Şimdi Ara

İlk Astral Seyahat Deneyimim.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
7
Favori
45.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lucid ne kadar surede gerceklesiyor.nasil yapiliyor.
  • Ben de çıkıyordum bir kere sirtim uyuşmuştu ama gözümü açtım olmadı
  • Şizofrensiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Saçma buluyorum Astral Seyahatı ve inanmıyorum,
    nedenine gelirsek açıklayayım...

Forumda A.S'den bahsedenlerin çoğunun daha acemi olduğunu ve inandığımı varsayalım...
    Türkiye'de sonuç olarak ileri seviyede tam kontrollü A.S yapabilen insanlar olduğunu kabul etmiş olacağız bu durumda, peki bu kişiler niye ÖSS sorularını öğrenmiyorlar, niye hazineler yada paralar bulmuyorlar, devletlerin sakladığı birçok sırrı öğrenebilirler vs..vs..

Yani bunu ıspatlayacak bir kanıt niye yok ortada ?
    Niye A.S yapıyorsun diye adama sorarlar.... dimi ?

arkadaşım astral seyahat dediğimiz şeyde hiçbir şeye dokunamıyorsun. yani sadece görüyorsun. dokunamadığın bir öss kitapçığının içini açamazsın. üfleyerek de açamazsın. yani sadece bir şeyleri görüp hiç bir değişiklik yapamıyorsun.

• bende denemek istiyorum ama cinler ruhlar vs. musallat olur diye korkuyorum bunların olma olasılığı varmı yani olurmu böyle birtakım şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar hamza -- 10 Eylül 2014; 14:09:57 >
  • beyler denedim geri nasıl dönüyoz burda kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazanyalı

ya kardeş şimdi yatıon taammı ben uyuyunca direk sabah uanıyom siz nası yapıonuz yolu yöntemini uyurken nası uyuşturuyon

kahkaha attırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: Brian 

Hepsini okudum yaptığın hatayı söyleyeyim astralı yaptığını farkettiysen direk en yukarıya çıkmaya çalışıcaksın direk gökyüzüne orda sakinleşip etrafına bakarsın yoksa direk düşersin yok bedenime bakayım yok başka yerlerime diye düşünürsen.

Bu Gece 1 Kez Daha Deneyecegim

astral seyahatin en ilgi cekici kismi gizli labaratuarlara ruh formunda girip gormek incelemek kuş ucurtulmayan yerlere ruh formunda girebilrsin cok garip degil mi eger işleri ilerletip uzaklara acilmayi basarirsan sana bölge 51. in koordinatlarini vericem kimsenin bilmedigi gizli arastirma bolgesine gideblirsin ve neler oldugunu paylasirsin haberleşelim dostum

• bu arada ilk mesajı okudum da meraklandım valla, acaba harbiden olan bişey mi?
  • Bir keresinde hatırlıyorum, alarm çalmasıyla beraber uyanıp arkama bakmadan yüzümü yıkamaya gitmiştim, odaya geri döndüğümde ise yatakta kendimi görüp "Nasıl lan" dememle uyanmam bir olmuştu. Kalbim küt küt atıyordu.

Bu yaşadığım artık lüsid midir AS midir bilemem ama acayip heyecanlıydı.
  • Ben bi kere etrafimi gormustjm astralle cohostu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.