kıvrılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Astral seyahat kalbe zararlıdır,bundan dolayı ölen bile olduğu bilinir,bilginizeDiğer psikolojik etkilerini hiç söylemiyorum..

kardeş söle söle
  • Boşverin Astrali :)

Kendi auramızı nasıl görebiliriz?

http://www.uzmantv.com/kendi-auramizi-nasil-gorebiliriz
  • ulan liselilere bak be astral ne allaskına buna inanıp 10 sayfa hikaye yazıyosunuz gerçekmiş gibi.. egonuz tatmin oluyor mu bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Bende olan birşey var astralmi bilmiyorum böyle tavana bakıyorum vucud deli gibi uyuşuyor sonra sallanmaya başlıyor vucudum sanki deprem olurmuşcasına anlam veremedim niye böyle sallanıyorum diye ama aslında sallanmıyorum çok acayip birşey.

aynı şey oluyor kardeşim yattığım zaman ellerim felan uyşuyor tavana bakıp bişiler düşünürken sallanır gibi oluyorum bende deprem gibi ama aslında olmuyor bende bir anlam veremiyorum

Doğuştan astraliz biz

• quote:

Sürekli her mesajımda odaklanmayla alakalıdır diye tekrar etmişim ama gerçekten bu iş odaklanma/şartlanmada bitiyor.
    Önemli değil umarım işine yarayacak derecede bilgi verebilmişimdir
    Şartlanma demişken bunu sadece rüyadayken keşke şurada olsaydım diye düşün,yoksa bugün kesinlikle lucid veya astral yapıp kendimi rüyadayken bilip şunu şunu yapacağım vs.olarak bakma çünkü bunun sonucunda lucid rüya görmediğinde astralda karabasan olayı yaşanabiliyor ama sen uyurken rüya olduğunun farkına vardığın anda olayları kendine göre yönlendirmeyi çalış.

hocam ben hiç uğraşmadım böyle şeylerle bi ara şu düşünce gücüyle kaşık bükme ışık kapatma olayıyla uğraştım 3 gecede bir gördüğüm rüyanın rüya olduğunun neredeyse ortalama farkına varıyorum birde odamdaki ışıklara odaklanıp gözlerimi kapayıp açtığımda odada elektrik gidip gelio ve ben feci tırsıyorum neden böyleki acaba?

hiç denemediğim halde?

• quote:

Bana göre ruhani veya değil o tarz birşey hissettiğiniz anda tekrar etmesi muhtemel bir olaydır,eğerki böyle birşey olsa dahi birşekilde hatırlanmaması geçiştirilmesini tavsiye ederim.Astralda böyle bir ihtimal herzaman vardır ama bunu kişinin psikolojisine de bağlamak lazım,gündelik hayatımızda bile bazı insanlar çevresindeki kişilere göre daha bilinçli veya hisleri daha kuvvetli olduğunu hepimiz biliyoruz bunun gibi astralda da öyle bir şey hissedilme ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekir(az da olsa) ve genelde bunları hissettiğini düşünen kişilerde bu tür ruhani,metafizik ve mistik olaylarla gereğinden fazla ilgili olan kişilerdir.
    @HacıTheBlack hocam hiçbir işin garantisi yokturAma üstteki yazdığım gibi denemeye çalışırsanız bir süre sonra görebilirsiniz.Titreme olayına gelince kişiye bağlı olaraktan değişebilir ama benim çevremdeki kimse farketmiyordu(titreme/kasılma vs...)

üst üste mesaj gibi olucak kusura bakmayın ama ben mesela facebookta şarkıcı atiyenin resmine denk geldiğimde televizyonda şarkısı çıkıyor ve yahut okuldaki arkadaş ve öğretmenlerimin düşüncelerini önceden tahmin ediyorum falan filan niye böyle yahu sinir oluom:D

• saçmalık
  • Lucid dreami bi kere yaşamıştım.ama o anki mutluluğum tarif edilemez çok saçma bi olay yaşadım ve abi rüya bu dedim işte o saatten sonra ne yapsam diye düşündüm çok fazla şey vardı aklımda sonrasını anlatmayayım
    ama astral seyahat filan denemedim ama en kısa zamanda denemek isterim umarım gerçektir yoksa boşa zaman kaybı olursa çok büyük hayal kırıklığı olur.
  • gecen sene arkadas cok lagaluga etti dene diye ama hic umrumda olmadi dogru olabilir ama denemeyi dusunmuyorum.
  • astral biraz sakat gibi gözüküyor ama lucid fena değil gibi ne yapsam bir ara denesem mi ki sabah uyanınca birşey oluyor mu birde
  • Takip edelim.
  • Çok zor bir olay artık denemiyorum bile. Eskiden yapardım birkaç şey ama artık yapabileceğimi sanmıyorum.
    Edit: Trolling amaçlı bir yazıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 29 Mayıs 2012; 20:17:58 >
  • Yapmayı istiyorum ama dışarı çıkmak iyi fikir değil evin yanında mezarlık var .s
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.